Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

29. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Epizoda 43 - Jak jsem potkala Čechy v Norsku

Epizoda 43 - Jak jsem potkala Čechy v Norsku

29. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Češi patří mezi nejvášnivější čtenáře knih na světě, říká zakladatel Magnesia Litera Pavel Mandys

Češi patří mezi nejvášnivější čtenáře knih na světě, říká zakladatel Magnesia Litera Pavel Mandys

29. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody A street librarian's quest to bring books to everyone | Storybook Maze

A street librarian's quest to bring books to everyone | Storybook Maze

29. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Nejlepší čtení na léto? Máme 14 tipů!

Nejlepší čtení na léto? Máme 14 tipů!

29. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Plasty

Plasty

29. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody 97 - Rozvrh epizod, narozeniny, ráno, prezidentská debata (26.-28.6. 2024)

97 - Rozvrh epizod, narozeniny, ráno, prezidentská debata (26.-28.6. 2024)

29. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Are We Headed For AI Utopia Or Disaster? - Nick Bostrom - #803

Are We Headed For AI Utopia Or Disaster? - Nick Bostrom - #803

29. 6. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Reakce na nejhorší debatu Amerických prezidentů: DONALD TRUMP a JOE BIDEN

Reakce na nejhorší debatu Amerických prezidentů: DONALD TRUMP a JOE BIDEN

29. 6. 2024

3 hod 4 min

Obrázek epizody Ankap jako globální respekt v čajovně Cherubín

Ankap jako globální respekt v čajovně Cherubín

29. 6. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

28. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody s4e41: From friends to boyfriends w/Kaadell a Matouš

s4e41: From friends to boyfriends w/Kaadell a Matouš

28. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

28. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody 1. Láskyplný příběh Gertrude Stein a Alice B. Toklas

1. Láskyplný příběh Gertrude Stein a Alice B. Toklas

28. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Hudební podcast 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 - Steve Sniff

Hudební podcast 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 - Steve Sniff

28. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Lessons from people already adapting to the climate crisis | Dorcas Naishorua

Lessons from people already adapting to the climate crisis | Dorcas Naishorua

28. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

28. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Silný životní příběh: Když vám zemře dítě, máte dvě možnosti. Vykašlat se na život nebo si tím projít

Silný životní příběh: Když vám zemře dítě, máte dvě možnosti. Vykašlat se na život nebo si tím projít

28. 6. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

28. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

28. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody 18 - Ivana Beláková

18 - Ivana Beláková

28. 6. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody 17 - Marek Pavala

17 - Marek Pavala

28. 6. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kastelán Velhartic Matěj Mejstřík: Jako horolezec rád lezu na vrcholy hradních paláců za pomoci lana

Kastelán Velhartic Matěj Mejstřík: Jako horolezec rád lezu na vrcholy hradních paláců za pomoci lana

28. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

28. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

28. 6. 2024

26 min