Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Meandry Smědé

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Meandry Smědé

2. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody On Air: Pro planetu dělejte cokoli, hlavně něco dělejte, říká klimatická delegátka OSN Kateřina Špalková

On Air: Pro planetu dělejte cokoli, hlavně něco dělejte, říká klimatická delegátka OSN Kateřina Špalková

2. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody A můžu se tím mýdlem umýt? O předsudcích vůči výrobkům ze sociálních podniků s Danou Drnovcovou, ředitelkou z Dobrodíla.

A můžu se tím mýdlem umýt? O předsudcích vůči výrobkům ze sociálních podniků s Danou Drnovcovou, ředitelkou z Dobrodíla.

2. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody #35 S Evou Jankola o tom, proč Čechům nejde angličtina a jak se učit

#35 S Evou Jankola o tom, proč Čechům nejde angličtina a jak se učit

2. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

Host Radiožurnálu: Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

2. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

Jeřábek: Volha? Byl jsem nadšený! Říkal jsem si, že je to příležitost ukázat, že něco umím

2. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Černousy a tamní zámecký dvůr

Černousy a tamní zámecký dvůr

2. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Černousy a tamní zámecký dvůr

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Černousy a tamní zámecký dvůr

2. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Černouská kaplička

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Černouská kaplička

2. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Dubový rybník

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Dubový rybník

2. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Kulturistka Věra Mikulcová s partnerkou Janou otevřeně: Svatbu plánujeme po splacení dluhů, dítě už máme dvacet let

Kulturistka Věra Mikulcová s partnerkou Janou otevřeně: Svatbu plánujeme po splacení dluhů, dítě už máme dvacet let

2. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody No Show Announcement

No Show Announcement

2. 7. 2024

55 sec

Obrázek epizody Po čuni! Skórka natočil nový film, hraje v něm Krhut, ale i Krajčo

Po čuni! Skórka natočil nový film, hraje v něm Krhut, ale i Krajčo

2. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

Blízká setkání: Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

2. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

Blízká setkání: Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

2. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

Helena Třeštíková natočila film o Báře Basikové. „Není to portrét celebrity, ale pracující ženy“

2. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší žena Lucie: Když jsem Bohuše ukázala mamince, tak se složila

Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší žena Lucie: Když jsem Bohuše ukázala mamince, tak se složila

2. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Bichle do kufru nebo audio v mobilu: Knižní tipy na letní dovolenou

Bichle do kufru nebo audio v mobilu: Knižní tipy na letní dovolenou

2. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody První škola pro děti s autismem v Olomouci

První škola pro děti s autismem v Olomouci

2. 7. 2024

57 min

Obrázek epizody Interview Plus: Špičky demokratů stojí za Bidenem. Straníky ale po debatě s Trumpem ovládla panika, tvrdí Ciglerová

Interview Plus: Špičky demokratů stojí za Bidenem. Straníky ale po debatě s Trumpem ovládla panika, tvrdí Ciglerová

2. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zabavit děti o prázdninách? Vyzkoušejte zmrzlinu bez zmrzlinovače

Radioporadna: Jak zabavit děti o prázdninách? Vyzkoušejte zmrzlinu bez zmrzlinovače

2. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zabavit děti o prázdninách? Vyzkoušejte zmrzlinu bez zmrzlinovače

Radioporadna: Jak zabavit děti o prázdninách? Vyzkoušejte zmrzlinu bez zmrzlinovače

2. 7. 2024

19 min