Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V regionálních médiích je jednodušší nepohodlné novináře umlčet

V regionálních médiích je jednodušší nepohodlné novináře umlčet

2. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody Co má společného Istanbulská úmluva s tyranií „genderu“?

Co má společného Istanbulská úmluva s tyranií „genderu“?

2. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Kromě humoru zakažme i zbraně

Kromě humoru zakažme i zbraně

2. 7. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Eliška Rysulová / V Kosovu lanovky jezdí, jen když se jdou vlekaři opít. / ep. 11

Eliška Rysulová / V Kosovu lanovky jezdí, jen když se jdou vlekaři opít. / ep. 11

2. 7. 2024

1 hod 58 min

Obrázek epizody Humor by vůbec neměl existovat

Humor by vůbec neměl existovat

2. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Dlouhé trápení pro nic, nástup fašismu a lhostejnost k mrtvým civilistům v Gaze

Dlouhé trápení pro nic, nástup fašismu a lhostejnost k mrtvým civilistům v Gaze

2. 7. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody David Smejkal hostem Tomáše Pancíře

David Smejkal hostem Tomáše Pancíře

2. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody 112: Předsudek je převlečený strach

112: Předsudek je převlečený strach

2. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Ještě víc osobně - pocity nedostatečnosti, sebevědomí a strach - Roman Kunčar a Šimon Bellovič

Ještě víc osobně - pocity nedostatečnosti, sebevědomí a strach - Roman Kunčar a Šimon Bellovič

2. 7. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody K věci: David Smejkal hostem Tomáše Pancíře

K věci: David Smejkal hostem Tomáše Pancíře

2. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody #373 — Anti-Zionism Is Antisemitism

#373 — Anti-Zionism Is Antisemitism

2. 7. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Děti v domovech nepotřebují hračky, ale pozornost a čas. Zrcadlo dobré víly Angeliky Nevěřilové

Děti v domovech nepotřebují hračky, ale pozornost a čas. Zrcadlo dobré víly Angeliky Nevěřilové

2. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Jan Černý: Naše olympijská kolekce bude v dobrém vyčnívat. Rád bych navrhl oblek pro prezidenta

Jan Černý: Naše olympijská kolekce bude v dobrém vyčnívat. Rád bych navrhl oblek pro prezidenta

2. 7. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

Host Radiožurnálu: Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

2. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

Když jsme Jirkovi tleskali vestoje, tekly mi slzy. Mám z filmu Vlny upřímnou radost, vypráví Kotek

2. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Pro planetu dělejte cokoli, hlavně něco dělejte, říká klimatická delegátka OSN Kateřina Špalková

Pro planetu dělejte cokoli, hlavně něco dělejte, říká klimatická delegátka OSN Kateřina Špalková

2. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Podhoubí: Současný potravinový systém? Strádá naše zdraví, pole i půda. V chutích jsme konzervativní

Podhoubí: Současný potravinový systém? Strádá naše zdraví, pole i půda. V chutích jsme konzervativní

2. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Laurenčíková: Novela vyšší ochranu dětí nezajistí. Vyšle signál, že fyzické tresty nejsou normální

Dvacet minut Radiožurnálu: Laurenčíková: Novela vyšší ochranu dětí nezajistí. Vyšle signál, že fyzické tresty nejsou normální

2. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlavské náměstí ovládnou hasiči při extrémním závodu Firefighter Combat Challenge 2024

Dobré dopoledne: Jihlavské náměstí ovládnou hasiči při extrémním závodu Firefighter Combat Challenge 2024

2. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Proč se vaše sny ještě nesplnily? Špatně manifestujete a nemáte bucket list (117)

Proč se vaše sny ještě nesplnily? Špatně manifestujete a nemáte bucket list (117)

2. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Studio N z Varů: Mádl dal Česku národní film

Studio N z Varů: Mádl dal Česku národní film

2. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Trenduj: Je chození do skautu ještě trendy? Díky němu poznáte spoustu kamarádů

Trenduj: Je chození do skautu ještě trendy? Díky němu poznáte spoustu kamarádů

2. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody Trenduj: Denně hraju tak 4 hodiny, přiznává gamerka Eliška. Co ji na tom baví?

Trenduj: Denně hraju tak 4 hodiny, přiznává gamerka Eliška. Co ji na tom baví?

2. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Ves jménem Ves

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Ves jménem Ves

2. 7. 2024

2 min