Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Frontman Katapultu Olda Říha: Nezpívám texty, ale příběhy!

Frontman Katapultu Olda Říha: Nezpívám texty, ale příběhy!

18. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Nedvěda, formuli 1 i kutálející se ořech umí věrně napodobit Petr Rychlý. Nezalekl se ani štěku

Nedvěda, formuli 1 i kutálející se ořech umí věrně napodobit Petr Rychlý. Nezalekl se ani štěku

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Svatební DJ na Vaši svatbu? Martin Cihlář z rádia Evropa2

Svatební DJ na Vaši svatbu? Martin Cihlář z rádia Evropa2

18. 7. 2024

45 min

Obrázek epizody Bývalý zpravodaj v Rusku PETR VAVROUŠKA: "Rusové se více bojí změny, než Putina."

Bývalý zpravodaj v Rusku PETR VAVROUŠKA: "Rusové se více bojí změny, než Putina."

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody 36: Bucket List

36: Bucket List

18. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Why young people are worse off than their parents — and what to do about it | Scott Galloway and Chris Anderson

Why young people are worse off than their parents — and what to do about it | Scott Galloway and Chris Anderson

18. 7. 2024

57 min

Obrázek epizody Dříve než se zvířata u nás adaptují na invazivní druhy, tak jejich populace pravděpodobně vymizí

Dříve než se zvířata u nás adaptují na invazivní druhy, tak jejich populace pravděpodobně vymizí

18. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jihokorejci mohou být motivovaní nám vše dodat včas, říká ředitel Dukovan

Dvacet minut Radiožurnálu: Jihokorejci mohou být motivovaní nám vše dodat včas, říká ředitel Dukovan

18. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 17.07.2024.

České slovo (češki) - 17.07.2024.

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

18. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

Vlna: Nový Máj je starý. Devadesátkové retro „domu zábavy“ nabízí nudu

18. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 68: Kaplička na Čapím hnízdě a modlící se politici. Kdy to vadí?

Týden bez filtru 68: Kaplička na Čapím hnízdě a modlící se politici. Kdy to vadí?

18. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Neskutečná čísla, ale věřím v čistou cyklistiku. Pogačar i Vingegaard mají životní formu, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Neskutečná čísla, ale věřím v čistou cyklistiku. Pogačar i Vingegaard mají životní formu, říká Ježek

18. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsem zastáncem kvalitních produktů, které nás dobře chrání před slunečním zářením, radí kosmetička

Radioporadna: Jsem zastáncem kvalitních produktů, které nás dobře chrání před slunečním zářením, radí kosmetička

18. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

18. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

Bourání: Architekt Martin Jirka v roli „Adama Gebriana broumovského výběžku“

18. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Alex a host: Dabovat Jennifer Aniston není lehké, i když ji znám, přiznává její dvorní dabérka Miriam Chytilová

Alex a host: Dabovat Jennifer Aniston není lehké, i když ji znám, přiznává její dvorní dabérka Miriam Chytilová

18. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Basketbalová trenérka Ptáčková: Nedávám si konkrétní cíle. Jen chci, aby tým hrál nad své možnosti

Host ve studiu: Basketbalová trenérka Ptáčková: Nedávám si konkrétní cíle. Jen chci, aby tým hrál nad své možnosti

18. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Mladí pijí méně, protože se bojí, že je u toho někdo natočí. S adiktoložkou Helenou Horálek o generačních rozdílech ve "sjíždění se"

Mladí pijí méně, protože se bojí, že je u toho někdo natočí. S adiktoložkou Helenou Horálek o generačních rozdílech ve "sjíždění se"

18. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak kdyby autorka prožila s Kafkou jeho život, říká režisér nové vltavské četby Příběh proměny

Mozaika: Jak kdyby autorka prožila s Kafkou jeho život, říká režisér nové vltavské četby Příběh proměny

18. 7. 2024

5 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Divadlo T.E.J.P. přináší magii na hráz jihlavské Staré plovárny

Dobré dopoledne: Divadlo T.E.J.P. přináší magii na hráz jihlavské Staré plovárny

18. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Zažijte Jordánsko jinak: rozhovor s majitelem CK Hamidi

Zažijte Jordánsko jinak: rozhovor s majitelem CK Hamidi

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min