Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Blízká setkání: Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

Už na nočníku jsem imitoval Karola Poláka, vzpomíná sportovní moderátor Vojtěch Bernatský

18. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Dokonalá dovolená? Možná to celé chápeme špatně

Dokonalá dovolená? Možná to celé chápeme špatně

18. 7. 2024

36 min

Obrázek epizody Interview Plus: Musajevová: Rusko musí zaplatit za Ukrajinu i další zločiny. Poprvé v historii

Interview Plus: Musajevová: Rusko musí zaplatit za Ukrajinu i další zločiny. Poprvé v historii

18. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody On Air: Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

On Air: Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

18. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

Sportovní psychologii v Česku zatím nevystudujete. Osvětu oboru podpoří i soutěž Měníme svět pohybem

18. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Martina Průchová vs. překážky dálkového studia // RANT Prostoru #46

Martina Průchová vs. překážky dálkového studia // RANT Prostoru #46

18. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

18. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

Radioporadna: Zvýšený cukr nebo cholesterol vás nezaskočí. Nechte si udělat testy, i když se cítíte fit

18. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

Host Lucie Výborné: První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

První na světě na Muču Kiš. Karty jsme neměli dobře rozdané, prozrazují horolezci Hák a Groh

18. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody HPV and You

HPV and You

18. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petříček: Antisemititmus je nepřijatelný zleva i zprava

Osobnost Plus: Petříček: Antisemititmus je nepřijatelný zleva i zprava

18. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Dita Horochovská: Být spontánní a v životě neplánovat? To bych si přála, ale kvůli handicapu nemohu

Dita Horochovská: Být spontánní a v životě neplánovat? To bych si přála, ale kvůli handicapu nemohu

18. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Jaké možnosti má pacient, pokud mu doslouží endoprotéza

Lékárna: Jaké možnosti má pacient, pokud mu doslouží endoprotéza

18. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Bývalý sudí Příhoda: Když se mi zápas nepovedl, tak jsem nemohl přejít náměstí. Lidi mě zastavovali

Desítka Pavla Horvátha: Bývalý sudí Příhoda: Když se mi zápas nepovedl, tak jsem nemohl přejít náměstí. Lidi mě zastavovali

18. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody Krásnou kytici uvážeme i z obyčejných květin, bodláků nebo plevelů

Krásnou kytici uvážeme i z obyčejných květin, bodláků nebo plevelů

18. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Vyplatí se olympiáda? A bude někdy v Praze?

Vyplatí se olympiáda? A bude někdy v Praze?

18. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

18. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

Hobby magazín: Apidomek nabízí spánek v propolisových výparech za hukotu včel. Ty jsou samozřejmě bezpečně oddělené

18. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Solidární ekonomiky - jejich podoby a odolnost

Solidární ekonomiky - jejich podoby a odolnost

18. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Kostel sv. Vavřince v Glucholazech

Od Pradědu na Hanou: Kostel sv. Vavřince v Glucholazech

18. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Chráněná krajinná oblast v Krušných horách. Má smysl?

Pro a proti: Chráněná krajinná oblast v Krušných horách. Má smysl?

18. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Město pro lidi, ne pro auta, řekli si v Barceloně a vymysleli koncept obytných superbloků

Město pro lidi, ne pro auta, řekli si v Barceloně a vymysleli koncept obytných superbloků

18. 7. 2024

3 min