Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reacting To The Rise Of Anxiety, Microplastics & Antidepressants - Doctor Mike - #814

Reacting To The Rise Of Anxiety, Microplastics & Antidepressants - Doctor Mike - #814

20. 7. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Interview Plus: Edvard Sequens, energetický konzultant neziskového sdružení Calla

Interview Plus: Edvard Sequens, energetický konzultant neziskového sdružení Calla

20. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kdo pracuje, nekouká na televizi

Pro a proti: Kdo pracuje, nekouká na televizi

20. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Donutil jsem URZU vyzkoušet AKADEMICKOU DEBATU

Donutil jsem URZU vyzkoušet AKADEMICKOU DEBATU

20. 7. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody #376 — How Democracies Fail

#376 — How Democracies Fail

20. 7. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Darth Plagueis Moudrý - tragický příběh vzestupu a pádu mocného Sitha | Star Wars

Darth Plagueis Moudrý - tragický příběh vzestupu a pádu mocného Sitha | Star Wars

19. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Učitelka fyziky Jitka Houfková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Učitelka fyziky Jitka Houfková v Klubu Rádia Junior

19. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O drátěném Vulpsovi před libereckou radnicí, ilustracích i akademii s výtvarníkem Františkem Skálou

O čem se mluví pod Ještědem: O drátěném Vulpsovi před libereckou radnicí, ilustracích i akademii s výtvarníkem Františkem Skálou

19. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda komise rozhodčích: Změna pravidel ligy pomůže fotbalu

Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda komise rozhodčích: Změna pravidel ligy pomůže fotbalu

19. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Identity

Identity

19. 7. 2024

58 min

Obrázek epizody Bravery, brilliance and RuPaul Charles | On the Spot

Bravery, brilliance and RuPaul Charles | On the Spot

19. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody #220 CVIČENÍ NA HUBNUTÍ NEFUNGUJE! Jak správně hubnout, moje zkušenost (vegan, půst, dieta & Kurzgesagt)

#220 CVIČENÍ NA HUBNUTÍ NEFUNGUJE! Jak správně hubnout, moje zkušenost (vegan, půst, dieta & Kurzgesagt)

19. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Drezura je o dokonalém souladu mezi jezdcem a koněm

Dobré dopoledne: Drezura je o dokonalém souladu mezi jezdcem a koněm

19. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Problémy způsobené nadměrným opalováním se mohou projevit až po 15 letech

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Problémy způsobené nadměrným opalováním se mohou projevit až po 15 letech

19. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Když se řekne URBANON – Rozhovor třetí

Když se řekne URBANON – Rozhovor třetí

19. 7. 2024

47 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jednoduché způsoby, jak přesvědčit dítě, že na něj může někde číhat nebezpečí

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jednoduché způsoby, jak přesvědčit dítě, že na něj může někde číhat nebezpečí

19. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

Blízká setkání: Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

19. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

19. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak zaručeně neuspět

Jak zaručeně neuspět

19. 7. 2024

35 sec

Obrázek epizody Radioporadna: Pitný režim: 0,3 až 0,4 litru na 10 kg vaší hmotnosti. Spočítejte si svoji doporučenou denní dávku

Radioporadna: Pitný režim: 0,3 až 0,4 litru na 10 kg vaší hmotnosti. Spočítejte si svoji doporučenou denní dávku

19. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Problémy způsobené nadměrným opalováním se mohou projevit až po 15 letech

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Problémy způsobené nadměrným opalováním se mohou projevit až po 15 letech

19. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cestování časem. Opočenský zámek je unikátní v tom, že se zachovala velká část původního mobiliáře

Host ve studiu: Cestování časem. Opočenský zámek je unikátní v tom, že se zachovala velká část původního mobiliáře

19. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Konzultant Sequens: Je potřeba řešit výkon po uhelných elektrárnách

Interview Plus: Konzultant Sequens: Je potřeba řešit výkon po uhelných elektrárnách

19. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

Blízká setkání: Okamžitě jsem řekl, že ano, popisuje Ondřej Brousek nabídku hrát v Ungeltu známý Příběh ze zoo

19. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Miroslav Bárta: Ztrácí Evropa sílu?

Miroslav Bárta: Ztrácí Evropa sílu?

19. 7. 2024

44 min