Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spisovatel Palán: Dělíme se na lidi šťastné a nešťastné

Český rozhlas - Rozhovory

Osobnost Plus: Spisovatel Palán: Dělíme se na lidi šťastné a nešťastné

12. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Necouváme, zrychlujeme: GreenDeal pokračuje a dluh ČR narůstá - #12 OFFLINE Podpultovka

Offline Štěpána Křečka

Necouváme, zrychlujeme: GreenDeal pokračuje a dluh ČR narůstá - #12 OFFLINE Podpultovka

12. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Selects: Child Labor: Not Funny

Stuff You Should Know

Selects: Child Labor: Not Funny

12. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody Laboratoř: Na Sibiři se našla kojená vlčata z doby ledové

Laboratoř: Na Sibiři se našla kojená vlčata z doby ledové

12. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody „Stalo se mi, že jsem se přimotala do nějakého vztahu.“ Jana Bernášková o milostných trablích i společné péči po rozvodu

SuperCHAT

„Stalo se mi, že jsem se přimotala do nějakého vztahu.“ Jana Bernášková o milostných trablích i společné péči po rozvodu

12. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Zemřel dokumentarista a spisovatel Milan Švihálek

Větrník - Host ve studiu: Zemřel dokumentarista a spisovatel Milan Švihálek

12. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

Stříbrný vítr

Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

12. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

Český rozhlas - Osobnosti

Stříbrný vítr: Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

12. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

Stříbrný vítr: Taťána Le Moigne, ředitelka (nejen) české pobočky Google: Proč si vybrala školu, která ji nebavila?

12. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z Manchesteru United do Realu Madrid. Kdy se ve Španělsku zastavil čas? Když přišel Beckham

Seriál Radiožurnálu Sport: Z Manchesteru United do Realu Madrid. Kdy se ve Španělsku zastavil čas? Když přišel Beckham

12. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Panamský průplav

Minuta s encyklopedií

Panamský průplav

12. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody ČESKÁ DEPKA: Proč Češi milují depresivní příběhy?

Knižní klub

ČESKÁ DEPKA: Proč Češi milují depresivní příběhy?

12. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody #966 - Dr Scott Eilers - Why Does Life Sometimes Feel Emotionally Numb?

Modern Wisdom

#966 - Dr Scott Eilers - Why Does Life Sometimes Feel Emotionally Numb?

12. 7. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Skotský týden Karla III.: Král zopakoval stoletou tradici a vypil whisky

Královský deník Elišky Gáfrikové

Skotský týden Karla III.: Král zopakoval stoletou tradici a vypil whisky

12. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nuclear Iran and the Missing Uranium

Vinohradská 12: Nuclear Iran and the Missing Uranium

12. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Hovory: Janek Ledecký: Za dokument Všechno bude fajn jsem doma dostal pěkně za uši

Hovory: Janek Ledecký: Za dokument Všechno bude fajn jsem doma dostal pěkně za uši

11. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak si vzít svoje město zpátky

Moshpit

Jak si vzít svoje město zpátky

11. 7. 2025

1 hod

Obrázek epizody Moshpit: Jak si vzít svoje město zpátky

Alarm

Moshpit: Jak si vzít svoje město zpátky

11. 7. 2025

1 hod

Obrázek epizody Daně u nás rostou. Den daňové svobody je až 21. 6. a hrozí další daně - Vondráček #fackazprava

Svobodní podcasty

Daně u nás rostou. Den daňové svobody je až 21. 6. a hrozí další daně - Vondráček #fackazprava

11. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

Dopolední host

Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

11. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

Dopolední host

Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

11. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

Dopolední host: Petr Muk měl v sobě pěvecký i tvůrčí talent odjakživa, vzpomíná kamarád a spoluhráč Petr Kučera

11. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zakladatel projektu Bee Champs Matěj Stůj v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zakladatel projektu Bee Champs Matěj Stůj v Klubu Rádia Junior

11. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: 30 let od Srebrenice. Daňové úlevy v Německu. Rozpočtová kondicionalita v EU

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: 30 let od Srebrenice. Daňové úlevy v Německu. Rozpočtová kondicionalita v EU

11. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Klasický vypravěč mi přišel málo šílený, říká režisér Remo. Raději zešílet v divočině vypráví kráva

Host Radiožurnálu

Klasický vypravěč mi přišel málo šílený, říká režisér Remo. Raději zešílet v divočině vypráví kráva

11. 7. 2025

15 min