Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: „Úřednická stydlivost“ EU na poli kulturní diplomacie

Bruselské chlebíčky: „Úřednická stydlivost“ EU na poli kulturní diplomacie

29. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč mladí Češi nejsou v pohodě

Vinohradská 12: Proč mladí Češi nejsou v pohodě

29. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Ako sa robia filmy

Ako sa robia filmy

28. 7. 2024

55 min

Obrázek epizody [2/2 SPECIÁL S VAŠKEM] Vědění jako obrana mysli před pocity | Satanův ezodýchánek

[2/2 SPECIÁL S VAŠKEM] Vědění jako obrana mysli před pocity | Satanův ezodýchánek

28. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Toulky za hranice - město Budapešť

Toulky za hranice - město Budapešť

28. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Za to, že neudal své bratry, dostal dvanáct let vězení. Příběh Aloise Čočka

Příběhy 20. století: Za to, že neudal své bratry, dostal dvanáct let vězení. Příběh Aloise Čočka

28. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

28. 7. 2024

45 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

28. 7. 2024

45 min

Obrázek epizody Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

28. 7. 2024

45 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Metastazující melanom. Nadějí je novinková imunoterapie právě pro tento typ onemocnění

Moci bez nemoci: Metastazující melanom. Nadějí je novinková imunoterapie právě pro tento typ onemocnění

28. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody #13 POVÍDÁNÍ: Tom Greiner o svatbách, marketingu a srdíčku v podnikání

#13 POVÍDÁNÍ: Tom Greiner o svatbách, marketingu a srdíčku v podnikání

28. 7. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

28. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Kavárna: Co nabídne filmový a hudební festival Slavonice Fest

Kavárna: Co nabídne filmový a hudební festival Slavonice Fest

28. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

28. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Po čuni! speciál Štěrkovna Open Music: zpěvák kapely Nebe Petr Harazin

Po čuni! speciál Štěrkovna Open Music: zpěvák kapely Nebe Petr Harazin

28. 7. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jonáš Ledecký a Michal Suchánek nejen o Afterpunku a apokalypse | Nerdopolis interview #28

Jonáš Ledecký a Michal Suchánek nejen o Afterpunku a apokalypse | Nerdopolis interview #28

28. 7. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody 16. - Životní láska: Honza Sedláček o radostech i výzvách manželství

16. - Životní láska: Honza Sedláček o radostech i výzvách manželství

28. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody David Vávra o tom, jak krásně se dá žít na jednom branickém čtverečním kilometru.

David Vávra o tom, jak krásně se dá žít na jednom branickém čtverečním kilometru.

28. 7. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody 123 - O životních kotrmelcích i velkých plánech

123 - O životních kotrmelcích i velkých plánech

28. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Architektka: New York do plánování města líp zapojuje občany

Leonardo Plus: Architektka: New York do plánování města líp zapojuje občany

28. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

Host Radiožurnálu: Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

28. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

28. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu o Romech v církvích

Vertikála: Poslechněte si debatu o Romech v církvích

28. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: ako sa obliekajú Židia

Kóšer podcast: ako sa obliekajú Židia

28. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden ostrov, dva státy. I po 50 letech je Kypr rozdělený, společnou řeč Řekové a Turci nenašli

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden ostrov, dva státy. I po 50 letech je Kypr rozdělený, společnou řeč Řekové a Turci nenašli

28. 7. 2024

3 min