Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

10. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

10. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody podcast - 10.6.2026

podcast - 10.6.2026

10. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Ahmedová: Raději mrtvá než tlustá. Tlak na vzhled je u žen větší, ničí ale i muže

Ahmedová: Raději mrtvá než tlustá. Tlak na vzhled je u žen větší, ničí ale i muže

10. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Demokracie v limitech. Jeffrey Winters o tom, jak majetek oligarchů určuje pravidla

Demokracie v limitech. Jeffrey Winters o tom, jak majetek oligarchů určuje pravidla

10. 6. 2026

34 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Bílovec láká na výhled z věže kostela svatého Mikuláše v centru města

Křížem krajem: Bílovec láká na výhled z věže kostela svatého Mikuláše v centru města

10. 6. 2026

10 min

Obrázek epizody The Press Your Luck Scandal

The Press Your Luck Scandal

10. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody #63 – Nikol Kroužek, místostarostka MČ Prahy 3

#63 – Nikol Kroužek, místostarostka MČ Prahy 3

10. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Univerzita Pardubice se stěhuje na Pernštýnské náměstí. Zaplní ho Vědecko-technický jarmark

Máme hosty: Univerzita Pardubice se stěhuje na Pernštýnské náměstí. Zaplní ho Vědecko-technický jarmark

10. 6. 2026

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Univerzity nesmí být uzavřenou věží. Reforma vysokoškolského zákona je namístě

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Univerzity nesmí být uzavřenou věží. Reforma vysokoškolského zákona je namístě

10. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody #120 Něco tady smrdí

#120 Něco tady smrdí

10. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Via Ferraty pro začátečníky: Jak a kde začít a užít si nejlepší výhledy

Via Ferraty pro začátečníky: Jak a kde začít a užít si nejlepší výhledy

10. 6. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Nemluvíme o tom: Sexualita a intimita v dětských domovech

Nemluvíme o tom: Sexualita a intimita v dětských domovech

10. 6. 2026

36 min

Obrázek epizody Horst Siegl: Tonda Panenka je legenda. Nejlepší zážitky ale přichází až po zápase | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

Horst Siegl: Tonda Panenka je legenda. Nejlepší zážitky ale přichází až po zápase | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

10. 6. 2026

55 sec

Obrázek epizody Jan Cempírek: Pozvánka na roháče

Jan Cempírek: Pozvánka na roháče

10. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kefír, řepa a kopr. Vilnius hostí festival růžové polévky, kterou miluje celé Pobaltí

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kefír, řepa a kopr. Vilnius hostí festival růžové polévky, kterou miluje celé Pobaltí

10. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Kefír, řepa a kopr. Vilnius hostí festival růžové polévky, kterou miluje celé Pobaltí

Kefír, řepa a kopr. Vilnius hostí festival růžové polévky, kterou miluje celé Pobaltí

10. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Sandra Silná: Hory v nás

Sandra Silná: Hory v nás

10. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody S Jakubem Landovským nejen o NATO

S Jakubem Landovským nejen o NATO

10. 6. 2026

14 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: „Čím jsem byl, byl jsem rád.“ Ulč působení u StB nelitoval

Hlasy paměti: „Čím jsem byl, byl jsem rád.“ Ulč působení u StB nelitoval

10. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody ZÁKAZNÍK MĚNÍ TRASU BĚHEM JÍZDY

ZÁKAZNÍK MĚNÍ TRASU BĚHEM JÍZDY

10. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Americký grenadýr marš: Jak Američané provedli invazi v Karibiku. Po vietnamské porážce ukažme svaly

Americký grenadýr marš: Jak Američané provedli invazi v Karibiku. Po vietnamské porážce ukažme svaly

10. 6. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Summit NATO a taktika „kapesního Klause“

Vinohradská 12: Summit NATO a taktika „kapesního Klause“

10. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Na farmě byste mě nepoznali.“ Eliška Hlaváčová o životě po vítězství v Peče celá země

Blízká setkání: „Na farmě byste mě nepoznali.“ Eliška Hlaváčová o životě po vítězství v Peče celá země

9. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Na farmě byste mě nepoznali.“ Eliška Hlaváčová o životě po vítězství v Peče celá země

Blízká setkání: „Na farmě byste mě nepoznali.“ Eliška Hlaváčová o životě po vítězství v Peče celá země

9. 6. 2026

31 min