Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Protidrogová politika? To, co fungovalo, potlačíme a budeme sázet na represi, obává se sociolog

Život k nezaplacení: Protidrogová politika? To, co fungovalo, potlačíme a budeme sázet na represi, obává se sociolog

10. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Protidrogová politika? To, co fungovalo, potlačíme a budeme sázet na represi, obává se sociolog

Život k nezaplacení: Protidrogová politika? To, co fungovalo, potlačíme a budeme sázet na represi, obává se sociolog

10. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Alex a host: S živým Heydrichem bychom možná zaplatili větší oběti než s mrtvým, říká autor trilogie o odboji

Alex a host: S živým Heydrichem bychom možná zaplatili větší oběti než s mrtvým, říká autor trilogie o odboji

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Léčba existuje, přesto se k pacientům nedostane, říká Jiří Samek

Dobré dopoledne: Léčba existuje, přesto se k pacientům nedostane, říká Jiří Samek

10. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody S živým Heydrichem bychom možná zaplatili větší oběti než s mrtvým, říká autor trilogie o odboji

S živým Heydrichem bychom možná zaplatili větší oběti než s mrtvým, říká autor trilogie o odboji

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rozdíl mezi celiakií, alergií a citlivostí na lepek? Bezlepková dieta, pro někoho zdravotní nutnost

Radioporadna: Rozdíl mezi celiakií, alergií a citlivostí na lepek? Bezlepková dieta, pro někoho zdravotní nutnost

10. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Bedny: Oceněný irský novinář: Ukrajina je můj domov. Chtěl jsem tam, odkud všichni ostatní utíkali

Bedny: Oceněný irský novinář: Ukrajina je můj domov. Chtěl jsem tam, odkud všichni ostatní utíkali

10. 6. 2026

49 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Vy jste hrála tu potvoru! Diváci mě dodneška zastavují, že mě nenáviděli, směje se Lucie Štěpánková

Pražákům je hej: Vy jste hrála tu potvoru! Diváci mě dodneška zastavují, že mě nenáviděli, směje se Lucie Štěpánková

10. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Vy jste hrála tu potvoru! Diváci mě dodneška zastavují, že mě nenáviděli, směje se Lucie Štěpánková

Vy jste hrála tu potvoru! Diváci mě dodneška zastavují, že mě nenáviděli, směje se Lucie Štěpánková

10. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Ornella On Air - Manifestace - Claudia Simon 2

Ornella On Air - Manifestace - Claudia Simon 2

10. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Třeboň - zámek, výlet lodí, rybí speciality i cesta kolem světa

Třeboň - zámek, výlet lodí, rybí speciality i cesta kolem světa

10. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Krutá realita: Slováci sú výrazne chudobnejší ako Poliaci a Česi

Krutá realita: Slováci sú výrazne chudobnejší ako Poliaci a Česi

10. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Češi už do Polska nejezdí jen za nákupy, pochvaluje si zpravodaj Pavel Novák. Co ho zaskočilo v USA?

Host Radiožurnálu: Češi už do Polska nejezdí jen za nákupy, pochvaluje si zpravodaj Pavel Novák. Co ho zaskočilo v USA?

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Češi už do Polska nejezdí jen za nákupy, pochvaluje si zpravodaj Pavel Novák. Co ho zaskočilo v USA?

Host Radiožurnálu: Češi už do Polska nejezdí jen za nákupy, pochvaluje si zpravodaj Pavel Novák. Co ho zaskočilo v USA?

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kolik berou kolegové? Advokátka i firmy chválí zveřejňování

Pro a proti: Kolik berou kolegové? Advokátka i firmy chválí zveřejňování

10. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Levná pojistka nemusí stačit. Odborník radí, jak vybrat cestovní pojištění

Host Dopoledního expresu: Levná pojistka nemusí stačit. Odborník radí, jak vybrat cestovní pojištění

10. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody 2026-06-10 Ondrovy pecky všecky s um. šéfem Divadla S+H Davidem Janoškem

2026-06-10 Ondrovy pecky všecky s um. šéfem Divadla S+H Davidem Janoškem

10. 6. 2026

1 hod 47 min

Obrázek epizody Ondra a David Janošek (um. šéf Divadla Spejbla a Hurvínka)

Ondra a David Janošek (um. šéf Divadla Spejbla a Hurvínka)

10. 6. 2026

39 min

Obrázek epizody Short Stuff: Rain Barrels!

Short Stuff: Rain Barrels!

10. 6. 2026

12 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hodně mě baví skeče. Na sítích se snažím hlavně bavit a být nenucená, říká Chili Ta

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hodně mě baví skeče. Na sítích se snažím hlavně bavit a být nenucená, říká Chili Ta

10. 6. 2026

34 min

Obrázek epizody Kříženec Buřtík má pár kilo navíc, ale zdárně drží dietu. V třebíčském útulku čeká na nového pána

Kříženec Buřtík má pár kilo navíc, ale zdárně drží dietu. V třebíčském útulku čeká na nového pána

10. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Smysl mému životu nedávají výhry, ale vědomí, že naplňuji své poslání, říká Jaroslav Martínek

Větrník - Host ve studiu: Smysl mému životu nedávají výhry, ale vědomí, že naplňuji své poslání, říká Jaroslav Martínek

10. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

10. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

Vizitka: Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

10. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

Spisovatel Pavel Čejka: Umělci vždycky využívali k tvoření vyspělé nástroje své doby

10. 6. 2026

46 min