Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lit: Mít sebe na prvním místě není sobectví, tvrdí autorka Pacanky Klára Elšíková

Lit: Mít sebe na prvním místě není sobectví, tvrdí autorka Pacanky Klára Elšíková

14. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Neviditelná pomoc a náhrada brýlí. Kontaktní čočky očima optometristky: Nevzdávejte se komfortu

Radioporadna: Neviditelná pomoc a náhrada brýlí. Kontaktní čočky očima optometristky: Nevzdávejte se komfortu

14. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko. „Říkal mi nevlastní synáčku,“ vzpomíná Jiří Langmajer

Blízká setkání: S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko. „Říkal mi nevlastní synáčku,“ vzpomíná Jiří Langmajer

14. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

Blízká setkání: „Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

14. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody „Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

„Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

14. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Zánět slepého střeva se nesnažte utlumit studenými obklady. Při bolestech okamžitě vyhledejte lékaře

Doktorská rada: Zánět slepého střeva se nesnažte utlumit studenými obklady. Při bolestech okamžitě vyhledejte lékaře

14. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Na začátku sedmnáctého století v Jihlavě pobývala turecká delegace

Na začátku sedmnáctého století v Jihlavě pobývala turecká delegace

14. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Srdce všech milovníků hor a dobrodružství se každý rok na konci srpna rozbuší v Teplicích nad Metují

Host ve studiu: Srdce všech milovníků hor a dobrodružství se každý rok na konci srpna rozbuší v Teplicích nad Metují

14. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Městečko Štramberk láká nejen krásnými výhledy, ale i vzácným nálezem

Městečko Štramberk láká nejen krásnými výhledy, ale i vzácným nálezem

14. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Válečná reportérka Klicperová: Rusko má možná vyšší ztráty, ale Ukrajinci ty své už nemají jak nahrazovat

Válečná reportérka Klicperová: Rusko má možná vyšší ztráty, ale Ukrajinci ty své už nemají jak nahrazovat

14. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Kdyby chtěla Ukrajina zastavit ruský plyn, udělá to

Interview Plus: Expert: Kdyby chtěla Ukrajina zastavit ruský plyn, udělá to

14. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Lenka Klicperová: “Nechce se mi tam, ale co mám dělat,” řekl mi, když jsem ho viděla na frontě u Kreminny naposledy. Pak ho zabili Rusové

Lenka Klicperová: “Nechce se mi tam, ale co mám dělat,” řekl mi, když jsem ho viděla na frontě u Kreminny naposledy. Pak ho zabili Rusové

14. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ležany jsou úly, kde vidíte včelám rovnou do kuchyně

Radioporadna: Ležany jsou úly, kde vidíte včelám rovnou do kuchyně

14. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ležany jsou úly, kde vidíte včelám rovnou do kuchyně

Radioporadna: Ležany jsou úly, kde vidíte včelám rovnou do kuchyně

14. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: Tarring and Feathering

Short Stuff: Tarring and Feathering

14. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

Host Lucie Výborné: Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

14. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

Host Lucie Výborné: Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

14. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

14. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

Práci s českými legendami a historií si vychutnávám. Jsem vlastenec, říká choreograf Jiří Bubeníček

14. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Kolaps #134: Vait, Jírovec - Olympiády jsou plné paradoxů, díky tomu stále provokují a jsou živé

Kolaps #134: Vait, Jírovec - Olympiády jsou plné paradoxů, díky tomu stále provokují a jsou živé

14. 8. 2024

1 hod 44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michopulos: ODS může do voleb vyměnit Fialu, lidovci vymřeli

Osobnost Plus: Michopulos: ODS může do voleb vyměnit Fialu, lidovci vymřeli

14. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Do kin jdou Vlny. Základ pro příběh mohl dát Mádlovi i trest na vysoké škole

Host Českého rozhlasu Ostrava: Do kin jdou Vlny. Základ pro příběh mohl dát Mádlovi i trest na vysoké škole

14. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Máme hosty: Roste vám doma malý hokejista? Není to levné, ale ani nemožné

Máme hosty: Roste vám doma malý hokejista? Není to levné, ale ani nemožné

14. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Demograf Kučera: Pro reprodukci je zásadní důvěra v zítřejší den. A ta je teď silně narušená

Jak to vidí...: Demograf Kučera: Pro reprodukci je zásadní důvěra v zítřejší den. A ta je teď silně narušená

14. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: 15 let Cirku La Putyka – rozhovor s principálem souboru Rosťou Novákem ml.

Mozaika: 15 let Cirku La Putyka – rozhovor s principálem souboru Rosťou Novákem ml.

14. 8. 2024

4 min