Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: 15 let Cirku La Putyka – rozhovor s principálem souboru Rosťou Novákem ml.

Mozaika: 15 let Cirku La Putyka – rozhovor s principálem souboru Rosťou Novákem ml.

14. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody #57 - Juraj Hrbatý - 1. díl - CEO - Finax

#57 - Juraj Hrbatý - 1. díl - CEO - Finax

14. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Elysejský palác otevřel v Paříži permanentní výstavu s dary francouzským prezidentům

Zápisník zahraničních zpravodajů: Elysejský palác otevřel v Paříži permanentní výstavu s dary francouzským prezidentům

14. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Elysejský palác otevřel v Paříži permanentní výstavu s dary francouzským prezidentům

Elysejský palác otevřel v Paříži permanentní výstavu s dary francouzským prezidentům

14. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Repríza diskuse o genAI s Lukášem Eršilem a Honzou Krčálem

Repríza diskuse o genAI s Lukášem Eršilem a Honzou Krčálem

14. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Otrokářství

Otrokářství

14. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak dobře znáte Přátele? Kvízová jízda plná překvapení!

Jak dobře znáte Přátele? Kvízová jízda plná překvapení!

14. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody 117 - Příprava začíná, běhání proti stresu, zase skládání nábytku (12.-13.8. 2024)

117 - Příprava začíná, běhání proti stresu, zase skládání nábytku (12.-13.8. 2024)

14. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Martin Bedřich: Nečekané setkání na Drákulově hradě

Martin Bedřich: Nečekané setkání na Drákulově hradě

14. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Proč vám narcista nechce pomáhat a spíše vás zesměšní?

Proč vám narcista nechce pomáhat a spíše vás zesměšní?

14. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Nový svět #76 - Svět v plamenech I

Nový svět #76 - Svět v plamenech I

14. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody #17 Jan Spratek: Všichni se rodíme jako vědci. Je ale potřeba zažehnout zájem. Občas stačí jen popostrčit 

#17 Jan Spratek: Všichni se rodíme jako vědci. Je ale potřeba zažehnout zájem. Občas stačí jen popostrčit 

14. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tlak na Bartoše. Zlomí Pirátům vaz DSŘ?

Vinohradská 12: Tlak na Bartoše. Zlomí Pirátům vaz DSŘ?

14. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Během letošní Prague Pride se řešil český jazyk

Pro a proti: Během letošní Prague Pride se řešil český jazyk

13. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Inspirace #29: Sabatikl - Jak mít půl roku volno?

Inspirace #29: Sabatikl - Jak mít půl roku volno?

13. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody Štafeta žen plavala Vltavou od pramene po soutok. Každá čtveřice zdolala za den padesát kilometrů

Štafeta žen plavala Vltavou od pramene po soutok. Každá čtveřice zdolala za den padesát kilometrů

13. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kampaň na někoho může působit rasisticky, ale je to nadsázka, říká místopředseda SPD Fiala

Dvacet minut Radiožurnálu: Kampaň na někoho může působit rasisticky, ale je to nadsázka, říká místopředseda SPD Fiala

13. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Myšlenky na sebevraždu a delirium tremens! Rosťa Novák: Akohol mi vzal svobodu a málem i rodinu

Myšlenky na sebevraždu a delirium tremens! Rosťa Novák: Akohol mi vzal svobodu a málem i rodinu

13. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody How to set the right goals and stay motivated | Ayelet Fishbach

How to set the right goals and stay motivated | Ayelet Fishbach

13. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Bohumil Fišer hostem Tomáše Pancíře: Jak se po odchodu vojáků daří přírodě v Brdech?

Bohumil Fišer hostem Tomáše Pancíře: Jak se po odchodu vojáků daří přírodě v Brdech?

13. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody K věci: Bohumil Fišer hostem Tomáše Pancíře: Jak se po odchodu vojáků daří přírodě v Brdech?

K věci: Bohumil Fišer hostem Tomáše Pancíře: Jak se po odchodu vojáků daří přírodě v Brdech?

13. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Před nástupem do kriminálu jsem poprvé pocítil Boží dotek. Zrcadlo pastora Matěje Nového

Před nástupem do kriminálu jsem poprvé pocítil Boží dotek. Zrcadlo pastora Matěje Nového

13. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody 41: Maminka Andrea otevřeně o úmrtí nenarozeného miminka

41: Maminka Andrea otevřeně o úmrtí nenarozeného miminka

13. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Tragéd měsíce: Vynálezce Coca-Coly Pemberton, stevardka Jessopová, mořeplavec Narváez a polárník Scott (120)

Tragéd měsíce: Vynálezce Coca-Coly Pemberton, stevardka Jessopová, mořeplavec Narváez a polárník Scott (120)

13. 8. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Robert Rosenberg otevřeně před svou manželkou: Žil jsem dlouho jako bezdomovec a měl jsem 10 000 žen

Robert Rosenberg otevřeně před svou manželkou: Žil jsem dlouho jako bezdomovec a měl jsem 10 000 žen

13. 8. 2024

40 min