Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mareček: Knihovna Václava Havla? Podléháme představě, že když je člověk známý, může dělat cokoli

Jak to vidí...: Mareček: Knihovna Václava Havla? Podléháme představě, že když je člověk známý, může dělat cokoli

11. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Petr Sobotka: největší nepořádek ve firmách bývá na procesní úrovni

Petr Sobotka: největší nepořádek ve firmách bývá na procesní úrovni

11. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Jiří Hlinka vs. Česko jako ostrov ticha // RANT Prostoru #141

Jiří Hlinka vs. Česko jako ostrov ticha // RANT Prostoru #141

11. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Pro rozhlas jsem měl vždycky slabost, říká zpěvák a moderátor Hudební kavárny Pavel Vítek

Setkání u mikrofonu: Pro rozhlas jsem měl vždycky slabost, říká zpěvák a moderátor Hudební kavárny Pavel Vítek

11. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Pro rozhlas jsem měl vždycky slabost, říká zpěvák a moderátor Hudební kavárny Pavel Vítek

Pro rozhlas jsem měl vždycky slabost, říká zpěvák a moderátor Hudební kavárny Pavel Vítek

11. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Horst Siegl: Chtěli, abysme to pustili. O fotbale bez příkras | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

Horst Siegl: Chtěli, abysme to pustili. O fotbale bez příkras | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

11. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Zdena Kolářová: Hašteřivé manželství

Zdena Kolářová: Hašteřivé manželství

11. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Infojeskyňka /07

Infojeskyňka /07

11. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Something Is Very Wrong With Modern Life - Arthur Brooks - #1109

Something Is Very Wrong With Modern Life - Arthur Brooks - #1109

11. 6. 2026

1 hod 54 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Písně Karla Gotta a smažený sýr v Hanoji. Vietnamci na léta strávená v Česku nezapomínají

Zápisník zahraničních zpravodajů: Písně Karla Gotta a smažený sýr v Hanoji. Vietnamci na léta strávená v Česku nezapomínají

11. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Šourek: 67, protože 67

Petr Šourek: 67, protože 67

11. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody Písně Karla Gotta a smažený sýr v Hanoji. Vietnamci na léta strávená v Česku nezapomínají

Písně Karla Gotta a smažený sýr v Hanoji. Vietnamci na léta strávená v Česku nezapomínají

11. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Židovské spiknutí jako nejstarší konspirační teorie

Židovské spiknutí jako nejstarší konspirační teorie

11. 6. 2026

43 min

Obrázek epizody Česko má světu co nabídnout. Jen o sobě často nemluvíme dost nahlas.

Česko má světu co nabídnout. Jen o sobě často nemluvíme dost nahlas.

11. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody 76. díl - Dracula a veverologie

76. díl - Dracula a veverologie

11. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody I jedničky dokážou zraňovat. S Ludmilou Hruškovou o syndromu hodné holky

I jedničky dokážou zraňovat. S Ludmilou Hruškovou o syndromu hodné holky

11. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Sedání na lep

Sedání na lep

11. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Tereza Kostková. Kdy odejít ze StarDance, Marek Eben a (ne)sexismus, životní křižovatky a pravda jako cesta k přežití

Tereza Kostková. Kdy odejít ze StarDance, Marek Eben a (ne)sexismus, životní křižovatky a pravda jako cesta k přežití

11. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody „Chci být fajn týpek co rychle lyžuje. Kromě tréninku akorát jím a spím“ – Jiří Tuž

„Chci být fajn týpek co rychle lyžuje. Kromě tréninku akorát jím a spím“ – Jiří Tuž

11. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody V 15 letech mi řekli, že nedožiju. Dnes mluvím o životě se stomií bez studu. (krátká verze)

V 15 letech mi řekli, že nedožiju. Dnes mluvím o životě se stomií bez studu. (krátká verze)

11. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Rozhovor o ekonomii Adama Smitha (s Vláďou Krupou)

Rozhovor o ekonomii Adama Smitha (s Vláďou Krupou)

11. 6. 2026

1 hod 37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Si, Kim a Putin: Nebezpečná trojka

Vinohradská 12: Si, Kim a Putin: Nebezpečná trojka

11. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Harris: Odmítl jsem hollywoodský mejdan a hrál v České Lípě

Hovory: Harris: Odmítl jsem hollywoodský mejdan a hrál v České Lípě

10. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Skanzen lidových tradic a řemesel v Bolaticích

Skanzen lidových tradic a řemesel v Bolaticích

10. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

10. 6. 2026

30 min