Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Turismus jako podceňovaná kapitola Ostravy. Rozhovor K věci s Jiřím Šimonem, ředitelem OIS

Český rozhlas - Rozhovory

K věci ČRo Ostrava: Turismus jako podceňovaná kapitola Ostravy. Rozhovor K věci s Jiřím Šimonem, ředitelem OIS

14. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Akcent: Staré nádražní budovy ožívají. Praha Bubeneč sází na kulturu i sport, Karviná zahradničí

Akcent: Staré nádražní budovy ožívají. Praha Bubeneč sází na kulturu i sport, Karviná zahradničí

14. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Vzpomínka na publicistu Milana Švihálka. Zemřel v sobotu, rozloučení bude v pátek

Odpolední interview: Vzpomínka na publicistu Milana Švihálka. Zemřel v sobotu, rozloučení bude v pátek

14. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Vlna: Endometrióza je mrcha. Některým ženám vezme i celé produktivní roky, říká gynekoložka

Český rozhlas - Životní styl

Vlna: Endometrióza je mrcha. Některým ženám vezme i celé produktivní roky, říká gynekoložka

14. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Vlna: Endometrióza je mrcha. Některým ženám vezme i celé produktivní roky, říká gynekoložka

Vlna: Endometrióza je mrcha. Některým ženám vezme i celé produktivní roky, říká gynekoložka

14. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Máca: Rusko rozkládá českou společnost jako kdysi nacisté

Interview Plus: Máca: Rusko rozkládá českou společnost jako kdysi nacisté

14. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Exil, to je jiný pohled na život, říká písničkář Jaroslav Hutka v podcastu Momenty

Momenty: Exil, to je jiný pohled na život, říká písničkář Jaroslav Hutka v podcastu Momenty

14. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Reparát: Koníčky i nuda. V čem jsou pro dítě přínosné?

Reparát: Koníčky i nuda. V čem jsou pro dítě přínosné?

14. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Momenty: Exil, to je jiný pohled na život, říká písničkář Jaroslav Hutka v podcastu Momenty

Český rozhlas - Osobnosti

Momenty: Exil, to je jiný pohled na život, říká písničkář Jaroslav Hutka v podcastu Momenty

14. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Žibřidický  orloj

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem

Žibřidický orloj

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Podještědské Křižany

Podještědské Křižany

14. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Vrch Stříbrník

Vrch Stříbrník

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Žibřidický kostel

Žibřidický kostel

14. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podještědské Křižany

Český rozhlas - Cestování

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podještědské Křižany

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Žibřidický kostel

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Žibřidický kostel

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Vrch Stříbrník

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Vrch Stříbrník

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Žibřidický  orloj

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Žibřidický orloj

14. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je na čase legalizovat konopí? Debatují Dufek a Michálek

Pro a proti: Je na čase legalizovat konopí? Debatují Dufek a Michálek

14. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

Blízká setkání

Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

14. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

14. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

Blízká setkání: Václav Neužil: Do postavy musím dát vždycky něco ze sebe. Neempatickej kretén ale nejsem

14. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Táta ze mě chtěl mít houslistu, děda mě potají učil na trumpetu, vzpomíná dirigent Václav Hybš

Alex a host

Táta ze mě chtěl mít houslistu, děda mě potají učil na trumpetu, vzpomíná dirigent Václav Hybš

14. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Táta ze mě chtěl mít houslistu, děda mě potají učil na trumpetu, vzpomíná dirigent Václav Hybš

Alex a host: Táta ze mě chtěl mít houslistu, děda mě potají učil na trumpetu, vzpomíná dirigent Václav Hybš

14. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Bitva u Kresčaku - jak angličtí lučištníci zmasakrovali francouzské rytíře | Historie

Nerdopolis

Bitva u Kresčaku - jak angličtí lučištníci zmasakrovali francouzské rytíře | Historie

14. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sochař Zdeněk Farský je Srdcařem roku: Když něco děláte 47 let, tak za vámi kus práce skutečně je

Host ve studiu: Sochař Zdeněk Farský je Srdcařem roku: Když něco děláte 47 let, tak za vámi kus práce skutečně je

14. 7. 2025

11 min