Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Skanzen lidových tradic a řemesel v Bolaticích

Skanzen lidových tradic a řemesel v Bolaticích

10. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Dopolední host: Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

Dopolední host: Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

Záněty šlach i zmrzlé oblečení. Jihočeška pěšky zdolala 3500 kilometrů napříč Novým Zélandem

10. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Rebelky se daly dohromady s partou kluků a nazpívaly „Tohle není  love song“

Klub Rádia Junior: Rebelky se daly dohromady s partou kluků a nazpívaly „Tohle není love song“

10. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Buchty: Chcete psát básně? Stačí se nebát a přemýšlet, třeba i na záchodě

Buchty: Chcete psát básně? Stačí se nebát a přemýšlet, třeba i na záchodě

10. 6. 2026

44 min

Obrázek epizody 54 TĚLO NIKDY NELŽE 💛 Jak se emoce promítají do našeho těla | Dana Zechmeisterová

54 TĚLO NIKDY NELŽE 💛 Jak se emoce promítají do našeho těla | Dana Zechmeisterová

10. 6. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Přečerpávací elektrárna na Orlické přehradě. Násilnosti v Belfastu. Rekonstrukce mostu na Výtoni

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Přečerpávací elektrárna na Orlické přehradě. Násilnosti v Belfastu. Rekonstrukce mostu na Výtoni

10. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Chování hejtmana Martina Kuby kolem Lipna je ozvěnou sporů o Šumavu

Chování hejtmana Martina Kuby kolem Lipna je ozvěnou sporů o Šumavu

10. 6. 2026

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Urbanová: Novela lex Babiš by pomohla Agrofertu. S tím nemůže racionální legislativec souhlasit

Dvacet minut Radiožurnálu: Urbanová: Novela lex Babiš by pomohla Agrofertu. S tím nemůže racionální legislativec souhlasit

10. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak správně vybrat dětské kolo a jak děti na něm naučit jezdit | Pepa Macák BikeUp - Díl 101.

Jak správně vybrat dětské kolo a jak děti na něm naučit jezdit | Pepa Macák BikeUp - Díl 101.

10. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Zlom s Ruskem se nekoná. Proč Arménie nechce všechno vsadit na Západ

Zlom s Ruskem se nekoná. Proč Arménie nechce všechno vsadit na Západ

10. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Jan Špaček: Chtěl jsem přespat u Kajínka a utéct. Šel by do Love Islandu?

Jan Špaček: Chtěl jsem přespat u Kajínka a utéct. Šel by do Love Islandu?

10. 6. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Tvrdá realita českého školství: AI, podvádění a zničená komunikace | Petr Paták

Tvrdá realita českého školství: AI, podvádění a zničená komunikace | Petr Paták

10. 6. 2026

55 min

Obrázek epizody Jan Knedla: Cesta nejúspěšnějšího kuchaře v ČR. Změní váš pohled na jídlo a restaurace? | PROTI PROUDU

Jan Knedla: Cesta nejúspěšnějšího kuchaře v ČR. Změní váš pohled na jídlo a restaurace? | PROTI PROUDU

10. 6. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Akcent: Jsme Koniášové a učitelé v jednom, říká odbornice o výběru literatury pro malé knihovny

Akcent: Jsme Koniášové a učitelé v jednom, říká odbornice o výběru literatury pro malé knihovny

10. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Začal jsem pěstovat, co mi chutnalo. Dnes nabízím 250 odrůd | Marek Kvapil - Permasemínka

Začal jsem pěstovat, co mi chutnalo. Dnes nabízím 250 odrůd | Marek Kvapil - Permasemínka

10. 6. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Klub 40: Čas přehodnotit skoro všechno?

Klub 40: Čas přehodnotit skoro všechno?

10. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Klub 40: Klub 40: Čas přehodnotit skoro všechno?

Klub 40: Klub 40: Čas přehodnotit skoro všechno?

10. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: František Kinský: Těší mě velký zájem o Modrou krev. Lidé se na mne usmívají, když mě potkávají

Host ve studiu: František Kinský: Těší mě velký zájem o Modrou krev. Lidé se na mne usmívají, když mě potkávají

10. 6. 2026

12 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Jelito, kopyto, platí to

Proč se říká, co se říká - Jelito, kopyto, platí to

10. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Byla třetí Euforie hrůza, nebo jsme přecitlivělí? Odpovědí je Zendaya a její klobouk

Byla třetí Euforie hrůza, nebo jsme přecitlivělí? Odpovědí je Zendaya a její klobouk

10. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody Vezmeme si Prahu zpátky!

Vezmeme si Prahu zpátky!

10. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ludmila Zemanová: Dětství jsem prožila v tátově ateliéru. O prázdninách jsme točili Cestu do pravěku

Blízká setkání: Ludmila Zemanová: Dětství jsem prožila v tátově ateliéru. O prázdninách jsme točili Cestu do pravěku

10. 6. 2026

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ludmila Zemanová: Dětství jsem prožila v tátově ateliéru. O prázdninách jsme točili Cestu do pravěku

Blízká setkání: Ludmila Zemanová: Dětství jsem prožila v tátově ateliéru. O prázdninách jsme točili Cestu do pravěku

10. 6. 2026

34 min