Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Starparáda: Holčičí polovička dua Kája a Bambuláček poprvé odkryla své pravé já

Starparáda: Holčičí polovička dua Kája a Bambuláček poprvé odkryla své pravé já

17. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Spínací špendlík

Spínací špendlík

17. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Skladatel, pedagog a muzikolog Miloš Štědroň o Leoši Janáčkovi

Skladatel, pedagog a muzikolog Miloš Štědroň o Leoši Janáčkovi

17. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody How To Stop Feeling So Frustrated All The Time - Jonny Miller - #826

How To Stop Feeling So Frustrated All The Time - Jonny Miller - #826

17. 8. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody 118 - S rodiči o mém novém koníčku, termostat, plán na víkend (14.-16.8. 2024)

118 - S rodiči o mém novém koníčku, termostat, plán na víkend (14.-16.8. 2024)

17. 8. 2024

8 min

Obrázek epizody TRAILER - URZA PROTI DEMOKRACII (dostupné na HeroHero)

TRAILER - URZA PROTI DEMOKRACII (dostupné na HeroHero)

17. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Neojasnovidka Beata Skálová: Když budu nenávidět Ukrajince, je jasné, že v příštím životě jsem Ukrajinec

Neojasnovidka Beata Skálová: Když budu nenávidět Ukrajince, je jasné, že v příštím životě jsem Ukrajinec

16. 8. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody 8. Hlavní zkouška hrdinské cesty

8. Hlavní zkouška hrdinské cesty

16. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody Dopolední host: 90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

Dopolední host: 90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

16. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody 90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

90 vteřin na rozhovor musí stačit, zvlášť když čeká královna. Reportér vypráví zážitky z olympiády

16. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody How entrepreneurs can unlock their full potential | Jay Bailey

How entrepreneurs can unlock their full potential | Jay Bailey

16. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody Jak na harmonogram svatebního dne? Marcela Cihlářová

Jak na harmonogram svatebního dne? Marcela Cihlářová

16. 8. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: I ve vedrech rybáři zarybňují západočeské vodní toky mírovými kapry

Hobby magazín speciál: I ve vedrech rybáři zarybňují západočeské vodní toky mírovými kapry

16. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O cestování, potápění i pohledu na současnou římskokatolickou církev s Michalem Podzimkem

O čem se mluví pod Ještědem: O cestování, potápění i pohledu na současnou římskokatolickou církev s Michalem Podzimkem

16. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

16. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

Pot: Pěkně se mi to klepe! Tanec jako cesta k emocionálním prožitkům

16. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ruce, které zpívají. To je název benefičního koncertu, který se 4. října uskuteční v Ostravě

Odpolední interview: Ruce, které zpívají. To je název benefičního koncertu, který se 4. října uskuteční v Ostravě

16. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Evropa se oteplila už o 2 stupně, rozšiřují se neobyvatelné oblasti světa, říká meteoroložka Míková

Dvacet minut Radiožurnálu: Evropa se oteplila už o 2 stupně, rozšiřují se neobyvatelné oblasti světa, říká meteoroložka Míková

16. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody More Perfect: The Gun Show

More Perfect: The Gun Show

16. 8. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Co říkají vlny?

Co říkají vlny?

16. 8. 2024

20 sec

Obrázek epizody #221 LEGOLAND Billund Dánsko 2024 - TIPY, NÁZOR, RECENZE. Aneb kupte si předbíhání 😉

#221 LEGOLAND Billund Dánsko 2024 - TIPY, NÁZOR, RECENZE. Aneb kupte si předbíhání 😉

16. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Investování úspor přes internet. Nabídky podvodníků se totiž rozrostly do neuvěřitelných rozměrů

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Investování úspor přes internet. Nabídky podvodníků se totiž rozrostly do neuvěřitelných rozměrů

16. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Investování úspor přes internet. Nabídky podvodníků se totiž rozrostly do neuvěřitelných rozměrů

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Investování úspor přes internet. Nabídky podvodníků se totiž rozrostly do neuvěřitelných rozměrů

16. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zimnice a studené nohy v tropických vedrech? Nezapomínejte pít a dopřejte si zmrzlinu

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zimnice a studené nohy v tropických vedrech? Nezapomínejte pít a dopřejte si zmrzlinu

16. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zimnice a studené nohy v tropických vedrech? Nezapomínejte pít a dopřejte si zmrzlinu

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zimnice a studené nohy v tropických vedrech? Nezapomínejte pít a dopřejte si zmrzlinu

16. 8. 2024

31 min