Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kalousek: Skutečná konsolidace znamená systémové změny

Dvacet minut Radiožurnálu: Kalousek: Skutečná konsolidace znamená systémové změny

19. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody 42: CELÝ DÍL Maminka Andrea otevřeně o úmrtí nenarozeného miminka

42: CELÝ DÍL Maminka Andrea otevřeně o úmrtí nenarozeného miminka

19. 8. 2024

41 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Na robotického lékaře se spolehnout nedá. Chatbot jen generuje text

Antivirus: Antivirus: Na robotického lékaře se spolehnout nedá. Chatbot jen generuje text

19. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Německo - Regensburg (Řezno)

Německo - Regensburg (Řezno)

19. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Vlna: Nechci si rapem vydělat, chci si jet svou. První track mi v pokojíčku nahrála Arleta, říká OGmiaG

Vlna: Nechci si rapem vydělat, chci si jet svou. První track mi v pokojíčku nahrála Arleta, říká OGmiaG

19. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Vlna: Nechci si rapem vydělat, chci si jet svou. První track mi v pokojíčku nahrála Arleta, říká OGmiaG

Vlna: Nechci si rapem vydělat, chci si jet svou. První track mi v pokojíčku nahrála Arleta, říká OGmiaG

19. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kvalitní destilát začíná správným kvasem, pálenku můžete mít i z jahod nebo černého bezu

Dobré dopoledne: Kvalitní destilát začíná správným kvasem, pálenku můžete mít i z jahod nebo černého bezu

19. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody 87. Břeclav

87. Břeclav

19. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Lucie Borhyová: „Společnost je taková rozpolcená, že ti nevěří, ani když se směješ.“

Lucie Borhyová: „Společnost je taková rozpolcená, že ti nevěří, ani když se směješ.“

19. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody 1/2 Válka o naši mysl: Rituální programování dříve a dnes. Kolektivní myšlení a skupinová dogmata ?

1/2 Válka o naši mysl: Rituální programování dříve a dnes. Kolektivní myšlení a skupinová dogmata ?

19. 8. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Kousek pod sovineckým hradem stojí nevšední arboretum Makču Pikču

Odpolední interview: Kousek pod sovineckým hradem stojí nevšední arboretum Makču Pikču

19. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pevnost Hanička měla za totality sloužit jako atomový kryt. Teď je přístupná zájemcům o historii

Host ve studiu: Pevnost Hanička měla za totality sloužit jako atomový kryt. Teď je přístupná zájemcům o historii

19. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Momenty: Maluji už přes padesát let, ale můj styl je pořád stejný, říká výtvarnice Emma Srncová

Momenty: Maluji už přes padesát let, ale můj styl je pořád stejný, říká výtvarnice Emma Srncová

19. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Maluji už přes padesát let, ale můj styl je pořád stejný, říká výtvarnice Emma Srncová

Momenty: Maluji už přes padesát let, ale můj styl je pořád stejný, říká výtvarnice Emma Srncová

19. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Slejvák: Retrográdní Merkur může i za vaše problémy! Čarodějka poučila Slejvák o hvězdné kompatibilitě

Slejvák: Retrográdní Merkur může i za vaše problémy! Čarodějka poučila Slejvák o hvězdné kompatibilitě

19. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Svůj vkus jsme předali do rukou strojů, říká novinář. Co to udělá s uměním?

Svůj vkus jsme předali do rukou strojů, říká novinář. Co to udělá s uměním?

19. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody 5. O legalizaci sňatků osob stejného pohlaví v USA

5. O legalizaci sňatků osob stejného pohlaví v USA

19. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Jako režisér jsem spíše inspirátor. Divadlo vytváříme s herci dohromady, říká Roman Štolpa

Alex a host: Jako režisér jsem spíše inspirátor. Divadlo vytváříme s herci dohromady, říká Roman Štolpa

19. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Richard Lví srdce - celý příběh krále, který se postavil Saladinovi | Historie

Richard Lví srdce - celý příběh krále, který se postavil Saladinovi | Historie

19. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

Blízká setkání: Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

19. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

Blízká setkání: Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

19. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

Spisovatelka Bianca Bellová vydává nový román: Je věnovaný ženám, které tkají předivo světa

19. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Mozgu prospeje, keď ho vystavíte novým zážitkom a výzvam, hovorí vedkyňa, ktorá skúma Parkinsonovu chorobu

Mozgu prospeje, keď ho vystavíte novým zážitkom a výzvam, hovorí vedkyňa, ktorá skúma Parkinsonovu chorobu

19. 8. 2024

55 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

19. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

19. 8. 2024

30 min