Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

19. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

19. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Konkurence brankářů v Plzni a Slavii nebo zmar Českých Budějovic. Horváth hodnotí páté ligové kolo

Desítka Pavla Horvátha: Konkurence brankářů v Plzni a Slavii nebo zmar Českých Budějovic. Horváth hodnotí páté ligové kolo

19. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Kavárna Splněný sen v Jaroměřicích nad Rokytnou plní sny klientům Domova bez zámku. Dává jim práci

Kavárna Splněný sen v Jaroměřicích nad Rokytnou plní sny klientům Domova bez zámku. Dává jim práci

19. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody BEST OF: Anální sex, zase 9/2021

BEST OF: Anální sex, zase 9/2021

19. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tureček: Netanjahu možná válku protahuje, aby zůstal u moci

Interview Plus: Tureček: Netanjahu možná válku protahuje, aby zůstal u moci

19. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

Host Lucie Výborné: Cirque du Soleil už mě neláká. Mám raději představení, kdy je člověk blízko, říká šéf Letní Letné

19. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kytara má duši. Co do ní vložíte, to vám tisíckrát vrátí. Potřebné jsou jen prsty a hudební rytmus

Radioporadna: Kytara má duši. Co do ní vložíte, to vám tisíckrát vrátí. Potřebné jsou jen prsty a hudební rytmus

19. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak vybrat automatický kávovar? Malé se rychle zanášejí. Hlučnost není zásadní

Radioporadna: Jak vybrat automatický kávovar? Malé se rychle zanášejí. Hlučnost není zásadní

19. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak vybrat automatický kávovar? Malé se rychle zanášejí. Hlučnost není zásadní

Radioporadna: Jak vybrat automatický kávovar? Malé se rychle zanášejí. Hlučnost není zásadní

19. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pojď, Kačko! Nadějnou cyklokrosařku žene řev diváků a libuje si v bahně

Máme hosty: Pojď, Kačko! Nadějnou cyklokrosařku žene řev diváků a libuje si v bahně

19. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Babiš není Fico, demontáž demokracie nehrozí, říká exministr

Osobnost Plus: Babiš není Fico, demontáž demokracie nehrozí, říká exministr

19. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Bylinářství. Tam si začala plnit svou touhu Bára Masopustová

Host Českého rozhlasu Ostrava: Bylinářství. Tam si začala plnit svou touhu Bára Masopustová

19. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Tradwives, domácí buchty a fašismus

Tradwives, domácí buchty a fašismus

19. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Výtvarnice Markéta Hlinovská: Co nemůžu v životě mít, to si můžu nakreslit

Výtvarnice Markéta Hlinovská: Co nemůžu v životě mít, to si můžu nakreslit

19. 8. 2024

47 min

Obrázek epizody #29 naše SMEČKA - anketa mezi pejskaři

#29 naše SMEČKA - anketa mezi pejskaři

19. 8. 2024

14 min

Obrázek epizody Hong Kong - město které má duši i věštebné fazole

Hong Kong - město které má duši i věštebné fazole

19. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ustojí Bartoš problémy s digitalizací?

Pro a proti: Ustojí Bartoš problémy s digitalizací?

19. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Moment 175: How To Build A ROUTINE You’ll ACTUALLY Stick To!: Navy Seal Jocko Willink

Moment 175: How To Build A ROUTINE You’ll ACTUALLY Stick To!: Navy Seal Jocko Willink

19. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Česká stopa v Anglii, spojení Sheerana s Ipswichem a novinky. Co nabídne nový ročník Premier League?

S mikrofonem do Anglie: Česká stopa v Anglii, spojení Sheerana s Ipswichem a novinky. Co nabídne nový ročník Premier League?

19. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Marie Nováková: Cesta k Oidipovi

Marie Nováková: Cesta k Oidipovi

19. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Hlava může pochopit, ale odpustit musí tělo | Natália Kratsmar | In and through the body

Hlava může pochopit, ale odpustit musí tělo | Natália Kratsmar | In and through the body

19. 8. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Do začátku září se lidé neprovokují. Brzy nám ale politici naservírují kyselá jablka

Jak to vidí...: Politolog: Do začátku září se lidé neprovokují. Brzy nám ale politici naservírují kyselá jablka

19. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Festival Letní Letná prezentuje tchajwanský novocirkusový soubor Eye Catching Circus

Mozaika: Festival Letní Letná prezentuje tchajwanský novocirkusový soubor Eye Catching Circus

19. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Hysterie #05: Tradwives, domácí buchty a fašismus

Hysterie #05: Tradwives, domácí buchty a fašismus

19. 8. 2024

54 min