Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Návrat školáků do provozu si žádá zvýšenou pozornost

Dobré dopoledne: Návrat školáků do provozu si žádá zvýšenou pozornost

29. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Vlna: Když budeme odvracet zrak od společenských problémů, nikdy je nevyřešíme, říká vizuální socioložka

Vlna: Když budeme odvracet zrak od společenských problémů, nikdy je nevyřešíme, říká vizuální socioložka

29. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody GS Talks #37 Janek Rubeš: Můj styl? I couldn’t care less. Všechno koupím v sekáči

GS Talks #37 Janek Rubeš: Můj styl? I couldn’t care less. Všechno koupím v sekáči

29. 8. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Fotbalový klub v České Bělé slaví 20 let, Veteráni se utkají s Amforou

Dobré dopoledne: Fotbalový klub v České Bělé slaví 20 let, Veteráni se utkají s Amforou

29. 8. 2024

8 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vuelta je hledání extrému, co všechno závodníci snesou, myslí si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Vuelta je hledání extrému, co všechno závodníci snesou, myslí si Ježek

29. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 29.08.2024.

České slovo (češki) - 29.08.2024.

29. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Zem má právo na budúcnosť bez odpadu

Zem má právo na budúcnosť bez odpadu

29. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Praha: žárem zmítané velkoměsto

Praha: žárem zmítané velkoměsto

29. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Fallas: hýrivé dni najzelenšieho mesta Európy

Fallas: hýrivé dni najzelenšieho mesta Európy

29. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Fallas: hýrivé dni najzelenšieho mesta Európy

Fallas: hýrivé dni najzelenšieho mesta Európy

29. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Publicista Kechlibar: S hysterií jsme to přehnali. Volte nudné politiky

Publicista Kechlibar: S hysterií jsme to přehnali. Volte nudné politiky

29. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

29. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

29. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Štefan Margita: Každý zpěvák musí vědět, kdy odejít. Hlas mi zní ještě mladistvě, ale chci končit

Alex a host: Štefan Margita: Každý zpěvák musí vědět, kdy odejít. Hlas mi zní ještě mladistvě, ale chci končit

29. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Bitva u Midway - celý příběh námořní bitvy druhé světové války | Historie

Bitva u Midway - celý příběh námořní bitvy druhé světové války | Historie

29. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Indičtí běžci potřebují větší prostor, přístup k vodě a chov v hejnu. Rádi šmejdí v posekané trávě

Radioporadna: Indičtí běžci potřebují větší prostor, přístup k vodě a chov v hejnu. Rádi šmejdí v posekané trávě

29. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

29. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

29. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

29. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Kontroverzní Richard Chlad nás pozval domů. Sex patnáctkrát do měsíce. Když nedá manželka, dá jiná!

Kontroverzní Richard Chlad nás pozval domů. Sex patnáctkrát do měsíce. Když nedá manželka, dá jiná!

29. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Co budu dělat potom?! Na mladé útočí nový fenomén - krize věku třiceti let

Co budu dělat potom?! Na mladé útočí nový fenomén - krize věku třiceti let

29. 8. 2024

44 min