Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Itálie je víc než země, je to cit. Putování nejen tam s fotografem i diplomatem Pavlem Koppem

Na cestách s Petrem Voldánem: Itálie je víc než země, je to cit. Putování nejen tam s fotografem i diplomatem Pavlem Koppem

9. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody 148. díl Šimrání se striptérkou Noemi z Hot Peppers /in English/

148. díl Šimrání se striptérkou Noemi z Hot Peppers /in English/

9. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody The Cancelled Professor: Husbands Are More Dangerous Than You Think! Men Are Hardwired To Cheat! Science Proves Monogamy Isn't Real! - Gad Saad

The Cancelled Professor: Husbands Are More Dangerous Than You Think! Men Are Hardwired To Cheat! Science Proves Monogamy Isn't Real! - Gad Saad

9. 9. 2024

3 hod 1 min

Obrázek epizody Elektřina

Elektřina

9. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody The New Science Of Longevity, Resilience & Breaking Bad Habits - Dr Andrew Huberman - #836

The New Science Of Longevity, Resilience & Breaking Bad Habits - Dr Andrew Huberman - #836

9. 9. 2024

3 hod 28 min

Obrázek epizody Na Lombok a dál - díl 4. (dny 6 a 7)

Na Lombok a dál - díl 4. (dny 6 a 7)

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody 128 - Klidný víkend, Italki kalendář, kočičí vyrušování, film (7.-8.9. 2024)

128 - Klidný víkend, Italki kalendář, kočičí vyrušování, film (7.-8.9. 2024)

9. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Dospívání feat. Tereza z Historip

Dospívání feat. Tereza z Historip

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Reparát: Poradkyně o inkluzi: Děti nevidí, že ten druhý je „postiženej“

Reparát: Poradkyně o inkluzi: Děti nevidí, že ten druhý je „postiženej“

9. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Hongkong: V bytech o 31 m² žijí rodiny s dvěma dětmi. Zácpy tu byly i na chodníku. | SVĚTOVÍ

Hongkong: V bytech o 31 m² žijí rodiny s dvěma dětmi. Zácpy tu byly i na chodníku. | SVĚTOVÍ

9. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Europarlament před grilováním hledá nejslabší kořist

Bruselské chlebíčky: Europarlament před grilováním hledá nejslabší kořist

9. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Na Nové scéně Národního divadla hrají teenageři o teenagerech. Takže asi tak

Mozaika: Na Nové scéně Národního divadla hrají teenageři o teenagerech. Takže asi tak

8. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Národ, ktorý sa bojí zmien: Jozef Bošanský - Po Živote s Tomášom Verešom #76

Národ, ktorý sa bojí zmien: Jozef Bošanský - Po Živote s Tomášom Verešom #76

9. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Odnosím ti dítě. Zn.: Není to (zatím) legální

Vinohradská 12: Odnosím ti dítě. Zn.: Není to (zatím) legální

9. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Rozpočet školství: vláda podvedla učitele i veřejnost

Rozpočet školství: vláda podvedla učitele i veřejnost

8. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

8. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Nemám nikoho, kdo by se o mne staral. Příběh Hany Bicencové

Příběhy 20. století: Nemám nikoho, kdo by se o mne staral. Příběh Hany Bicencové

8. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

8. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

8. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody 🎙️ 68 MINUTES | Podcast Trailer

🎙️ 68 MINUTES | Podcast Trailer

8. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody 89. Holešov

89. Holešov

8. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Syndrom suchého oka. Nová terapie a léčba nabízí šanci na kvalitní život

Moci bez nemoci: Syndrom suchého oka. Nová terapie a léčba nabízí šanci na kvalitní život

8. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Šarm: Člověk má kvalitně jíst a nikoliv držet diety. Hýbat se a hodně spát, usmívá se Kristina Kloubková

Šarm: Člověk má kvalitně jíst a nikoliv držet diety. Hýbat se a hodně spát, usmívá se Kristina Kloubková

8. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Kavárna: Fotografka Dana Vitásková připravila výstavu pro budějovickou galerii, kterou kdysi spoluzakládala

Kavárna: Fotografka Dana Vitásková připravila výstavu pro budějovickou galerii, kterou kdysi spoluzakládala

8. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody V Kácečku mohli byť aj 2 kilá drog, tvrdí Tibor Gašpar. Vysvetľoval tiež beef medzi jeho synom a Robertom Kaliňákom (FACE TO FACE))

V Kácečku mohli byť aj 2 kilá drog, tvrdí Tibor Gašpar. Vysvetľoval tiež beef medzi jeho synom a Robertom Kaliňákom (FACE TO FACE))

8. 9. 2024

17 min