Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Trpět v divadle je nezdravé,“ Jak se Bořek Čermák dostal z Prahy do ostravského Míru?

„Trpět v divadle je nezdravé,“ Jak se Bořek Čermák dostal z Prahy do ostravského Míru?

9. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Hokejový Liberec věnuje pozornost výchově vlastních talentů. Představujeme dva nadějné obránce

Vybrali jsme pro vás: Hokejový Liberec věnuje pozornost výchově vlastních talentů. Představujeme dva nadějné obránce

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Půjdou Piráti z vlády? Teď, anebo nikdy

Martin Čaban: Půjdou Piráti z vlády? Teď, anebo nikdy

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

9. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

9. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Handicapovaná sportovkyně Petra Václavková se naučila plavat, když začala před 2 roky s triatlonem

Host ve studiu: Handicapovaná sportovkyně Petra Václavková se naučila plavat, když začala před 2 roky s triatlonem

9. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Horská: Aby ekonomika rostla, musíme investovat i do obrany

Interview Plus: Horská: Aby ekonomika rostla, musíme investovat i do obrany

9. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Už 15 let zkouším s kolegy v mém obýváku, říká herečka Dana Homolová o fungování vlastní agentury

Alex a host: Už 15 let zkouším s kolegy v mém obýváku, říká herečka Dana Homolová o fungování vlastní agentury

9. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody 50 zajímavostí o Já, legenda, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

50 zajímavostí o Já, legenda, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

9. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Profesní komory jsou nejvýznamnější lobbisté, říká analytik. Poslanec: Nejsou, tohle je dehonestuje

Pro a proti: Profesní komory jsou nejvýznamnější lobbisté, říká analytik. Poslanec: Nejsou, tohle je dehonestuje

9. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Promítači v ohrožení. V budoucnosti třeba stovky sálů může obsluhovat pouze jeden

Promítači v ohrožení. V budoucnosti třeba stovky sálů může obsluhovat pouze jeden

9. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

9. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

9. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Měla jsem pocit, že nemám právo žít, přiznala Anna Dvořáková. Panické ataky ji dostaly až na psychiatrii

Měla jsem pocit, že nemám právo žít, přiznala Anna Dvořáková. Panické ataky ji dostaly až na psychiatrii

9. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Čistá voda pro všechny

Čistá voda pro všechny

9. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Od narození do chvíle, kdy je naše osobnost vybudovaná. Toto období je rozhodující, míní psycholožka

Host Lucie Výborné: Od narození do chvíle, kdy je naše osobnost vybudovaná. Toto období je rozhodující, míní psycholožka

9. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody #5 Emma Robinson - Nikdy jsem nedřela tolik, jako když pečuji o syna

#5 Emma Robinson - Nikdy jsem nedřela tolik, jako když pečuji o syna

9. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #47

Olga Richterová osobně #47

9. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Množství znuděných dětí ve školách je pořád stejné. Nezáleží na zákazu mobilů

Antivirus: Antivirus: Množství znuděných dětí ve školách je pořád stejné. Nezáleží na zákazu mobilů

9. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

9. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

9. 9. 2024

19 min