Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Magdalena Platzová: Podivná místa touhy

Magdalena Platzová: Podivná místa touhy

16. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Na Lombok a dál - díl 5. (dny 8 a 9)

Na Lombok a dál - díl 5. (dny 8 a 9)

16. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Za co se stydíme

Za co se stydíme

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Macek: EU má mít jen jednoho šéfa

Bruselské chlebíčky: Macek: EU má mít jen jednoho šéfa

16. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Volby se blíží. Ovládne ANO všechny kraje?

Vinohradská 12: Volby se blíží. Ovládne ANO všechny kraje?

16. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Chtěl vyprávět o Dukle, ale nemohl, rozplakal se

Příběhy 20. století: Chtěl vyprávět o Dukle, ale nemohl, rozplakal se

15. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody 44. Autentický permakulturní život ve Stodole Jamky - Zuzana Lavičková

44. Autentický permakulturní život ve Stodole Jamky - Zuzana Lavičková

15. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Nejnudnější volby nakonec zdramatizuje povodeň

Nejnudnější volby nakonec zdramatizuje povodeň

15. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

Pochlap se: Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

Album v češtině je zvrat. Škoda, že jsme s tím nezačali dřív, svěřuje se Matěj Ruppert

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

15. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody 90. Zámek Milotice, Stražovická vyhlídka

90. Zámek Milotice, Stražovická vyhlídka

15. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Děti narozené předčasně. Už 20 let jim pomáhá organizace Nedoklubko

Moci bez nemoci: Děti narozené předčasně. Už 20 let jim pomáhá organizace Nedoklubko

15. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak si při cestování nelézt na nervy?

Jak si při cestování nelézt na nervy?

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Nejdelší rozhovor s Jaromírem Jágrem 🏒 | 🎙️ 68 minutes #1 - Jaromír Jágr

Nejdelší rozhovor s Jaromírem Jágrem 🏒 | 🎙️ 68 minutes #1 - Jaromír Jágr

15. 9. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Speciál: Půta: Situace je horší než ráno. Evakuujte se, dokud je čas

Speciál: Půta: Situace je horší než ráno. Evakuujte se, dokud je čas

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody #16 Svatební fotograf očima klienta

#16 Svatební fotograf očima klienta

15. 9. 2024

56 min

Obrázek epizody Na první kytaru jsem si vydělal darováním plazmy | Sebastian Navrátil

Na první kytaru jsem si vydělal darováním plazmy | Sebastian Navrátil

15. 9. 2024

56 min

Obrázek epizody Kavárna: Ohlédnutí za létem Jihočeské filharmonie a plány na nadcházející sezonu

Kavárna: Ohlédnutí za létem Jihočeské filharmonie a plány na nadcházející sezonu

15. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

Hergot!: Lidi nevidím jako projekt misie, říká editor magazínu Proboha Václav Radoš

15. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Čebišovi: Maruška mi spadla do náruče. Tak jsme si potykali a šli na rande, vzpomíná Josef

Zlatá láska: Manželé Čebišovi: Maruška mi spadla do náruče. Tak jsme si potykali a šli na rande, vzpomíná Josef

15. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody 97. díl - Vaše příběhy XXIV.

97. díl - Vaše příběhy XXIV.

15. 9. 2024

33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Speciál: Česko pod vodou. Příběh z Jeseníku

Vinohradská 12: Speciál: Česko pod vodou. Příběh z Jeseníku

15. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

15. 9. 2024

23 min