Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PO DOBRÉM 42 - Kuba Mazůch

PO DOBRÉM 42 - Kuba Mazůch

15. 9. 2024

51 min

Obrázek epizody Je to to nejlepší, co mě mohlo potkat, říká o paličkování krajkářka

Je to to nejlepší, co mě mohlo potkat, říká o paličkování krajkářka

15. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Týden bez filtru s novým generálním sekretářem ČBK Romanem Czudkem: Abych toho co nejméně pokazil

Týden bez filtru s novým generálním sekretářem ČBK Romanem Czudkem: Abych toho co nejméně pokazil

15. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody SPADLA DO S*AČIEK

SPADLA DO S*AČIEK

15. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

Až na dřeň: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Pojďte s námi do zoo: Co je to hadí judo?

Pojďte s námi do zoo: Co je to hadí judo?

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Karel Vrána o tom, jak připravuje reportáž do Reportérů ČT, proč se těší, až jednou něco natočí o českých dezinformátorech a o napsaných hrách pro divadlo Kubrt, která asi nikdo nikdy neuvidí.

Karel Vrána o tom, jak připravuje reportáž do Reportérů ČT, proč se těší, až jednou něco natočí o českých dezinformátorech a o napsaných hrách pro divadlo Kubrt, která asi nikdo nikdy neuvidí.

15. 9. 2024

54 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Ministr dopravy: Doprava na východě republiky je zcela ochromená. Voda podemlela železnice i silnice

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Ministr dopravy: Doprava na východě republiky je zcela ochromená. Voda podemlela železnice i silnice

15. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Jak na efektivní marketing? (vol.#2, zn. nejen pro divadelní eventy)

Jak na efektivní marketing? (vol.#2, zn. nejen pro divadelní eventy)

15. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody Neklidné myšlenky

Neklidné myšlenky

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

15. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

15. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

15. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Marie Tomsové: Večery musí být hravé

Marie Tomsové: Večery musí být hravé

15. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Radka Ranochová, koordinátorka Plaské klášterní krajiny

Jak to vidí...: Radka Ranochová, koordinátorka Plaské klášterní krajiny

15. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jiří Raška podle Františka Ježe

Úžasné životy: Jiří Raška podle Františka Ježe

15. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Jiří Raška podle Františka Ježe

Jiří Raška podle Františka Ježe

15. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Proč policie zasahovala v Arcibiskupském paláci Praha? Poslechněte si

Vertikála: Proč policie zasahovala v Arcibiskupském paláci Praha? Poslechněte si

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa. Řím: tradiční papežské rodiny

Duchovní Evropa. Řím: tradiční papežské rodiny

15. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Agatha Christie

Agatha Christie

15. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Hradní harašení - Hostem dílu moderátorka a herečka Klára Doležalová

Hradní harašení - Hostem dílu moderátorka a herečka Klára Doležalová

15. 9. 2024

25 min