Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Trauma, jako by šlo o život. Děti, které mají tátu a mámu za mřížemi, se cítí ohroženy

Trauma, jako by šlo o život. Děti, které mají tátu a mámu za mřížemi, se cítí ohroženy

22. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

Casablanca: Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

22. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Reportáž Bez filtru: Z deště pod okap

Reportáž Bez filtru: Z deště pod okap

22. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Rozklad poválečného antifašismu. Vzpomínání na válku se mění v antikomunistický příběh

Rozklad poválečného antifašismu. Vzpomínání na válku se mění v antikomunistický příběh

22. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Sláva je zrádná, při zemi mě drží moje kořeny, říká herec Csongor Kassai

Až na dřeň: Sláva je zrádná, při zemi mě drží moje kořeny, říká herec Csongor Kassai

22. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Sláva je zrádná, při zemi mě drží moje kořeny, říká herec Csongor Kassai

Sláva je zrádná, při zemi mě drží moje kořeny, říká herec Csongor Kassai

22. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody E105 | Jiří Václavek: „Před každým vysíláním 90' Boha prosím, abych byl empatický.“

E105 | Jiří Václavek: „Před každým vysíláním 90' Boha prosím, abych byl empatický.“

22. 9. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Nepořádek je předehra k pořádku a záleží jen na nás, jak si ji uděláme dlouhou, říká průvodkyně Feng Shui Olga Bušková

Nepořádek je předehra k pořádku a záleží jen na nás, jak si ji uděláme dlouhou, říká průvodkyně Feng Shui Olga Bušková

22. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Marný JoJo #33 - Točili jsme podcast…

Marný JoJo #33 - Točili jsme podcast…

22. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

Casablanca: Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

22. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

Pět let na lodi Bohemia. Vidět jen vlny a delfíny je jako být v jiném světě, vyprávějí Petr a Tom

22. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Čím víc cestuji po světě, tím víc si vážím, kde žiji, vypráví moderátorka. Jak bojuje s úzkostmi?

Host Radiožurnálu: Čím víc cestuji po světě, tím víc si vážím, kde žiji, vypráví moderátorka. Jak bojuje s úzkostmi?

22. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Čím víc cestuji po světě, tím víc si vážím, kde žiji, vypráví moderátorka. Jak bojuje s úzkostmi?

Čím víc cestuji po světě, tím víc si vážím, kde žiji, vypráví moderátorka. Jak bojuje s úzkostmi?

22. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Sen o životě bez explozí. V ukrajinském Lvově končí dny české kultury

Zápisník zahraničních zpravodajů: Sen o životě bez explozí. V ukrajinském Lvově končí dny české kultury

22. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Zdena Salivarová se vzdala svých knih, aby zachránila jiné autory

Leonardo Plus: Zdena Salivarová se vzdala svých knih, aby zachránila jiné autory

22. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Andrej Kiska: Fico je pracovitý a talentovaný politik

Andrej Kiska: Fico je pracovitý a talentovaný politik

22. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Sen o životě bez explozí. V ukrajinském Lvově končí dny české kultury

Sen o životě bez explozí. V ukrajinském Lvově končí dny české kultury

22. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Žili tu s námi, i v Chocni a Holicích

Východočeské výlety: Žili tu s námi, i v Chocni a Holicích

22. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Žili tu s námi, i v Chocni a Holicích

Žili tu s námi, i v Chocni a Holicích

22. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: kol nidrei (židovské modlitby V.)

Kóšer podcast: kol nidrei (židovské modlitby V.)

22. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Je nutné, aby čtvrtina dětí jezdila do školy autem? A myslí česká města na chodce?

Jak to vidí...: Je nutné, aby čtvrtina dětí jezdila do školy autem? A myslí česká města na chodce?

22. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Sága rodu Mobilníků

Sága rodu Mobilníků

22. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Vltavín: Jaká byla korunovace Rudolfa II.? A co to obnášelo, když chtěl císař přenocovat na jihu Čech?

Vltavín: Jaká byla korunovace Rudolfa II.? A co to obnášelo, když chtěl císař přenocovat na jihu Čech?

22. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 43 - Jaroslava Saidlová

PO DOBRÉM 43 - Jaroslava Saidlová

22. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody #124 – Letí letí puk do Lacových rúk - Kamenický v bráne, amen naše dane!

#124 – Letí letí puk do Lacových rúk - Kamenický v bráne, amen naše dane!

22. 9. 2024

53 min