Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciální díl o filmech s filmovou recenzentkou!!! Jen u nás a pouze dnes

Speciální díl o filmech s filmovou recenzentkou!!! Jen u nás a pouze dnes

26. 9. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Leopold Benda | Majitel společnosti BENEKOV ESCO

Leopold Benda | Majitel společnosti BENEKOV ESCO

26. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Největší bolestí popálených lidí nebývají jejich jizvy na těle, ale na duši

Dobré dopoledne: Největší bolestí popálených lidí nebývají jejich jizvy na těle, ale na duši

26. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Studovna: Najít práci v oboru je těžké. Musíte být aktivní už na škole, radí Kunsthistoričky

Studovna: Najít práci v oboru je těžké. Musíte být aktivní už na škole, radí Kunsthistoričky

26. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Studovna: Najít práci v oboru je těžké. Musíte být aktivní už na škole, radí Kunsthistoričky

Studovna: Najít práci v oboru je těžké. Musíte být aktivní už na škole, radí Kunsthistoričky

26. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Alex a host: Řešíme situaci, co s rodinou udělá ohromné štěstí, říká o komedii Drazí rodiče Alena Štréblová

Alex a host: Řešíme situaci, co s rodinou udělá ohromné štěstí, říká o komedii Drazí rodiče Alena Štréblová

26. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivci vábí na vánoční setkání. Nenechte si ujít koncert lovecké hudby v pražském Rudolfinu

Hobby magazín: Myslivci vábí na vánoční setkání. Nenechte si ujít koncert lovecké hudby v pražském Rudolfinu

26. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivci vábí na vánoční setkání. Nenechte si ujít koncert lovecké hudby v pražském Rudolfinu

Hobby magazín: Myslivci vábí na vánoční setkání. Nenechte si ujít koncert lovecké hudby v pražském Rudolfinu

26. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody ArtCafé: Divnosti a jinakosti ve Filmu a architektuře

ArtCafé: Divnosti a jinakosti ve Filmu a architektuře

26. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Radioporadna: I pleť ženy ovlivní antikoncepce. Jsou typy působící cíleně proti akné, říká gynekoložka Kubečková

Radioporadna: I pleť ženy ovlivní antikoncepce. Jsou typy působící cíleně proti akné, říká gynekoložka Kubečková

26. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody 50 zajímavostí o Predátorovi, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

50 zajímavostí o Predátorovi, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

26. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

Host Lucie Výborné: S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

26. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když se mi povede zlomit rybáře jsem spokojený, říká taneční mistr

Radioporadna: Když se mi povede zlomit rybáře jsem spokojený, říká taneční mistr

26. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Chceme být stále přístupnější pro co nejvíc lidí, říká šéf projektu Road Classics

Kilometry Jiřího Ježka: Chceme být stále přístupnější pro co nejvíc lidí, říká šéf projektu Road Classics

26. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

Blízká setkání: Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

26. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

Blízká setkání: Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

26. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

Herec Michal Novotný: Spousta lidí si myslí, že Partička je předem připravená. Opravdu není!

26. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Klarinet je skvělý nástroj, opravdu pasuje všude. Zahraji si jazz i folklór, usmívá se Irvin Venyš

Host ve studiu: Klarinet je skvělý nástroj, opravdu pasuje všude. Zahraji si jazz i folklór, usmívá se Irvin Venyš

26. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Zatloukal: Do školy na kole, o přestávce ping-pong. K pohybu lze vést, i když škola nemá tělocvičnu

Rozhovory Radiožurnálu: Zatloukal: Do školy na kole, o přestávce ping-pong. K pohybu lze vést, i když škola nemá tělocvičnu

26. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Klavírista Marek Kozák: Naučit se nazpaměť noty nestačí. Hudbu vnímám jako obrazy

Vizitka: Klavírista Marek Kozák: Naučit se nazpaměť noty nestačí. Hudbu vnímám jako obrazy

26. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Viktor Tauš: Příběh Amerikánky mi záchránil život

Viktor Tauš: Příběh Amerikánky mi záchránil život

26. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

Host Lucie Výborné: S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

26. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

S luazy dojeli až do Mongolska. Nehodu jsme nezpůsobili žádnou, ale kolon hodně, usmívá se Přibáň

26. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když se mi povede zlomit rybáře jsem spokojený, říká taneční mistr

Radioporadna: Když se mi povede zlomit rybáře jsem spokojený, říká taneční mistr

26. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody The Judas Priest Suicide Trial

The Judas Priest Suicide Trial

26. 9. 2024

48 min