Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Balduin IV. Jeruzalémský - celý příběh malomocného krále | Historie

Balduin IV. Jeruzalémský - celý příběh malomocného krále | Historie

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Revna není totéž co revmatoidní artritida. Nejrůznějších revmatických chorob evidujeme na 200 typů

Radioporadna: Revna není totéž co revmatoidní artritida. Nejrůznějších revmatických chorob evidujeme na 200 typů

7. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Špioni zjišťují, co všechno si potřebujeme o sobě nalhat, aby náš život držel pohromadě

Mozaika: Špioni zjišťují, co všechno si potřebujeme o sobě nalhat, aby náš život držel pohromadě

7. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

7. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

7. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

7. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vnitřní nutkání rostlo, až úplně vybuchlo. Objevila jsem nekonečný svět hudby, usmívá se Klára Sára

Host ve studiu: Vnitřní nutkání rostlo, až úplně vybuchlo. Objevila jsem nekonečný svět hudby, usmívá se Klára Sára

7. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Telegram a policie? Durov ukázal, že kvůli svým uživatelům do vězení nepůjde

Antivirus: Antivirus: Telegram a policie? Durov ukázal, že kvůli svým uživatelům do vězení nepůjde

7. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

7. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Tap Takeover s Pivo Falkon: Nechci vařit zbytečná piva. Pivo by mělo být o emocích a každé pivo, které přináší emoce, není zbytečné.

Tap Takeover s Pivo Falkon: Nechci vařit zbytečná piva. Pivo by mělo být o emocích a každé pivo, které přináší emoce, není zbytečné.

7. 10. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody vs. Japonsko

vs. Japonsko

7. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od října mají dlužníci naději na záchranu. Pozor ale na oddlužovací šmejdy!

Radioporadna: Od října mají dlužníci naději na záchranu. Pozor ale na oddlužovací šmejdy!

7. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od října mají dlužníci naději na záchranu. Pozor ale na oddlužovací šmejdy!

Radioporadna: Od října mají dlužníci naději na záchranu. Pozor ale na oddlužovací šmejdy!

7. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rozhodčí derby v globálu zvládnul, kromě situace s Vitíkem. Tlak na Liberec se zvyšuje, míní Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Rozhodčí derby v globálu zvládnul, kromě situace s Vitíkem. Tlak na Liberec se zvyšuje, míní Horváth

7. 10. 2024

53 min

Obrázek epizody Violista Vladimír Bukač oslaví své kulatiny koncertem s významnými hosty

Violista Vladimír Bukač oslaví své kulatiny koncertem s významnými hosty

7. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody V Náměšti nad Oslavou vznikla obří společná fotografie obyvatel

V Náměšti nad Oslavou vznikla obří společná fotografie obyvatel

7. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

Vizitka: Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

7. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

Vizitka: Scenárista Eugen Liška: Příběhy ke psaní jsou jako letní lásky, vyvanou a přijdou jiné

7. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody David Zábranský: Fikce už mě vůbec nezajímá. Chci psát pravdu

David Zábranský: Fikce už mě vůbec nezajímá. Chci psát pravdu

7. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Tylšar: Liverpool vyniká defenzivou. Chelsea potvrdila, že Nottingham není její oblíbený soupeř

S mikrofonem do Anglie: Tylšar: Liverpool vyniká defenzivou. Chelsea potvrdila, že Nottingham není její oblíbený soupeř

7. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Šťastní mladí? DÁSATO s Mariánom Hudecom

Šťastní mladí? DÁSATO s Mariánom Hudecom

7. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Máme hosty: Bonjour Pardubice. Francouzský festival plný zážitků začíná

Máme hosty: Bonjour Pardubice. Francouzský festival plný zážitků začíná

7. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kopeček: SOCDEM v objetí s komunisty? Asi jediná realistická alternativa, jak se vrátit do Sněmovny

Jak to vidí...: Kopeček: SOCDEM v objetí s komunisty? Asi jediná realistická alternativa, jak se vrátit do Sněmovny

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Cestujeme v balónu s Davidem Línkem. Přes 1 200 letů nad Čechami, Alpami či mrakodrapy v Dubaji

Cestujeme v balónu s Davidem Línkem. Přes 1 200 letů nad Čechami, Alpami či mrakodrapy v Dubaji

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestujeme v balónu s Davidem Línkem. Přes 1 200 letů nad Čechami, Alpami či mrakodrapy v Dubaji

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestujeme v balónu s Davidem Línkem. Přes 1 200 letů nad Čechami, Alpami či mrakodrapy v Dubaji

7. 10. 2024

25 min