Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pojďme na procházku 🚶🏽🏞️

Pojďme na procházku 🚶🏽🏞️

7. 10. 2024

57 sec

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

Host Lucie Výborné: Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

7. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

Host Lucie Výborné: Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

7. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

Vadí mi podceňování mladé generace, říká zpěvačka Dusilová. S mladými muzikanty chystá nový projekt

7. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Vládní řezničtí psi, pirátští kybersvazáci a všude ruští agenti!

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Vládní řezničtí psi, pirátští kybersvazáci a všude ruští agenti!

7. 10. 2024

1 hod 34 min

Obrázek epizody Miminko slavné komičky Adély Elbel narušilo natáčení našeho pořadu. Vybralo si k tomu ten nejroztomilejší způsob

Miminko slavné komičky Adély Elbel narušilo natáčení našeho pořadu. Vybralo si k tomu ten nejroztomilejší způsob

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Čejka: Otevřená válka by pro Izrael byla tvrdá záležitost

Interview Plus: Čejka: Otevřená válka by pro Izrael byla tvrdá záležitost

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody #386 — Information & Social Order

#386 — Information & Social Order

7. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Hlaváček: Bojíme se sebevědomí a bouchnutí do stolu

Osobnost Plus: Historik Hlaváček: Bojíme se sebevědomí a bouchnutí do stolu

7. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Život s nevyléčitelnou nemocí: Lidé říkali, že piju nebo jsem byla na botoxu, přiznala Markéta Konvičková

Život s nevyléčitelnou nemocí: Lidé říkali, že piju nebo jsem byla na botoxu, přiznala Markéta Konvičková

7. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Momenty: Filozof Miroslav Petříček: Sociální sítě jsou obrovská věc, ale zůstal mi zvyk střežit si soukromí

Momenty: Filozof Miroslav Petříček: Sociální sítě jsou obrovská věc, ale zůstal mi zvyk střežit si soukromí

7. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Filozof Miroslav Petříček: Sociální sítě jsou obrovská věc, ale zůstal mi zvyk střežit si soukromí

Momenty: Filozof Miroslav Petříček: Sociální sítě jsou obrovská věc, ale zůstal mi zvyk střežit si soukromí

7. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O myších, vztazích, podvodnících a proč ptáci zůstávají i v zimě

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O myších, vztazích, podvodnících a proč ptáci zůstávají i v zimě

7. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Zářijové povodně: Jak zasáhly Frýdlantsko a proč jel jablonecký červený kříž pomáhat na Moravu

Setkání u mikrofonu: Zářijové povodně: Jak zasáhly Frýdlantsko a proč jel jablonecký červený kříž pomáhat na Moravu

7. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Hvězdné hodiny lidstva

Hvězdné hodiny lidstva

7. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody #6 Jana Kurková - Když nejde o život jde o h***o

#6 Jana Kurková - Když nejde o život jde o h***o

7. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Generace bez práce

Generace bez práce

7. 10. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody Za noční návštěvy lednice může emoční hlad. Je potřeba mít emoce pod kontrolou, říká Petr Havlíček

Za noční návštěvy lednice může emoční hlad. Je potřeba mít emoce pod kontrolou, říká Petr Havlíček

7. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Za noční návštěvy lednice může emoční hlad. Je potřeba mít emoce pod kontrolou, říká Petr Havlíček

Alex a host: Za noční návštěvy lednice může emoční hlad. Je potřeba mít emoce pod kontrolou, říká Petr Havlíček

7. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Káťa: Přítel po mně házel věci při kojení, vzduchem letěla i motorová pila. Nakonec jsem dokázala odejít

Káťa: Přítel po mně házel věci při kojení, vzduchem letěla i motorová pila. Nakonec jsem dokázala odejít

7. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Novela insolvenčního zákona: Kratší doba oddlužení, ale přísnější pravidla

Dobré dopoledne: Novela insolvenčního zákona: Kratší doba oddlužení, ale přísnější pravidla

7. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Balduin IV. Jeruzalémský - celý příběh malomocného krále | Historie

Balduin IV. Jeruzalémský - celý příběh malomocného krále | Historie

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Revna není totéž co revmatoidní artritida. Nejrůznějších revmatických chorob evidujeme na 200 typů

Radioporadna: Revna není totéž co revmatoidní artritida. Nejrůznějších revmatických chorob evidujeme na 200 typů

7. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Špioni zjišťují, co všechno si potřebujeme o sobě nalhat, aby náš život držel pohromadě

Mozaika: Špioni zjišťují, co všechno si potřebujeme o sobě nalhat, aby náš život držel pohromadě

7. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

7. 10. 2024

33 min