Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Lit: Láska je i něco jiného, říká Karel Veselý. Jeho nová kniha Hudba srdce je katalog emocí

Lit: Láska je i něco jiného, říká Karel Veselý. Jeho nová kniha Hudba srdce je katalog emocí

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Perly Moravskoslezského kraje | 29. 9. 2024

Perly Moravskoslezského kraje | 29. 9. 2024

9. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Preventivní prohlídky mohou včas odhalit závažná onemocnění

Doktorská rada: Preventivní prohlídky mohou včas odhalit závažná onemocnění

9. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jak na krásný život? Skvělá parta lidí, říká učitel, člen horské služby nebo včelař Jaromír Straka

Větrník - Host ve studiu: Jak na krásný život? Skvělá parta lidí, říká učitel, člen horské služby nebo včelař Jaromír Straka

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody #22 Štěpánka Divišová a Evropská studia

#22 Štěpánka Divišová a Evropská studia

9. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Strašně jsem se bála, co se s dcerou stane, když odejdu na protialkoholní léčbu, říká Olga

Houpačky: Strašně jsem se bála, co se s dcerou stane, když odejdu na protialkoholní léčbu, říká Olga

9. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

9. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Senioři a bezpečné chování v přírodě

Host Dopoledního expresu: Senioři a bezpečné chování v přírodě

9. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

9. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

Radioporadna: Pec nám spadla! Kdopak nám ji postaví? Nabízíme postřehy zkušeného kamnáře

9. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Jakub Horák: Partnerství, Mozek, Duše #28

Jakub Horák: Partnerství, Mozek, Duše #28

9. 10. 2024

1 hod 34 min

Obrázek epizody Short Stuff: Mystery of the Sarah Jo

Short Stuff: Mystery of the Sarah Jo

9. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Myomy rostou z neznámého důvodu v dělohách žen, nejčastěji mezi čtyřicítkou a padesátkou

Zdravíčko: Myomy rostou z neznámého důvodu v dělohách žen, nejčastěji mezi čtyřicítkou a padesátkou

9. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Perly Moravskoslezského kraje | 13. 10. 2024

Perly Moravskoslezského kraje | 13. 10. 2024

9. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Perly Moravskoslezského kraje | 6. 10. 2024

Perly Moravskoslezského kraje | 6. 10. 2024

9. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Dobrovolníci z Vysočiny bojují proti přemnožení koček, takzvaní dočaskáři se starají o stovky zvířat

Dobrovolníci z Vysočiny bojují proti přemnožení koček, takzvaní dočaskáři se starají o stovky zvířat

9. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

Vizitka: Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

Hmotný svět je přítěž, lidé si umění užijí i v mobilu, říká digitální umělec Hodas

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zkoušela jsem i taneční, ale kraso a hokej nejde k sobě, říká Nikola, hokejový talent z České Lípy

Vybrali jsme pro vás: Zkoušela jsem i taneční, ale kraso a hokej nejde k sobě, říká Nikola, hokejový talent z České Lípy

9. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Padni komu padni SPECIÁL - Jan Lipavský: Odchod od Pirátů byl bolestný. Izrael porušuje právo, ambasáda v Jeruzalémě nebude

Padni komu padni SPECIÁL - Jan Lipavský: Odchod od Pirátů byl bolestný. Izrael porušuje právo, ambasáda v Jeruzalémě nebude

9. 10. 2024

59 min

Obrázek epizody Pavel Kroneisl: Hodný strejda

Pavel Kroneisl: Hodný strejda

9. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody 57: Umění v Hybernské: Skrepl a Petrbok; Proč si je nenechat ujít?

57: Umění v Hybernské: Skrepl a Petrbok; Proč si je nenechat ujít?

9. 10. 2024

45 min