Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve středu: Jak se rodí mistři: Hráči HB Ostrov Havlíčkův Brod mají na kontě sedm titulů

Host ve středu: Jak se rodí mistři: Hráči HB Ostrov Havlíčkův Brod mají na kontě sedm titulů

9. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Adéla Chalupová: Temelín, havárie v Černobylu a Fukušimě, radioaktivita a práce v jaderné elektrárně

Adéla Chalupová: Temelín, havárie v Černobylu a Fukušimě, radioaktivita a práce v jaderné elektrárně

9. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Váhání mě mrzí, ale chápu ho, říká středočeská hejtmanka o povolebním vyjednávání

Dvacet minut Radiožurnálu: Váhání mě mrzí, ale chápu ho, říká středočeská hejtmanka o povolebním vyjednávání

9. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Osamělý námořník Adrian T. Bell musí někam patřit

ArtCafé: Osamělý námořník Adrian T. Bell musí někam patřit

9. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Nový svět #84 - Jak je ti, Rakousko? Ouzko, ouzko...

Nový svět #84 - Jak je ti, Rakousko? Ouzko, ouzko...

9. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

Blízká setkání: Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

Blízká setkání: Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

9. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

Válečná fotografka a dokumentaristka Jarmila Štuková: V Bangladéši je šití oděvů ještě dobrá práce

9. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Němeček: Ficova vláda je opojená mocí, má ale první problémy

Interview Plus: Němeček: Ficova vláda je opojená mocí, má ale první problémy

9. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

9. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

Balanc: Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?

9. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Povodně na Jesenicku nabouraly provoz některých firem a podnikatelů. Jak je to s peněžní podporou?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Povodně na Jesenicku nabouraly provoz některých firem a podnikatelů. Jak je to s peněžní podporou?

9. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody #48 Nové nebe, nová země: křesťanství z pohledu sekty Šinčchondži

#48 Nové nebe, nová země: křesťanství z pohledu sekty Šinčchondži

9. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

9. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co je psáno, to je dáno. Všechny právní úkony spojené s nemovitostmi musí být vždy v písemné podobě

Radioporadna: Co je psáno, to je dáno. Všechny právní úkony spojené s nemovitostmi musí být vždy v písemné podobě

9. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

9. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

9. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Alex a host: Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

Alex a host: Akustická verze písní je milejší. Člověk v mém věku už nemá rád tolik rámusu, říká Petr Kolář

9. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

9. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

Host Lucie Výborné: Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

9. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

Líbí se mi každý. Nejdu po prvoplánovosti a obdivuji každý rys, říká výtvarnice Věrka Vybíralová

9. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adršpachu nezávidíme. Jsme rádi, že můžeme nabídnout více klidu, říká starostka Teplic nad Metují

Host ve studiu: Adršpachu nezávidíme. Jsme rádi, že můžeme nabídnout více klidu, říká starostka Teplic nad Metují

9. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zdaňme neřesti, míní STAN. ODS mluví o bobtnajícím státu

Pro a proti: Zdaňme neřesti, míní STAN. ODS mluví o bobtnajícím státu

9. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

9. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

Život k nezaplacení: Máme obrovsky zdaněny částečné úvazky, upozorňuje sociolog. Daří se vládě plnit její program?

9. 10. 2024

19 min