Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michaela Pecháčková - MÁM FÓBII Z HADŮ A PAVOUKŮ, Z VRATNÝCH LAHVÍ MĚ VYSTŘIHLI, VTIPY NEUMÍM

Michaela Pecháčková - MÁM FÓBII Z HADŮ A PAVOUKŮ, Z VRATNÝCH LAHVÍ MĚ VYSTŘIHLI, VTIPY NEUMÍM

12. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Michal Holán - EMOCE VE MNĚ PULZUJÍ, NADPŘIROZENO JSEM ZAŽIL, SYNY DO DABINGU VZÍT ZATÍM NECHCI

Michal Holán - EMOCE VE MNĚ PULZUJÍ, NADPŘIROZENO JSEM ZAŽIL, SYNY DO DABINGU VZÍT ZATÍM NECHCI

12. 10. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody „Uvědomila jsem si, že přeci nechci být "pokladní roku" v Lidlu, ale že chci fotit," říká o své cestě za sny fotografka Alice Vysušilová

„Uvědomila jsem si, že přeci nechci být "pokladní roku" v Lidlu, ale že chci fotit," říká o své cestě za sny fotografka Alice Vysušilová

12. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Rub VŘSR. Západ platil Lenina i Trockého. Stalin do toho hodil vidle. Jako dnes Putin | Milan Macák

Rub VŘSR. Západ platil Lenina i Trockého. Stalin do toho hodil vidle. Jako dnes Putin | Milan Macák

12. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Hirošima? Už jsme jinde. Rakve s Němci a tuny peněz. Šéf CIA v Míšově. Máme šanci? | Václav Vítovec

Hirošima? Už jsme jinde. Rakve s Němci a tuny peněz. Šéf CIA v Míšově. Máme šanci? | Václav Vítovec

12. 10. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Topná sezóna začíná, postarejte se o krbová kamna

Hobby magazín speciál: Topná sezóna začíná, postarejte se o krbová kamna

12. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Šarm: Jak nejlépe využít vitamín C v šípcích a jeřabinách? Poradí vám zkušená bylinkářka Radka Svatošová

Šarm: Jak nejlépe využít vitamín C v šípcích a jeřabinách? Poradí vám zkušená bylinkářka Radka Svatošová

12. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody #11 Byl jsem v Motoškole.

#11 Byl jsem v Motoškole.

12. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Jana Novotná: Tenisu dávala úplně všechno

Osudové ženy: Jana Novotná: Tenisu dávala úplně všechno

12. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Lidije Stevanovič s Lazarem Djoremem, novým představitelem srbské menšiny v Radě vlády pro národnostní menšiny

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Lidije Stevanovič s Lazarem Djoremem, novým představitelem srbské menšiny v Radě vlády pro národnostní menšiny

12. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Celý život bojuju s nálepkou stepující herec, ale co nadělám, směje se Denny Ratajský

Host Lenky Vahalové: Celý život bojuju s nálepkou stepující herec, ale co nadělám, směje se Denny Ratajský

12. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Místa v srdci zpěvačky Nadi Válové

Místa v srdci zpěvačky Nadi Válové

12. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Ludmila Mátlová-Uhrová

Ludmila Mátlová-Uhrová

12. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Zažili jsme rok mláďat, odchovali jsme luskouna krátkoocasého, pochvaluje si ředitel pražské zoo

Zažili jsme rok mláďat, odchovali jsme luskouna krátkoocasého, pochvaluje si ředitel pražské zoo

12. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Dětská železnice ve slovinské Ljublaně nebo třeba areál závodu Spolchemie v Ústí nad Labem

Reportáže zahraničních zpravodajů: Dětská železnice ve slovinské Ljublaně nebo třeba areál závodu Spolchemie v Ústí nad Labem

12. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Dřeviny pro malé i velké zahrady. Zajímejte se o barvu, výšku a vnímejte okolní ráz krajiny

Hobby magazín: Dřeviny pro malé i velké zahrady. Zajímejte se o barvu, výšku a vnímejte okolní ráz krajiny

12. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Dřeviny pro malé i velké zahrady. Zajímejte se o barvu, výšku a vnímejte okolní ráz krajiny

Hobby magazín: Dřeviny pro malé i velké zahrady. Zajímejte se o barvu, výšku a vnímejte okolní ráz krajiny

12. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Zážitková hra Demetrix ukazuje, jak vnímají svět lidé s demencí, říká Veronika Frühbauer

Středočeská setkání: Zážitková hra Demetrix ukazuje, jak vnímají svět lidé s demencí, říká Veronika Frühbauer

12. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Celý život bojuju s nálepkou stepující herec, ale co nadělám, směje se Denny Ratajský

Celý život bojuju s nálepkou stepující herec, ale co nadělám, směje se Denny Ratajský

12. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zažili jsme rok mláďat, odchovali jsme luskouna krátkoocasého, pochvaluje si ředitel pražské zoo

Host Radiožurnálu: Zažili jsme rok mláďat, odchovali jsme luskouna krátkoocasého, pochvaluje si ředitel pražské zoo

12. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Zážitková hra Demetrix ukazuje, jak vnímají svět lidé s demencí, říká Veronika Frühbauer

Zážitková hra Demetrix ukazuje, jak vnímají svět lidé s demencí, říká Veronika Frühbauer

12. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Selects: How Paramedics Work

Selects: How Paramedics Work

12. 10. 2024

48 min

Obrázek epizody Is someone you love suffering in silence? Here's what to do | Gus Worland

Is someone you love suffering in silence? Here's what to do | Gus Worland

12. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Hrušínský: Co mu dalo a co vzalo rozhodnutí provozovat soukromé divadlo?

Stříbrný vítr: Jan Hrušínský: Co mu dalo a co vzalo rozhodnutí provozovat soukromé divadlo?

12. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Hrušínský: Co mu dalo a co vzalo rozhodnutí provozovat soukromé divadlo?

Stříbrný vítr: Jan Hrušínský: Co mu dalo a co vzalo rozhodnutí provozovat soukromé divadlo?

12. 10. 2024

44 min