Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nad věcí

Nad věcí

13. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Rabštejnská Lhota byla kdysi pod hladinou. Dodnes jsou tam jamky po mořských sasankách

Východočeské výlety: Rabštejnská Lhota byla kdysi pod hladinou. Dodnes jsou tam jamky po mořských sasankách

13. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Rabštejnská Lhota byla kdysi pod hladinou. Dodnes jsou tam jamky po mořských sasankách

Rabštejnská Lhota byla kdysi pod hladinou. Dodnes jsou tam jamky po mořských sasankách

13. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Kalkulátor - BELLADONNA JE STEJNĚ SOUTĚŽIVÁ, ZMĚNA ŠKOLSTVÍ BY ZAČALA V RODINÁCH, CHYBY SI PAMATUJI

Kalkulátor - BELLADONNA JE STEJNĚ SOUTĚŽIVÁ, ZMĚNA ŠKOLSTVÍ BY ZAČALA V RODINÁCH, CHYBY SI PAMATUJI

13. 10. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín Vertikály mj. o roztržce papeže s prezidentem jeho rodné Argentiny

Vertikála: Magazín Vertikály mj. o roztržce papeže s prezidentem jeho rodné Argentiny

13. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pevnost If u Marseille bývala obávanou věznicí. Teď je obtížné nejen z ní utéct, ale i se tam dostat

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pevnost If u Marseille bývala obávanou věznicí. Teď je obtížné nejen z ní utéct, ale i se tam dostat

13. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Pevnost If u Marseille bývala obávanou věznicí. Teď je obtížné nejen z ní utéct, ale i se tam dostat

Pevnost If u Marseille bývala obávanou věznicí. Teď je obtížné nejen z ní utéct, ale i se tam dostat

13. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Marie Tomsová tentokrát kulatě a půlkulatě

Marie Tomsová tentokrát kulatě a půlkulatě

13. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Sunday Pick: Unsolicited Advice: Why is Amazon dragging its employees back into the office?

Sunday Pick: Unsolicited Advice: Why is Amazon dragging its employees back into the office?

13. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Herečka Hana Maciuchová podle Martina Hofmanna

Herečka Hana Maciuchová podle Martina Hofmanna

13. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Herečka Hana Maciuchová podle Martina Hofmanna

Úžasné životy: Herečka Hana Maciuchová podle Martina Hofmanna

13. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Toleranční patent a Uhři v Čechách

Toleranční patent a Uhři v Čechách

13. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Hračky

Hračky

13. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O politické straně Voluntia s Tomášem Roudem

Studio Svobodného přístavu: O politické straně Voluntia s Tomášem Roudem

13. 10. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody #158 Michal a Ondra - Mark Zuckerberg je petrolhead! + proč se daří ohyzdnému Mansory?

#158 Michal a Ondra - Mark Zuckerberg je petrolhead! + proč se daří ohyzdnému Mansory?

13. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Jaroslav Špulák - KE KONTROVERZI SE DOSTÁVÁM NÁHODOU, DRŽÍM SE NOVINÁŘSKÉHO KODEXU, MILUJU VLAKY

Jaroslav Špulák - KE KONTROVERZI SE DOSTÁVÁM NÁHODOU, DRŽÍM SE NOVINÁŘSKÉHO KODEXU, MILUJU VLAKY

13. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Aleš Lamka - MOJE PRVNÍ POSILOVNA MĚLA 3x3 METRY, ZE SOCIÁLNÍCH SÍTÍ MI MÁLEM HRÁBLO

Aleš Lamka - MOJE PRVNÍ POSILOVNA MĚLA 3x3 METRY, ZE SOCIÁLNÍCH SÍTÍ MI MÁLEM HRÁBLO

13. 10. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Michaela Pecháčková - MÁM FÓBII Z HADŮ A PAVOUKŮ, Z VRATNÝCH LAHVÍ MĚ VYSTŘIHLI, VTIPY NEUMÍM

Michaela Pecháčková - MÁM FÓBII Z HADŮ A PAVOUKŮ, Z VRATNÝCH LAHVÍ MĚ VYSTŘIHLI, VTIPY NEUMÍM

12. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Michal Holán - EMOCE VE MNĚ PULZUJÍ, NADPŘIROZENO JSEM ZAŽIL, SYNY DO DABINGU VZÍT ZATÍM NECHCI

Michal Holán - EMOCE VE MNĚ PULZUJÍ, NADPŘIROZENO JSEM ZAŽIL, SYNY DO DABINGU VZÍT ZATÍM NECHCI

12. 10. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody „Uvědomila jsem si, že přeci nechci být "pokladní roku" v Lidlu, ale že chci fotit," říká o své cestě za sny fotografka Alice Vysušilová

„Uvědomila jsem si, že přeci nechci být "pokladní roku" v Lidlu, ale že chci fotit," říká o své cestě za sny fotografka Alice Vysušilová

12. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Rub VŘSR. Západ platil Lenina i Trockého. Stalin do toho hodil vidle. Jako dnes Putin | Milan Macák

Rub VŘSR. Západ platil Lenina i Trockého. Stalin do toho hodil vidle. Jako dnes Putin | Milan Macák

12. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Hirošima? Už jsme jinde. Rakve s Němci a tuny peněz. Šéf CIA v Míšově. Máme šanci? | Václav Vítovec

Hirošima? Už jsme jinde. Rakve s Němci a tuny peněz. Šéf CIA v Míšově. Máme šanci? | Václav Vítovec

12. 10. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Topná sezóna začíná, postarejte se o krbová kamna

Hobby magazín speciál: Topná sezóna začíná, postarejte se o krbová kamna

12. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Šarm: Jak nejlépe využít vitamín C v šípcích a jeřabinách? Poradí vám zkušená bylinkářka Radka Svatošová

Šarm: Jak nejlépe využít vitamín C v šípcích a jeřabinách? Poradí vám zkušená bylinkářka Radka Svatošová

12. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody #11 Byl jsem v Motoškole.

#11 Byl jsem v Motoškole.

12. 10. 2024

25 min