Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody The Haitian Zombie Potion

The Haitian Zombie Potion

16. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Lékařská poradna: RS viry

Co vás zajímá: Lékařská poradna: RS viry

16. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody POPRASK #23:  Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

POPRASK #23: Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Třeštění #22 Kučin Deafmessanger – Hlídat si morální kompas

Třeštění #22 Kučin Deafmessanger – Hlídat si morální kompas

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Mullet na tripu: V USA se báli, že jsem vrah. Při stopování s gaučem mi vyhrožovali policií

Mullet na tripu: V USA se báli, že jsem vrah. Při stopování s gaučem mi vyhrožovali policií

16. 10. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Neexistuje modernější systém. Obce budou mít větší příjem než nyní, říká Hladík

Dvacet minut Radiožurnálu: Neexistuje modernější systém. Obce budou mít větší příjem než nyní, říká Hladík

16. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Petr Bednář je zakladatelem využití technického smaltu v umělecké tvorbě

Odpolední interview: Petr Bednář je zakladatelem využití technického smaltu v umělecké tvorbě

16. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Houpačky: Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková

Houpačky: Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková

Houpačky: Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Host ve středu: Základní umělecká škola v Jihlavě slaví 100 let, je moderním centrem umění

Host ve středu: Základní umělecká škola v Jihlavě slaví 100 let, je moderním centrem umění

16. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody What long COVID taught me about life (and data) | Giorgia Lupi

What long COVID taught me about life (and data) | Giorgia Lupi

16. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Kratomové Labužnění

Kratomové Labužnění

16. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Michal Horák: Většinu hitů jsem nahrál doma v pokojíčku. Feat s Katem je můj splněný sen

Michal Horák: Většinu hitů jsem nahrál doma v pokojíčku. Feat s Katem je můj splněný sen

16. 10. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Jak vychovat z dítěte šampiona - EPIZODA PADESÁTÁ OSMÁ: Pavol Lošonský

Jak vychovat z dítěte šampiona - EPIZODA PADESÁTÁ OSMÁ: Pavol Lošonský

16. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Interview Plus: Scheinherr: Pražský dopravní podnik tíží letité smlouvy

Interview Plus: Scheinherr: Pražský dopravní podnik tíží letité smlouvy

16. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Volodymyr Offshorovič Zelenskyj: Život a úskalí 6. ukrajinského prezidenta. Ukrajina - pračka peněz

Volodymyr Offshorovič Zelenskyj: Život a úskalí 6. ukrajinského prezidenta. Ukrajina - pračka peněz

16. 10. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #18 Aleš Benjamín Stuchlík, neurověděc a neurokouč

#18 Aleš Benjamín Stuchlík, neurověděc a neurokouč

16. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista: Mezi dozorci jsou i sadisti, ti věznili Navalného

Osobnost Plus: Rusista: Mezi dozorci jsou i sadisti, ti věznili Navalného

16. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Hádáte se o každé procento, a pak si zvýšíte plat o patnáct.“ Politika je o symbolech, říká Klímová

Život k nezaplacení: „Hádáte se o každé procento, a pak si zvýšíte plat o patnáct.“ Politika je o symbolech, říká Klímová

16. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Hádáte se o každé procento, a pak si zvýšíte plat o patnáct.“ Politika je o symbolech, říká Klímová

Život k nezaplacení: „Hádáte se o každé procento, a pak si zvýšíte plat o patnáct.“ Politika je o symbolech, říká Klímová

16. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hned dvě ocenění pro Místní knihovnu v Černilově! Bibliotheca inspirans a Krajská knihovna roku

Host ve studiu: Hned dvě ocenění pro Místní knihovnu v Černilově! Bibliotheca inspirans a Krajská knihovna roku

16. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Méně biflování, víc gramotnosti, slibuje ministerstvo školství. Jak?

Pro a proti: Méně biflování, víc gramotnosti, slibuje ministerstvo školství. Jak?

16. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Lit: Ta vražda byla vrcholkem ledovce, říká autor reportáže o útoku na Tepláreň

Lit: Ta vražda byla vrcholkem ledovce, říká autor reportáže o útoku na Tepláreň

16. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proti bramborové medaili nic nemám, brambora je nad zlato, usmívá se farmářka Vlasta Kejklíčková

Radioporadna: Proti bramborové medaili nic nemám, brambora je nad zlato, usmívá se farmářka Vlasta Kejklíčková

16. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Patřil k nejúspěšnějším stíhacím pilotům bitvy o Británii, v Česku je Josef František téměř neznámý

Zápisník zahraničních zpravodajů: Patřil k nejúspěšnějším stíhacím pilotům bitvy o Británii, v Česku je Josef František téměř neznámý

16. 10. 2024

2 min