Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Why creativity thrives on challenges | Jon M. Chu

Why creativity thrives on challenges | Jon M. Chu

18. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody High-Functioning Art

High-Functioning Art

18. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Will the end of economic growth come by design — or disaster? | Gaya Herrington

Will the end of economic growth come by design — or disaster? | Gaya Herrington

18. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Svezl jsem Tripaře na stopu

Svezl jsem Tripaře na stopu

18. 10. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Progresivní Česko je platformou pro platformu, kterou nechce nikdo řídit. Jakpak to asi dopadne?

Progresivní Česko je platformou pro platformu, kterou nechce nikdo řídit. Jakpak to asi dopadne?

18. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Tweak the Vote

Tweak the Vote

18. 10. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dabingová režisérka Hana Krtičková: Děti při dabingu nic nehrají, opravdu v té roli jsou. Je to řemeslo

Dabingová režisérka Hana Krtičková: Děti při dabingu nic nehrají, opravdu v té roli jsou. Je to řemeslo

18. 10. 2024

50 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Chytil z platformy Byro: Byrokracie nejvíc škodí úředníkům

Osobnost Plus: Chytil z platformy Byro: Byrokracie nejvíc škodí úředníkům

18. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

Host Lucie Výborné: Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

18. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

18. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

18. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rozumek: Legální cesty pro migraci neexistují

Interview Plus: Rozumek: Legální cesty pro migraci neexistují

18. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Svět očima GenZ – rozhovor s Tomášem

Svět očima GenZ – rozhovor s Tomášem

18. 10. 2024

22 min

Obrázek epizody Progresivní Česko je platformou pro platformu, kterou nechce nikdo řídit. Jakpak to asi dopadne?

Progresivní Česko je platformou pro platformu, kterou nechce nikdo řídit. Jakpak to asi dopadne?

18. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

Host Lucie Výborné: Expertka: Vesmírná stanice je plná mikrobů. Hledáme na Marsu život, a možná jsme ho tam sami poslali

18. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ledově mrazivá dokumedie Dukla Jihlava míří na prkna Horáckého divadla

Dobré dopoledne: Ledově mrazivá dokumedie Dukla Jihlava míří na prkna Horáckého divadla

18. 10. 2024

16 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podsouváte politiky, máme řešit soudce, vadí Nacherovi. Přicházíme s kompromisem, vysvětluje Decroix

Pro a proti: Podsouváte politiky, máme řešit soudce, vadí Nacherovi. Přicházíme s kompromisem, vysvětluje Decroix

18. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak tělu poskytnout dostatek vápníku přírodní cestou? Zkuste makové mléko

Radioporadna: Jak tělu poskytnout dostatek vápníku přírodní cestou? Zkuste makové mléko

18. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vzniklá kýla se sama od sebe nikdy nezatáhne. Díky miniinvazivní chirurgii jdete domů už druhý den

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vzniklá kýla se sama od sebe nikdy nezatáhne. Díky miniinvazivní chirurgii jdete domů už druhý den

18. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vzniklá kýla se sama od sebe nikdy nezatáhne. Díky miniinvazivní chirurgii jdete domů už druhý den

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Vzniklá kýla se sama od sebe nikdy nezatáhne. Díky miniinvazivní chirurgii jdete domů už druhý den

18. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

18. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

18. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Naučil jsem se s krtkem žít. Pro zahradu může být i užitečný, říká pěstitel Ivan Dvořák

Zahrádkářské tipy: Naučil jsem se s krtkem žít. Pro zahradu může být i užitečný, říká pěstitel Ivan Dvořák

18. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Kříženec Colin má energie za dva a moc rád běhá. Na nového pána čeká v Třebíči

Kříženec Colin má energie za dva a moc rád běhá. Na nového pána čeká v Třebíči

18. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody 35. NESPOUTANÁ POLITIKA: Vládní koalice - Čtyřkolka: Zklamání nebo naděje?

35. NESPOUTANÁ POLITIKA: Vládní koalice - Čtyřkolka: Zklamání nebo naděje?

18. 10. 2024

58 min