Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Subkultura - Pojem "LGBTQ+ Ideologie"

Subkultura - Pojem "LGBTQ+ Ideologie"

19. 10. 2024

7 min

Obrázek epizody Ovocnářství

Ovocnářství

19. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Neumetejme dětem cestu, učme je zvládat stres odmala, upozorňuje speciální pedagožka

Host Dopoledne pod Ještědem: Neumetejme dětem cestu, učme je zvládat stres odmala, upozorňuje speciální pedagožka

19. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Nový klavír v českém centru v Paříži zahraje v Reportážích zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Nový klavír v českém centru v Paříži zahraje v Reportážích zahraničních zpravodajů

19. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Sport a ekologie? Lidé o to stojí, ale jsme stále na začátku, říká koordinátorka Sportu bez odpadu

Host Radiožurnálu: Sport a ekologie? Lidé o to stojí, ale jsme stále na začátku, říká koordinátorka Sportu bez odpadu

19. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Sport a ekologie? Lidé o to stojí, ale jsme stále na začátku, říká koordinátorka Sportu bez odpadu

Sport a ekologie? Lidé o to stojí, ale jsme stále na začátku, říká koordinátorka Sportu bez odpadu

19. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Chci, aby si lidé spojovali moje jméno s hudbou. Jsem v tom teď nejšťastnější, říká Eva Burešová

Chci, aby si lidé spojovali moje jméno s hudbou. Jsem v tom teď nejšťastnější, říká Eva Burešová

19. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Chci, aby si lidé spojovali moje jméno s hudbou. Jsem v tom teď nejšťastnější, říká Eva Burešová

Host Lenky Vahalové: Chci, aby si lidé spojovali moje jméno s hudbou. Jsem v tom teď nejšťastnější, říká Eva Burešová

19. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Jiří Jiroušek pořizuje ze vzduchu úchvatné snímky naší země. Nejvíc ze všeho má rád mlhy

Jiří Jiroušek pořizuje ze vzduchu úchvatné snímky naší země. Nejvíc ze všeho má rád mlhy

19. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Jiří Jiroušek pořizuje ze vzduchu úchvatné snímky naší země. Nejvíc ze všeho má rád mlhy

Středočeská setkání: Jiří Jiroušek pořizuje ze vzduchu úchvatné snímky naší země. Nejvíc ze všeho má rád mlhy

19. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

19. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

19. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Selects: Porcupines: Little Stabby Cutie Pies

Selects: Porcupines: Little Stabby Cutie Pies

19. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Dokument Roztroušení

Dokument Roztroušení

19. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

19. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Epizoda 51 - Kalmarská unie (Kalmarunionen)

Epizoda 51 - Kalmarská unie (Kalmarunionen)

19. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Cesta na lezení

Cesta na lezení

19. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Přespávačka s HOLKAMA ( 1 část) ⭐

Přespávačka s HOLKAMA ( 1 část) ⭐

19. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Na cestě do Santiaga de Compostela mi nebe bylo pokrývkou a země polštářem, říká Jakub Pavlištík

Na cestě do Santiaga de Compostela mi nebe bylo pokrývkou a země polštářem, říká Jakub Pavlištík

19. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody A Musical Book of the Dead (with Nemuer and Dr. Christian de Vartavan)

A Musical Book of the Dead (with Nemuer and Dr. Christian de Vartavan)

19. 10. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Smržovský viadukt stojí 130 let. Nejen šotouši by si to neměli nechat ujít, zve smržovský starosta

Vybrali jsme pro vás: Smržovský viadukt stojí 130 let. Nejen šotouši by si to neměli nechat ujít, zve smržovský starosta

19. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Mirka van Gils: České chlebíčky jsou ve světě vyhlášené

Mirka van Gils: České chlebíčky jsou ve světě vyhlášené

19. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Pletivo: Folklór a folklorismus

Pletivo: Folklór a folklorismus

19. 10. 2024

57 min

Obrázek epizody New York

New York

19. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Should We Be Worried About Incel Violence? - Dr Andrew Thomas - #853

Should We Be Worried About Incel Violence? - Dr Andrew Thomas - #853

19. 10. 2024

1 hod 30 min