Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

12. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jarmila i Camilla. Poslední ležácká dívka slaví 85. narozeniny

Máme hosty: Jarmila i Camilla. Poslední ležácká dívka slaví 85. narozeniny

12. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expert Handl: Německo musí zastavit imigrační přítok a věnovat se integraci. Chybí lidské kapacity

Jak to vidí...: Expert Handl: Německo musí zastavit imigrační přítok a věnovat se integraci. Chybí lidské kapacity

12. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: I Maďaři mají svoji becherovku. Tmavý bylinný likér Unicum podle legendy pojmenoval císař Josef II.

Zápisník zahraničních zpravodajů: I Maďaři mají svoji becherovku. Tmavý bylinný likér Unicum podle legendy pojmenoval císař Josef II.

12. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody I Maďaři mají svoji becherovku. Tmavý bylinný likér Unicum podle legendy pojmenoval císař Josef II.

I Maďaři mají svoji becherovku. Tmavý bylinný likér Unicum podle legendy pojmenoval císař Josef II.

12. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody O trekování v Nepálu i práci na Islandu s Lucií a Kristiánem

O trekování v Nepálu i práci na Islandu s Lucií a Kristiánem

12. 11. 2024

1 hod 42 min

Obrázek epizody 790 - Dát si bacha

790 - Dát si bacha

12. 11. 2024

7 min

Obrázek epizody Slast: Chci to moc? Za to, že mám víc zkušeností, mě nikdo nepochválí

Slast: Chci to moc? Za to, že mám víc zkušeností, mě nikdo nepochválí

12. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Pavel Kroneisl: Jeden splněný sen

Pavel Kroneisl: Jeden splněný sen

12. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Marco Polo

Marco Polo

12. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Petr Beneš: Rozina Sebranec

Petr Beneš: Rozina Sebranec

12. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Matky bez filtru: Slovy dokážu zranit mnohem hůř, než kdybych syna plácla

Matky bez filtru: Slovy dokážu zranit mnohem hůř, než kdybych syna plácla

12. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Na Janovéj hoře

Na Janovéj hoře

12. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Mikuláš Kroupa. Svoboda znamená práva i povinnosti, nebojovat za vlast je zrada, nostalgie po komunismu je nedostatek zodpovědnosti

Mikuláš Kroupa. Svoboda znamená práva i povinnosti, nebojovat za vlast je zrada, nostalgie po komunismu je nedostatek zodpovědnosti

12. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Zelenou ekonomiku ani elektroauta Trump nezastaví

Peníze a vliv: Zelenou ekonomiku ani elektroauta Trump nezastaví

12. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Strašná chyba, kterou lidi nepochopí. Hřib snad bude na volebního lídra Pirátů pořádat výběrko

Strašná chyba, kterou lidi nepochopí. Hřib snad bude na volebního lídra Pirátů pořádat výběrko

12. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody Jan Matoušek: Transakční data o nákupech jsou jako zlato, data z webu stříbro

Jan Matoušek: Transakční data o nákupech jsou jako zlato, data z webu stříbro

12. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Za čárou #108: Největší choreo v Česku s dosahy po celém světě. Nejlepší reklama na fotbal!

Za čárou #108: Největší choreo v Česku s dosahy po celém světě. Nejlepší reklama na fotbal!

12. 11. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody V Americe se následující dva roky budou měnit pravidla. Trump zkusí cokoliv

V Americe se následující dva roky budou měnit pravidla. Trump zkusí cokoliv

12. 11. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kamera jako oko, oko jako kamera

ArtCafé: Kamera jako oko, oko jako kamera

12. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hřib v čele Pirátů. Má šanci?

Vinohradská 12: Hřib v čele Pirátů. Má šanci?

12. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody "Příroda se svou moudrostí a hojností je tady pro každého" | Blanka Štulíková

"Příroda se svou moudrostí a hojností je tady pro každého" | Blanka Štulíková

11. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Víra, hledání pravdy a rozporů

Víra, hledání pravdy a rozporů

11. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody #452 – Dario Amodei: Anthropic CEO on Claude, AGI & the Future of AI & Humanity

#452 – Dario Amodei: Anthropic CEO on Claude, AGI & the Future of AI & Humanity

11. 11. 2024

5 hod 22 min

Obrázek epizody Češi chtějí přírodu raději jako park než divočinu

Češi chtějí přírodu raději jako park než divočinu

11. 11. 2024

48 min