Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 941

Savage Lovecast Episode 941

12. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Pro a proti: Trump přinese méně zeleného aktivismu, věří Vondra

Pro a proti: Trump přinese méně zeleného aktivismu, věří Vondra

12. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

Blízká setkání: „Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

12. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Elektrárny ČEZ. Testy digitálních kompetencí žáků. Klidnější Blízký východ?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Elektrárny ČEZ. Testy digitálních kompetencí žáků. Klidnější Blízký východ?

12. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

Blízká setkání: „Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

12. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody „Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

„Udělali jsme mladým zlou věc: izolovali jsme je od smrti,“ zdůrazňuje pohřební průvodce

12. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Fakultní nemocnice a Lékařská fakulta v Hradci Králové

Fakultní nemocnice a Lékařská fakulta v Hradci Králové

12. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody Skočil jsem do toho a pověsil IT na hřebík, usmívá se novopečený pekař

Skočil jsem do toho a pověsil IT na hřebík, usmívá se novopečený pekař

12. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Eliška Hašková-Coolidge: Trump umí vyjednávat. Dokáže to i s Putinem

Eliška Hašková-Coolidge: Trump umí vyjednávat. Dokáže to i s Putinem

12. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Bali pt.2 - Nusa Lembongan, Seminyak a Ubud

Bali pt.2 - Nusa Lembongan, Seminyak a Ubud

12. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Mozaika: Přál bych si, aby se o venkově mluvilo víc, říká Jiří Hájíček

Mozaika: Přál bych si, aby se o venkově mluvilo víc, říká Jiří Hájíček

12. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Balanc: Pečujete sportem o své tělo, nebo z něj děláte továrnu na výkon?

Balanc: Pečujete sportem o své tělo, nebo z něj děláte továrnu na výkon?

12. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Balanc: Pečujete sportem o své tělo, nebo z něj děláte továrnu na výkon?

Balanc: Pečujete sportem o své tělo, nebo z něj děláte továrnu na výkon?

12. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: I extraliga mladé juniory posouvá. Výsledky reprezentační dvacítky mluví za vše, myslí si Procházka

Čistá hra Martina Procházky: I extraliga mladé juniory posouvá. Výsledky reprezentační dvacítky mluví za vše, myslí si Procházka

12. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Kids' Chemistry Sets: KABOOM!

Kids' Chemistry Sets: KABOOM!

12. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

Host Lucie Výborné: Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

12. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

Host Lucie Výborné: Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

12. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

Genetické nůžky jsou budoucnost lidstva. Spoustě lidí zachrání život, přibližuje vědkyně Ressnerová

12. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody #4 Marie Svatošová: „Paliativa je spolu s porodnictvím nejstarším medicínským oborem.”

#4 Marie Svatošová: „Paliativa je spolu s porodnictvím nejstarším medicínským oborem.”

12. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Svatební projevy byly to první, co Pavel Heřman na třebíčské radnici změnil

Svatební projevy byly to první, co Pavel Heřman na třebíčské radnici změnil

12. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

Vizitka: Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

12. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

Vizitka: Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

12. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

Designér Pavel Šťastný: Plakáty sametové revoluce byly v londýnském muzeu po listopadu dřív než já

12. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jarmila i Camilla. Poslední ležácká dívka slaví 85. narozeniny

Máme hosty: Jarmila i Camilla. Poslední ležácká dívka slaví 85. narozeniny

12. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expert Handl: Německo musí zastavit imigrační přítok a věnovat se integraci. Chybí lidské kapacity

Jak to vidí...: Expert Handl: Německo musí zastavit imigrační přítok a věnovat se integraci. Chybí lidské kapacity

12. 11. 2024

24 min