Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Akcent: Víc startupů a víc lidí ve videoherním průmyslu, i to umožní peníze z fondu audiovize

Český rozhlas - Rozhovory

Akcent: Víc startupů a víc lidí ve videoherním průmyslu, i to umožní peníze z fondu audiovize

23. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody „Pokud mě zatknete, živí se odsud nedostanete.“ O vyšetřování válečných zločinů s Vladimírem Dzurem

Téma.21

„Pokud mě zatknete, živí se odsud nedostanete.“ O vyšetřování válečných zločinů s Vladimírem Dzurem

23. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Učitelkou ve školce i uklízečkou. „Albánie mi přirostla k srdci,“ říká česká dobrovolnice

Téma.21

Učitelkou ve školce i uklízečkou. „Albánie mi přirostla k srdci,“ říká česká dobrovolnice

23. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody 1. Epizoda - Kdo jsme a jak jsme se ocitly v cizině?

V cizině jako doma

1. Epizoda - Kdo jsme a jak jsme se ocitly v cizině?

23. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Interview Plus: Schneider: Izraelci se v Gaze dostávají do pozice viníků

Interview Plus: Schneider: Izraelci se v Gaze dostávají do pozice viníků

23. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Ondřej Kobza: Kultura, AI, Kreativita #71

Pavel Mirovský Podcast

Ondřej Kobza: Kultura, AI, Kreativita #71

23. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

23. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

23. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Ne každá genocida nám stojí za řeč. Kirthi Jayakumar hledá spravedlnost i pro ty, které nevidíme

Screenshot Inspiračního fóra

Ne každá genocida nám stojí za řeč. Kirthi Jayakumar hledá spravedlnost i pro ty, které nevidíme

23. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hála: Čína má páky prosadit, co se Mao Ce-tungovi nepodařilo

Osobnost Plus: Hála: Čína má páky prosadit, co se Mao Ce-tungovi nepodařilo

23. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

Alex a host

Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Bolí to? Tak vydržte. Proč zdravotnictví nevěří ženám a jak se nenechat odbýt

Ženy XYZ

Bolí to? Tak vydržte. Proč zdravotnictví nevěří ženám a jak se nenechat odbýt

23. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody Jak využít uzavřené ulice v centru města? V Jablonci nad Nisou ji proměnili v tržiště s hudbou

Vybrali jsme pro vás

Jak využít uzavřené ulice v centru města? V Jablonci nad Nisou ji proměnili v tržiště s hudbou

23. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nádherná okolní příroda je devízou naší obce, usmívá se starostka Starých Buků Markéta Cimbotová

Host ve studiu: Nádherná okolní příroda je devízou naší obce, usmívá se starostka Starých Buků Markéta Cimbotová

23. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dohoda USA a Japonska. Ústavní soud k případu zneužívání. Zemřel Ozzy Osbourne

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dohoda USA a Japonska. Ústavní soud k případu zneužívání. Zemřel Ozzy Osbourne

23. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co můžu sníst, tím se mohu i namazat. Vraťme se ke správným tukům, říká průvodkyně vědomou výživou

Radioporadna: Co můžu sníst, tím se mohu i namazat. Vraťme se ke správným tukům, říká průvodkyně vědomou výživou

23. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Dobrá káva i penzion na kolejích. Netradiční ubytování nabízí obec Úvalno u Krnova

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Dobrá káva i penzion na kolejích. Netradiční ubytování nabízí obec Úvalno u Krnova

23. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Daří se integrovat Ukrajince?

Pro a proti: Daří se integrovat Ukrajince?

23. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody ChariTALK speciál: Beseda o etických dilematech ve zdravotnictví

ChariTALK

ChariTALK speciál: Beseda o etických dilematech ve zdravotnictví

23. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody EP44: Temné letní zážitky, milovaná Apulie a Garage22

Drajv

EP44: Temné letní zážitky, milovaná Apulie a Garage22

23. 7. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Klíšťová encefalitida a lymeská borelióza očima lékařky

Host Dopoledního expresu: Klíšťová encefalitida a lymeská borelióza očima lékařky

23. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Klimatizace ani solární panely nemají smysl, pokud dům důkladně nezateplíte

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Klimatizace ani solární panely nemají smysl, pokud dům důkladně nezateplíte

23. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Klimatizace ani solární panely nemají smysl, pokud dům důkladně nezateplíte

Radioporadna: Klimatizace ani solární panely nemají smysl, pokud dům důkladně nezateplíte

23. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Lepší zobat jahody než prášky, říká o léčivých účincích chůze po Stezce Českem zakladatel Martin Úbl

Blízká setkání

Lepší zobat jahody než prášky, říká o léčivých účincích chůze po Stezce Českem zakladatel Martin Úbl

23. 7. 2025

31 min