Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Každý extrém je špatný. Komedie Provinilá potěšení si střílí z minimalismu i nákupního fetiše

On Air: Každý extrém je špatný. Komedie Provinilá potěšení si střílí z minimalismu i nákupního fetiše

28. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Intimní zpověď Josefa Dvořáka: Jsem klidný a toužící. Vyhledávám samotu, před kamerou jsem nikdy neměl dobrý pocit

Intimní zpověď Josefa Dvořáka: Jsem klidný a toužící. Vyhledávám samotu, před kamerou jsem nikdy neměl dobrý pocit

28. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

28. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

28. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

Host Lucie Výborné: Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

28. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

Host Lucie Výborné: Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

28. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

Na lyže s pokorou a sebereflexí. Češi mívají pocit, že stačí umět zabrzdit, hodnotí instruktor Turek

28. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Víc peněz pro armádu? Nákupy se jí nedaří, namítá Koten

Pro a proti: Víc peněz pro armádu? Nákupy se jí nedaří, namítá Koten

28. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publistika: Útok na ukrajinskou energetiku. Nálady ukrajinské společnosti. Rušení porodnic

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publistika: Útok na ukrajinskou energetiku. Nálady ukrajinské společnosti. Rušení porodnic

28. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Běhání spojuje různé spektrum lidí. Je to skvělý prostředek k zdravé mysli

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Běhání spojuje různé spektrum lidí. Je to skvělý prostředek k zdravé mysli

28. 11. 2024

49 min

Obrázek epizody Ešus 25/11/2024: Pavel a indické hory

Ešus 25/11/2024: Pavel a indické hory

28. 11. 2024

1 hod

Obrázek epizody Hvězda StarDance Marek Dědik otevřeně o soukromí: Divoká líbačka s chlapem a podpálené auto! Měl strach o život

Hvězda StarDance Marek Dědik otevřeně o soukromí: Divoká líbačka s chlapem a podpálené auto! Měl strach o život

28. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pedagogická fakulta UHK už 60 let vysílá do českých škol učitele, kteří žáky inspirují a motivují

Host ve studiu: Pedagogická fakulta UHK už 60 let vysílá do českých škol učitele, kteří žáky inspirují a motivují

28. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

28. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

28. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

28. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Horská: Přínosy eura převažují. Ale musíme být schopni růst

Řečí peněz: Horská: Přínosy eura převažují. Ale musíme být schopni růst

28. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy kreativity - O kreativitě v pohřebnictví (Petr Zeman)

Příběhy kreativity - O kreativitě v pohřebnictví (Petr Zeman)

28. 11. 2024

44 min

Obrázek epizody Tomáš Hejtmánek představuje díla připravená v Arthouse Hejtmánek na aukci 4. 12.2024

Tomáš Hejtmánek představuje díla připravená v Arthouse Hejtmánek na aukci 4. 12.2024

28. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Mým cílem je zatraktivnit Ústecký kraj a dát mu novou budoucnost, přibližuje nový hejtman

Host Dopoledního expresu: Mým cílem je zatraktivnit Ústecký kraj a dát mu novou budoucnost, přibližuje nový hejtman

28. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Barytonista Jan Kukal zve na koncert v Komunitním prostoru Smíchově 29.11. v rámci cyklu Šest na pětce

Barytonista Jan Kukal zve na koncert v Komunitním prostoru Smíchově 29.11. v rámci cyklu Šest na pětce

28. 11. 2024

7 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zobcová flétna je nástrojem, na který když hrajeme, můžeme se také léčit! Tvrdí učitel Pavel Linha

Radioporadna: Zobcová flétna je nástrojem, na který když hrajeme, můžeme se také léčit! Tvrdí učitel Pavel Linha

28. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Balet kolem eura? Jen repríza předvolebního divadla

Martin Čaban: Balet kolem eura? Jen repríza předvolebního divadla

28. 11. 2024

5 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Balet kolem eura? Jen repríza předvolebního divadla

Martin Čaban: Balet kolem eura? Jen repríza předvolebního divadla

28. 11. 2024

5 min