Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Všichni tady umřeme - Nové trendy ve výchově: nemlaťte děti lopatou

Všichni tady umřeme - Nové trendy ve výchově: nemlaťte děti lopatou

1. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Lukáš Pavlásek: Pro mě je nejlepší sociální síť hospoda. Příští rok se chci vrátit k talkshow - Retroview podcast

Lukáš Pavlásek: Pro mě je nejlepší sociální síť hospoda. Příští rok se chci vrátit k talkshow - Retroview podcast

1. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Kavárna: V Českých Budějovicích vzniklo nové kino. Nabídne premiéry i osvědčené filmy v komorním prostředí

Kavárna: V Českých Budějovicích vzniklo nové kino. Nabídne premiéry i osvědčené filmy v komorním prostředí

1. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Šefčíkovi: Radost z muziky a síla včel jsou náš elixír už téměř 60 let

Zlatá láska: Manželé Šefčíkovi: Radost z muziky a síla včel jsou náš elixír už téměř 60 let

1. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Postarejte se o zahradní pomocníky. Na jaře vám to vrátí

Hobby magazín speciál: Postarejte se o zahradní pomocníky. Na jaře vám to vrátí

1. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Létaly po nás podprsenky i lahve tvrdého. Lou Fanánek a Michal David popsali divoké koncerty

Létaly po nás podprsenky i lahve tvrdého. Lou Fanánek a Michal David popsali divoké koncerty

1. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

Až na dřeň: Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

1. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody 57. díl - Když svátky nejsou o spěchu, ale o klidu

57. díl - Když svátky nejsou o spěchu, ale o klidu

1. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Financování Sokola. Situace v Sýrii. Dopady covidu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Financování Sokola. Situace v Sýrii. Dopady covidu

1. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody VŠÍMAVOST | Najděte radost v maličkostech # 3

VŠÍMAVOST | Najděte radost v maličkostech # 3

1. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

Až na dřeň: Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

1. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

Mám v rodě lež. Hodně ovlivnila vztahy v mojí rodině, přiznává Jan Budař

1. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Doba je jinde a advent může být pro někoho peklo. Zklidnit se můžeme i v lednu, usmívá se etnoložka

Host Radiožurnálu: Doba je jinde a advent může být pro někoho peklo. Zklidnit se můžeme i v lednu, usmívá se etnoložka

1. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Doba je jinde a advent může být pro někoho peklo. Zklidnit se můžeme i v lednu, usmívá se etnoložka

Doba je jinde a advent může být pro někoho peklo. Zklidnit se můžeme i v lednu, usmívá se etnoložka

1. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

Casablanca: Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

1. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Casablanca: Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

Casablanca: Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

1. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

Cesta dává vždycky smysl. Velkej! Štěpán Hušek aka Stepbystpn přejel Pamír na starém sovětském kole

1. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Je první adventní den 🌲🎅🏻🔔

Je první adventní den 🌲🎅🏻🔔

1. 12. 2024

5 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Expertka: Lidé bez domova se jen těžko dostanou k pomoci

Leonardo Plus: Expertka: Lidé bez domova se jen těžko dostanou k pomoci

1. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Dotkněte se prvohor. Jsou blíž, než si myslíte

Východočeské výlety: Dotkněte se prvohor. Jsou blíž, než si myslíte

1. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Dotkněte se prvohor. Jsou blíž, než si myslíte

Dotkněte se prvohor. Jsou blíž, než si myslíte

1. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak se hasiči učí zachraňovat životy 👨🏼‍🏫👩🏻‍🚒

Jak se hasiči učí zachraňovat životy 👨🏼‍🏫👩🏻‍🚒

1. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Punčák moc rád nemám, směje se cukrář Vojtěch Vrtiška

Zálety Aleny Zárybnické: Punčák moc rád nemám, směje se cukrář Vojtěch Vrtiška

1. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak být díky prvnímu dojmu a šachům o pár kroků napřed? | Ep.4 Rey Koranteng | Podcast První dojem

Jak být díky prvnímu dojmu a šachům o pár kroků napřed? | Ep.4 Rey Koranteng | Podcast První dojem

1. 12. 2024

45 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: Jedid nefeš (židovské modlitby IX.)

Kóšer podcast: Jedid nefeš (židovské modlitby IX.)

1. 12. 2024

18 min