Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ještě před pár desítkami let praly hospodyňky na valše a žehlily nahřívací žehličkou

Ještě před pár desítkami let praly hospodyňky na valše a žehlily nahřívací žehličkou

3. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Díl 26: Švédské vynálezy [2/2]

Díl 26: Švédské vynálezy [2/2]

3. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Čivavy nejsou plyšáci ani módní doplněk, ale odvážní psi s velkým srdcem

Klub Rádia Junior: Čivavy nejsou plyšáci ani módní doplněk, ale odvážní psi s velkým srdcem

3. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Hysterie - O Slasti, Kardashianových a male gaze jako cestě k šikaně i kapitálu

Hysterie - O Slasti, Kardashianových a male gaze jako cestě k šikaně i kapitálu

3. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody O Slasti, Kardashianových a male gaze jako cestě k šikaně i kapitálu

O Slasti, Kardashianových a male gaze jako cestě k šikaně i kapitálu

3. 12. 2024

1 hod

Obrázek epizody Máme hosty: Tak šel v Pardubicích čas. Vycházejí knižní ohlédnutí jako pocta místnímu badateli

Máme hosty: Tak šel v Pardubicích čas. Vycházejí knižní ohlédnutí jako pocta místnímu badateli

3. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka: Reklama a influenceři? Nemusíme psát nová pravidla, stačí vymáhat dodržení stávajících

Jak to vidí...: Expertka: Reklama a influenceři? Nemusíme psát nová pravidla, stačí vymáhat dodržení stávajících

3. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody #39 Dobrovolnictví je růžová bublina, říká koordinátorka dobrovolníků v Charitě

#39 Dobrovolnictví je růžová bublina, říká koordinátorka dobrovolníků v Charitě

3. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Slast: Dělám si to často proti stresu. Je to způsob, jak se uvolnit

Slast: Dělám si to často proti stresu. Je to způsob, jak se uvolnit

3. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Šéf ERÚ: Za regulaci cen plynu nás kritizuje sdružení

Peníze a vliv: Šéf ERÚ: Za regulaci cen plynu nás kritizuje sdružení

3. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody 796 - Laskavost

796 - Laskavost

3. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Tomáš Koblížek: Svoboda slova pro jedny jako umlčování druhých. Co je antinovinářská hate speech?

Tomáš Koblížek: Svoboda slova pro jedny jako umlčování druhých. Co je antinovinářská hate speech?

3. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Jiří Březina mladší: Zimní spánek

Jiří Březina mladší: Zimní spánek

3. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Génius

Génius

3. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Jihočeši: V ateliéru slavného šumavského fotografa Seidela v Krumlově se stále fotí, připomíná vedoucí muzea

Jihočeši: V ateliéru slavného šumavského fotografa Seidela v Krumlově se stále fotí, připomíná vedoucí muzea

3. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Já mám v Praze

Já mám v Praze

3. 12. 2024

6 min

Obrázek epizody V ateliéru slavného šumavského fotografa Seidela v Krumlově se stále fotí, připomíná vedoucí muzea

V ateliéru slavného šumavského fotografa Seidela v Krumlově se stále fotí, připomíná vedoucí muzea

3. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Libor Bouček. Nutnost pořád se obhajovat, vlastní tlak i cena, pocity viny a komplikovaná cesta k rodičovství, přesun do zahraničí

Libor Bouček. Nutnost pořád se obhajovat, vlastní tlak i cena, pocity viny a komplikovaná cesta k rodičovství, přesun do zahraničí

3. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Kdo jsou nejhorší ministři vlády, která plní plán na 93 procent? A proč se jich Fiala nezbaví?

Kdo jsou nejhorší ministři vlády, která plní plán na 93 procent? A proč se jich Fiala nezbaví?

3. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Za čárou #111: Letenští & Sparta: hráči odchází z děkovačky, fanoušci přichází na trénink.

Za čárou #111: Letenští & Sparta: hráči odchází z děkovačky, fanoušci přichází na trénink.

3. 12. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Adam Farny: Evaluto je transparentní a dostupná digitální možnost platby v cizí měně

Adam Farny: Evaluto je transparentní a dostupná digitální možnost platby v cizí měně

3. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Závislost na drogách často souvisí se sexuálním zneužíváním v dětství. Hlavně u žen

Závislost na drogách často souvisí se sexuálním zneužíváním v dětství. Hlavně u žen

3. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Mám podezření, že mi do telefonu dali Pegasus, říká novinář zadržený v Gruzii

Mám podezření, že mi do telefonu dali Pegasus, říká novinář zadržený v Gruzii

3. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Odešel učit do země úsměvů. I po letech ho tamní zvyklosti umí pěkně překvapit

Odešel učit do země úsměvů. I po letech ho tamní zvyklosti umí pěkně překvapit

3. 12. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Podcasty21 - #55 Tomáš Ditrych (Zakladatel AK Mavericks)

Podcasty21 - #55 Tomáš Ditrych (Zakladatel AK Mavericks)

3. 12. 2024

23 min