Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč se bojíme víc odejít ze špatného vztahu než samoty

Proč se bojíme víc odejít ze špatného vztahu než samoty

9. 1. 2026

36 min

Obrázek epizody Štěpán Škorpil: Dnešní komentátoři jsou až příliš „ukecaní“

Štěpán Škorpil: Dnešní komentátoři jsou až příliš „ukecaní“

9. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody #67 Děti jsou sekundární oběti trestných činů. Neuvědomujeme si, jak trpí za chyby rodičů, říká Barbora Černošková

#67 Děti jsou sekundární oběti trestných činů. Neuvědomujeme si, jak trpí za chyby rodičů, říká Barbora Černošková

9. 1. 2026

40 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Pádům se dá předcházet. Pro stabilitu pomáhá nosit hůlku nebo berle, musíte se to ale naučit správně

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Pádům se dá předcházet. Pro stabilitu pomáhá nosit hůlku nebo berle, musíte se to ale naučit správně

9. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Pádům se dá předcházet. Pro stabilitu pomáhá nosit hůlku nebo berle, musíte se to ale naučit správně

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Pádům se dá předcházet. Pro stabilitu pomáhá nosit hůlku nebo berle, musíte se to ale naučit správně

9. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Trumpovi ve Venezuele nejde o demokracii. Chce mít nad režimem ekonomicko-politickou kontrolu

Co se děje se světem: Bříza: Trumpovi ve Venezuele nejde o demokracii. Chce mít nad režimem ekonomicko-politickou kontrolu

9. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Trávníček: Ve většině z nás se občas probudí mrcha z pekel

Osobnost Plus: Trávníček: Ve většině z nás se občas probudí mrcha z pekel

9. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Krásná neznámá. Emotivní film i výstavu o umění malíře Vladimíra Suchánka připravil jeho syn Martin

Host ve studiu: Krásná neznámá. Emotivní film i výstavu o umění malíře Vladimíra Suchánka připravil jeho syn Martin

9. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě vstupuje do roku 2026 s mimořádně nabitým programem

Dobré dopoledne: Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě vstupuje do roku 2026 s mimořádně nabitým programem

9. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody Jan Kult & Ondřej Ježek (Day1) - Pohyb, zdraví a longevity pod jednou střechou | BeyondHorizons #13

Jan Kult & Ondřej Ježek (Day1) - Pohyb, zdraví a longevity pod jednou střechou | BeyondHorizons #13

9. 1. 2026

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ageismus, předsudky z věku, staří vůči mladým a naopak, to známe odnepaměti, říká psycholog Lašek

Radioporadna: Ageismus, předsudky z věku, staří vůči mladým a naopak, to známe odnepaměti, říká psycholog Lašek

9. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Proč mít nový služební zákon? Debatují Vondráček a Stojanová

Pro a proti: Proč mít nový služební zákon? Debatují Vondráček a Stojanová

9. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Petr Uzel – Provazování sfér – rozhovor s výtvarníkem

Petr Uzel – Provazování sfér – rozhovor s výtvarníkem

9. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody 86. NESPOUTANÁ POLITIKA: Venezuela, Írán a Okamura - politika „jen pro otrlé“

86. NESPOUTANÁ POLITIKA: Venezuela, Írán a Okamura - politika „jen pro otrlé“

9. 1. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem Františkem Špručkem

Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem Františkem Špručkem

9. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

Herec Petr Lněnička o návratu k Markovičovi i pivu s kriminalisty: Mám kamarády na vraždách

9. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Cítila jsem bolest a neskutečnou zlost! Mary opustila Bachelora dobrovolně. Chování Míry ji zklamalo

Cítila jsem bolest a neskutečnou zlost! Mary opustila Bachelora dobrovolně. Chování Míry ji zklamalo

9. 1. 2026

17 min

Obrázek epizody Online Plus: Zdravotnictví bez papírů? Koubský: eZdraví zatím nemá data

Online Plus: Zdravotnictví bez papírů? Koubský: eZdraví zatím nemá data

9. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

9. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

Radioporadna: Kurzy přežití jsou trendy. Je dobré umět vystoupit z komfortu

9. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Ptačí hodinka: Jak si nejlépe užít sčítání ptáků, radí ornitolog Zdeněk Mrkáček

Ptačí hodinka: Jak si nejlépe užít sčítání ptáků, radí ornitolog Zdeněk Mrkáček

9. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody 10/12 - Nejistota před cestou

10/12 - Nejistota před cestou

9. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kateřina Trávníček, mentorka, online tvůrkyně

Osobnost Plus: Kateřina Trávníček, mentorka, online tvůrkyně

9. 1. 2026

25 min