Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody 100. Vánoční trhy- město Olomouc

100. Vánoční trhy- město Olomouc

8. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Vltavín: L. M. Pařízek, jihočeský rodák, cestovatel a dobrodruh, ze svých cest napsal přes třicet knih

Vltavín: L. M. Pařízek, jihočeský rodák, cestovatel a dobrodruh, ze svých cest napsal přes třicet knih

8. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 54 - Petr Chodura

PO DOBRÉM 54 - Petr Chodura

8. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata o smlouvě se Svatým stolcem

Vertikála: Debata o smlouvě se Svatým stolcem

8. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Nástává pohádkový čas

Marie Tomsová: Nástává pohádkový čas

8. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Hes: StarDance je jako seskok padákem. Stačí zakopnout a je po všem

Hes: StarDance je jako seskok padákem. Stačí zakopnout a je po všem

8. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Oskar Hes: StarDance je jako seskok padákem. Stačí zakopnout a je po všem

Oskar Hes: StarDance je jako seskok padákem. Stačí zakopnout a je po všem

8. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody Sunday Pick: A Healthier You: A 5-step guide to better doctor visits | TED Health

Sunday Pick: A Healthier You: A 5-step guide to better doctor visits | TED Health

8. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ladislav Županič podle Lumíra Olšovského

Úžasné životy: Ladislav Županič podle Lumíra Olšovského

8. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Ladislav Županič podle Lumíra Olšovského

Ladislav Županič podle Lumíra Olšovského

8. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Otevírá se katedrála Notre Dame

Vertikála: Otevírá se katedrála Notre Dame

8. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Maria, Isis a Apuleius

Maria, Isis a Apuleius

8. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Příliš mnoho turistů škodí aneb Cestovatelská diskuse na festivalu ZOOM FEST

Příliš mnoho turistů škodí aneb Cestovatelská diskuse na festivalu ZOOM FEST

8. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Hrnčířství

Hrnčířství

8. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Martinom Slosiarikom: Smer klesá, ale ich voliči nejdú k opozícii. Rastie Republika

NA ROVINU s Martinom Slosiarikom: Smer klesá, ale ich voliči nejdú k opozícii. Rastie Republika

8. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody Kapitola XXVI

Kapitola XXVI

8. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Elektromobilita není budoucnost, je to současnost - Ivo Pavera, ČEZ ESCO

Elektromobilita není budoucnost, je to současnost - Ivo Pavera, ČEZ ESCO

8. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Luděk Čertík: debata o knize Spolu, nezkrotní

Luděk Čertík: debata o knize Spolu, nezkrotní

7. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Pot: Lotta Love: Burlesque je plná emocí, názorů i čisté krásy. Nahota je osvobození

Pot: Lotta Love: Burlesque je plná emocí, názorů i čisté krásy. Nahota je osvobození

7. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Pot: Lotta Love: Burlesque je plná emocí, názorů i čisté krásy. Nahota je osvobození

Pot: Lotta Love: Burlesque je plná emocí, názorů i čisté krásy. Nahota je osvobození

7. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Vyberte si správně vánoční stromek a do Štědrého dne se o něj starejte

Hobby magazín speciál: Vyberte si správně vánoční stromek a do Štědrého dne se o něj starejte

7. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Z vývozce za žebráky. Ruský plyn? 94% spotřeby! V EU zkrachujeme. O revoltu nezájem? | Ivan Noveský

Z vývozce za žebráky. Ruský plyn? 94% spotřeby! V EU zkrachujeme. O revoltu nezájem? | Ivan Noveský

7. 12. 2024

48 min