Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #454 – Saagar Enjeti: Trump, MAGA, DOGE, Obama, FDR, JFK, History & Politics

#454 – Saagar Enjeti: Trump, MAGA, DOGE, Obama, FDR, JFK, History & Politics

8. 12. 2024

3 hod 39 min

Obrázek epizody Zajatci minulosti a apoštolové budoucnosti. Srbsko zápolí s odkazem dvou nesmiřitelných odbojů

Zajatci minulosti a apoštolové budoucnosti. Srbsko zápolí s odkazem dvou nesmiřitelných odbojů

8. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Krize patří i do harmonických vztahů, říkají manželé Markéta a Mirek Čepičtí

Krize patří i do harmonických vztahů, říkají manželé Markéta a Mirek Čepičtí

8. 12. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Dvořákovi: Odbila půlnoc a dalších 50 let to byla bomba. Osud nám nahrával

Zlatá láska: Manželé Dvořákovi: Odbila půlnoc a dalších 50 let to byla bomba. Osud nám nahrával

8. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody NASLOUCHÁNÍ POCITŮM | Jak naslouchat svým pocitům a změnit svůj život k lepšímu #7

NASLOUCHÁNÍ POCITŮM | Jak naslouchat svým pocitům a změnit svůj život k lepšímu #7

8. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Divoké časy ve Sněmovně očima Paroubka a Bendy: Sládkem rozmlácená lavice i odvoz opilých poslanců

Divoké časy ve Sněmovně očima Paroubka a Bendy: Sládkem rozmlácená lavice i odvoz opilých poslanců

8. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Až 40 procent seniorů se stalo oběťmi domácího násilí. Unikátní dokument přináší jejich svědectví

Až 40 procent seniorů se stalo oběťmi domácího násilí. Unikátní dokument přináší jejich svědectví

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pád režimu v Sýrii. Bašár Asad na útěku. Hrozba uprchlické krize

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pád režimu v Sýrii. Bašár Asad na útěku. Hrozba uprchlické krize

8. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Ekonom: Špinavé peníze se perou kryptoměnami i hotovostí

Leonardo Plus: Ekonom: Špinavé peníze se perou kryptoměnami i hotovostí

8. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Tématem Setkání u mikrofonu tentokrát bude dobrovolnictví

Setkání u mikrofonu: Tématem Setkání u mikrofonu tentokrát bude dobrovolnictví

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

Východočeské výlety: Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody #0 - Bery a Sob moudře rozjímají o sudetském spirituálním prozření

#0 - Bery a Sob moudře rozjímají o sudetském spirituálním prozření

8. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

8. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zrozeným ve znameních

Zrozeným ve znameních

8. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

8. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Sestra roku: Nejtěžší je motivovat pacienta, aby se sám chtěl uzdravit. Některé je zase třeba krotit

Host Radiožurnálu: Sestra roku: Nejtěžší je motivovat pacienta, aby se sám chtěl uzdravit. Některé je zase třeba krotit

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Sestra roku: Nejtěžší je motivovat pacienta, aby se sám chtěl uzdravit. Některé je zase třeba krotit

Sestra roku: Nejtěžší je motivovat pacienta, aby se sám chtěl uzdravit. Některé je zase třeba krotit

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody #3 - Nejen o Vánocích

#3 - Nejen o Vánocích

8. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak se připravovat na stáří? A může být domov pro seniory opravdu domovem?

Jak to vidí...: Jak se připravovat na stáří? A může být domov pro seniory opravdu domovem?

8. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min