Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #86 - Ingrid Potisková-Holkovičová

Po Živote s Tomášom Verešom #86 - Ingrid Potisková-Holkovičová

9. 12. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody JE ANARCHIE KONZISTENTNÍ? Urza vs. Chajda

JE ANARCHIE KONZISTENTNÍ? Urza vs. Chajda

9. 12. 2024

56 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Syrský režim padl. Co bude dál?

Vinohradská 12: Syrský režim padl. Co bude dál?

9. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Kristina Hamplová a energie papouščího masa vržená do prózy Lover/Fighter

Kristina Hamplová a energie papouščího masa vržená do prózy Lover/Fighter

8. 12. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody TL;DR - Kristina Hamplová a energie papouščího masa vržená do prózy Lover/Fighter

TL;DR - Kristina Hamplová a energie papouščího masa vržená do prózy Lover/Fighter

8. 12. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Máme nejdražší bydlení v Evropě. Developeři se smějí. Lidé trpí. Politici nedělají nic

Máme nejdražší bydlení v Evropě. Developeři se smějí. Lidé trpí. Politici nedělají nic

8. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Rudolf Šída | Lenovo

Rudolf Šída | Lenovo

8. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody #8 Veronika Doksanská Ječná - Uvědomila jsem si, že mám být Matyldě mámou a ne terapeutkou

#8 Veronika Doksanská Ječná - Uvědomila jsem si, že mám být Matyldě mámou a ne terapeutkou

8. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Krycí jméno „Pařížanka“. Vzpomínky Suzette Gazagne-Hejdové

Příběhy 20. století: Krycí jméno „Pařížanka“. Vzpomínky Suzette Gazagne-Hejdové

8. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody JAZVA ZEME

JAZVA ZEME

8. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody #03 Iva Šmídová – Cesta od trenérky k majitelce posilovny Smart Gym

#03 Iva Šmídová – Cesta od trenérky k majitelce posilovny Smart Gym

8. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody #22 Fotomýty & klišé

#22 Fotomýty & klišé

8. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody Radůza: Nic, co jsem prožila, bych neudělala jinak a nevzala bych zpátky. Mám bohatý a krásný život - Retroview podcast

Radůza: Nic, co jsem prožila, bych neudělala jinak a nevzala bych zpátky. Mám bohatý a krásný život - Retroview podcast

8. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Hergot!: Pacifismus není nicnedělání, říká teolog Petr Macek

Hergot!: Pacifismus není nicnedělání, říká teolog Petr Macek

8. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Kavárna: Kluk, který se postupně stává loutkou. Trochu jiný pohled na Pinocchia nabízí nová opera

Kavárna: Kluk, který se postupně stává loutkou. Trochu jiný pohled na Pinocchia nabízí nová opera

8. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Hergot!: Pacifismus není nicnedělání, říká teolog Petr Macek

Hergot!: Pacifismus není nicnedělání, říká teolog Petr Macek

8. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody #454 – Saagar Enjeti: Trump, MAGA, DOGE, Obama, FDR, JFK, History & Politics

#454 – Saagar Enjeti: Trump, MAGA, DOGE, Obama, FDR, JFK, History & Politics

8. 12. 2024

3 hod 39 min

Obrázek epizody Zajatci minulosti a apoštolové budoucnosti. Srbsko zápolí s odkazem dvou nesmiřitelných odbojů

Zajatci minulosti a apoštolové budoucnosti. Srbsko zápolí s odkazem dvou nesmiřitelných odbojů

8. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Krize patří i do harmonických vztahů, říkají manželé Markéta a Mirek Čepičtí

Krize patří i do harmonických vztahů, říkají manželé Markéta a Mirek Čepičtí

8. 12. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Dvořákovi: Odbila půlnoc a dalších 50 let to byla bomba. Osud nám nahrával

Zlatá láska: Manželé Dvořákovi: Odbila půlnoc a dalších 50 let to byla bomba. Osud nám nahrával

8. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody NASLOUCHÁNÍ POCITŮM | Jak naslouchat svým pocitům a změnit svůj život k lepšímu #7

NASLOUCHÁNÍ POCITŮM | Jak naslouchat svým pocitům a změnit svůj život k lepšímu #7

8. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Divoké časy ve Sněmovně očima Paroubka a Bendy: Sládkem rozmlácená lavice i odvoz opilých poslanců

Divoké časy ve Sněmovně očima Paroubka a Bendy: Sládkem rozmlácená lavice i odvoz opilých poslanců

8. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Až 40 procent seniorů se stalo oběťmi domácího násilí. Unikátní dokument přináší jejich svědectví

Až 40 procent seniorů se stalo oběťmi domácího násilí. Unikátní dokument přináší jejich svědectví

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pád režimu v Sýrii. Bašár Asad na útěku. Hrozba uprchlické krize

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Pád režimu v Sýrii. Bašár Asad na útěku. Hrozba uprchlické krize

8. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

Až na dřeň: Tělo mi vysílalo signály už dlouho. Neposlouchala jsem je, říká Helena Dvořáková

8. 12. 2024

25 min