Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michal Meško z Martinus - Jak být lídrem v rodině i byznysu - Díl 61.

Michal Meško z Martinus - Jak být lídrem v rodině i byznysu - Díl 61.

11. 12. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Veřejnoprávní média a poplatky. Izrael a Sýrie. Vražda šéfa pojišťovny v USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Veřejnoprávní média a poplatky. Izrael a Sýrie. Vražda šéfa pojišťovny v USA

11. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Dva roky od komunálních voleb – Olomouc. Daří se vedení města naplňovat, co si předsevzalo?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Dva roky od komunálních voleb – Olomouc. Daří se vedení města naplňovat, co si předsevzalo?

11. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody On Air: Hudebník Mat213 nese oheň jako Prométheus. Průřez jeho tvorby teď zazněl živě v nové Fonossesion

On Air: Hudebník Mat213 nese oheň jako Prométheus. Průřez jeho tvorby teď zazněl živě v nové Fonossesion

11. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Hudebník Mat213 nese oheň jako Prométheus. Průřez jeho tvorby teď zazněl živě v nové Fonossesion

Hudebník Mat213 nese oheň jako Prométheus. Průřez jeho tvorby teď zazněl živě v nové Fonossesion

11. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Eva Krátkoruká a Jan Novák o tom, jak z legendární hospody Na Staré Kovárně v Braníku vytvořili prostor, kde se rodí budoucnost českých inovací zaměřených na medicínu a technologie.

Eva Krátkoruká a Jan Novák o tom, jak z legendární hospody Na Staré Kovárně v Braníku vytvořili prostor, kde se rodí budoucnost českých inovací zaměřených na medicínu a technologie.

11. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody Interview Plus: Plaga: Babiše chci přesvědčit o investicích do školství

Interview Plus: Plaga: Babiše chci přesvědčit o investicích do školství

11. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Přišlo mi fascinující, že se o tomhle tak málo mluví. Novinář rok zkoumal ústavní výchovu v Česku

Houpačky: Přišlo mi fascinující, že se o tomhle tak málo mluví. Novinář rok zkoumal ústavní výchovu v Česku

11. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Bourání: Vodní prvky spotřebují spoustu krychlových metrů vody. Roman Kvita se snaží s ní šetřit

Bourání: Vodní prvky spotřebují spoustu krychlových metrů vody. Roman Kvita se snaží s ní šetřit

11. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Bourání: Vodní prvky spotřebují spoustu krychlových metrů vody. Roman Kvita se snaží s ní šetřit

Bourání: Vodní prvky spotřebují spoustu krychlových metrů vody. Roman Kvita se snaží s ní šetřit

11. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Pro a proti: Stačilo! o Sýrii: Terorista mírotvorcem. ODS: Musíme jednat

Pro a proti: Stačilo! o Sýrii: Terorista mírotvorcem. ODS: Musíme jednat

11. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Advent je čas pro klid duše. Ale i ve vánočním shonu můžeme spočinout, říká duchovní Hana Tonzarová

Advent je čas pro klid duše. Ale i ve vánočním shonu můžeme spočinout, říká duchovní Hana Tonzarová

11. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Umělá inteligence slouží ve stomatologii jako „druhé oči“. Zodpovědnost ale vždy zůstává na lékaři

Radioporadna: Umělá inteligence slouží ve stomatologii jako „druhé oči“. Zodpovědnost ale vždy zůstává na lékaři

11. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: Potřebujeme vzdělanější populaci. Pro mnoho studentů je ale vzdělání finančně těžko dostupné

Život k nezaplacení: Prokop: Potřebujeme vzdělanější populaci. Pro mnoho studentů je ale vzdělání finančně těžko dostupné

11. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Houpačky: Přišlo mi fascinující, že se o tomhle tak málo mluví. Novinář rok zkoumal ústavní výchovu v Česku

Houpačky: Přišlo mi fascinující, že se o tomhle tak málo mluví. Novinář rok zkoumal ústavní výchovu v Česku

11. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Marešová: Designér může pomoci světu i tím, že nějakou věc nenavrhne. „Kraviny“ s chutí odmítám

Host Lucie Výborné: Marešová: Designér může pomoci světu i tím, že nějakou věc nenavrhne. „Kraviny“ s chutí odmítám

11. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Marešová: Designér může pomoci světu i tím, že nějakou věc nenavrhne. „Kraviny“ s chutí odmítám

Marešová: Designér může pomoci světu i tím, že nějakou věc nenavrhne. „Kraviny“ s chutí odmítám

11. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Herec Viktor Zavadil: Současné milovníky tu dělá Hes nebo Nedbal. Já fasuju postavy vrahů

Herec Viktor Zavadil: Současné milovníky tu dělá Hes nebo Nedbal. Já fasuju postavy vrahů

11. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Houslistka Adéla Štajnochrová zve na koncert Škampova kvarteta 12. prosince v Komunitním prostoru Smíchov

Houslistka Adéla Štajnochrová zve na koncert Škampova kvarteta 12. prosince v Komunitním prostoru Smíchov

11. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Rozhovor se spisovatelkou Kateřinou Dubskou

Na pohovce Jožky Kubáníka: Rozhovor se spisovatelkou Kateřinou Dubskou

11. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

Blízká setkání: Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

11. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

Blízká setkání: Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

11. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

Novinářka Barbora Kroužková k nové knize o mateřství: Musela jsem překročit svůj zpravodajský stín

11. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody 2/3 Jak Wall Street dláždil cestu Hitlerovi: Paralelní fašismus na obou stranách Atlantiku a Arabové

2/3 Jak Wall Street dláždil cestu Hitlerovi: Paralelní fašismus na obou stranách Atlantiku a Arabové

11. 12. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vánoční tipy: Jak na měkké perníčky? A proč je lepší ořechy nastrouhat místo mletí?

Radioporadna: Vánoční tipy: Jak na měkké perníčky? A proč je lepší ořechy nastrouhat místo mletí?

11. 12. 2024

20 min