Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Díl druhȳ - novinár

Díl druhȳ - novinár

16. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Hovory: V garáži jsem narazil na legendární pramen, píše historik

Hovory: V garáži jsem narazil na legendární pramen, píše historik

16. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme - Pavel Tykač nám připomněl, proč by neměli existovat fosilní miliardáři

Všichni tady umřeme - Pavel Tykač nám připomněl, proč by neměli existovat fosilní miliardáři

16. 12. 2024

13 min

Obrázek epizody Kolaps - Michal Polák: Problémy s bydlením nejsou individuální ale politické

Kolaps - Michal Polák: Problémy s bydlením nejsou individuální ale politické

16. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Mukul Sharma - Propagace jógy nebo vegetariánství ignoruje kulturu a perspektivu nejnižších kast

Mukul Sharma - Propagace jógy nebo vegetariánství ignoruje kulturu a perspektivu nejnižších kast

16. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Žiju Sebe | projevme svou jedinečnost v éře AI

Žiju Sebe | projevme svou jedinečnost v éře AI

16. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Vzpomínková výstava na Karla Schwarzenberga

Vzpomínková výstava na Karla Schwarzenberga

16. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Anomálie na planetə

Anomálie na planetə

16. 12. 2024

48 sec

Obrázek epizody mi hlasy první díl

mi hlasy první díl

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Náš host: Zdobení perníčků se dá naučit. Stačí trénovat

Náš host: Zdobení perníčků se dá naučit. Stačí trénovat

16. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Padni komu padni 9: Půjde s Babišem ODS, nebo STAN? Co Stanjurovi hapruje v rozpočtu? A jsou daně krádež? - podcast

Padni komu padni 9: Půjde s Babišem ODS, nebo STAN? Co Stanjurovi hapruje v rozpočtu? A jsou daně krádež? - podcast

16. 12. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody #17: Lucie Macháčková - Každý normální člověk musí chodit na terapii

#17: Lucie Macháčková - Každý normální člověk musí chodit na terapii

16. 12. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody 41: Jakub Lorenc - během tří let vybudoval ze značky VIF, která vyrábí sportovní sluneční brýle tuzemského lídra

41: Jakub Lorenc - během tří let vybudoval ze značky VIF, která vyrábí sportovní sluneční brýle tuzemského lídra

16. 12. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Výživový poradce Kohutiar: Není tak důležité, co jíte mezi Vánocemi a Silvestrem, ale to, co jíte mezi Silvestrem a Vánocemi

Výživový poradce Kohutiar: Není tak důležité, co jíte mezi Vánocemi a Silvestrem, ale to, co jíte mezi Silvestrem a Vánocemi

16. 12. 2024

45 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Péče o opuštěná a nalezená zvířata

Co vás zajímá: Péče o opuštěná a nalezená zvířata

16. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Popelka stále za mřížemi. Ježíšek na šátku. Izrael je rouhání. Plochá Země na scéně? | Petr Hájek

Popelka stále za mřížemi. Ježíšek na šátku. Izrael je rouhání. Plochá Země na scéně? | Petr Hájek

16. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Jak STOICISMUS zachráníil můj SEXUÁLNÍ ŽIVOT | Podcast

Jak STOICISMUS zachráníil můj SEXUÁLNÍ ŽIVOT | Podcast

16. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody #19 🐺 TOMAS ŠARAY: O postupech, učení se a růstu, zákaznících, cenách i tetování v zahraničí

#19 🐺 TOMAS ŠARAY: O postupech, učení se a růstu, zákaznících, cenách i tetování v zahraničí

16. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vlna: Top hudba zbytku roku 2024? Radio Wave vybírá Ankiho, GbClifford, Moin, Fontaines D.C. a další!

Vlna: Top hudba zbytku roku 2024? Radio Wave vybírá Ankiho, GbClifford, Moin, Fontaines D.C. a další!

16. 12. 2024

37 min

Obrázek epizody Jan Solfronk: Bachelor může skončit tím, že si nikoho nevyberu. Sex bych před kamerami neměl

Jan Solfronk: Bachelor může skončit tím, že si nikoho nevyberu. Sex bych před kamerami neměl

16. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody How to make big decisions in challenging circumstances | Jonathan Reimer

How to make big decisions in challenging circumstances | Jonathan Reimer

16. 12. 2024

15 min