Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Popelka stále za mřížemi. Ježíšek na šátku. Izrael je rouhání. Plochá Země na scéně? | Petr Hájek

Popelka stále za mřížemi. Ježíšek na šátku. Izrael je rouhání. Plochá Země na scéně? | Petr Hájek

16. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Jak STOICISMUS zachráníil můj SEXUÁLNÍ ŽIVOT | Podcast

Jak STOICISMUS zachráníil můj SEXUÁLNÍ ŽIVOT | Podcast

16. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Dopolední host: Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

Vlastní žena mi dala pokutu za zmeškání výstupu, vzpomíná bývalý operní sólista Otakar Dubský

16. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody #19 🐺 TOMAS ŠARAY: O postupech, učení se a růstu, zákaznících, cenách i tetování v zahraničí

#19 🐺 TOMAS ŠARAY: O postupech, učení se a růstu, zákaznících, cenách i tetování v zahraničí

16. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pražský okruh. Předčasné volby v Německu. Křetínský a britská pošta

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vlna: Top hudba zbytku roku 2024? Radio Wave vybírá Ankiho, GbClifford, Moin, Fontaines D.C. a další!

Vlna: Top hudba zbytku roku 2024? Radio Wave vybírá Ankiho, GbClifford, Moin, Fontaines D.C. a další!

16. 12. 2024

37 min

Obrázek epizody Jan Solfronk: Bachelor může skončit tím, že si nikoho nevyberu. Sex bych před kamerami neměl

Jan Solfronk: Bachelor může skončit tím, že si nikoho nevyberu. Sex bych před kamerami neměl

16. 12. 2024

55 min

Obrázek epizody How to make big decisions in challenging circumstances | Jonathan Reimer

How to make big decisions in challenging circumstances | Jonathan Reimer

16. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Už nejsme konec světa, jsme město v srdci Trojzemí, říká hrdě starosta Hrádku nad Nisou Pavel Farský

Host Dopoledne pod Ještědem: Už nejsme konec světa, jsme město v srdci Trojzemí, říká hrdě starosta Hrádku nad Nisou Pavel Farský

16. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Akcent: Hitem taneční sezóny zůstává StarDance. Jaká je tradice společenského tance u nás?

Akcent: Hitem taneční sezóny zůstává StarDance. Jaká je tradice společenského tance u nás?

16. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Jaká je hodnota celého světa?

Jaká je hodnota celého světa?

16. 12. 2024

31 sec

Obrázek epizody Herečka prý svou dceru pošle do školy, až si sama řekne. U otázky na vlastní dětství se dvojnásobná maminka rozplakala

Herečka prý svou dceru pošle do školy, až si sama řekne. U otázky na vlastní dětství se dvojnásobná maminka rozplakala

16. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Václav Hrouda vyrazil s koloběžkou na sever Evropy a zdolal nejvyšší hory Finska, Švédska a Norska

Host ve studiu: Václav Hrouda vyrazil s koloběžkou na sever Evropy a zdolal nejvyšší hory Finska, Švédska a Norska

16. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Velehradský klášter byl místem velmi krutých událostí. Husité tu upálili pět mnichů

Velehradský klášter byl místem velmi krutých událostí. Husité tu upálili pět mnichů

16. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lex Babiš II je potřeba, říká Pekarová Adamová. Priority jsou jinde, oponuje Válková

Pro a proti: Lex Babiš II je potřeba, říká Pekarová Adamová. Priority jsou jinde, oponuje Válková

16. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Lucy & HangOver: Spojení osudu, energie a hudby

Dobré dopoledne: Lucy & HangOver: Spojení osudu, energie a hudby

16. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Mír si na Ukrajině přeje stále více lidí, popisuje reportér

Interview Plus: Mír si na Ukrajině přeje stále více lidí, popisuje reportér

16. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

16. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

Momenty: Hodnota přátelství je obrovský pojem, který se nedá ničím jiným nahradit, říká Štěpán Rak

16. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

16. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

Alex a host: Nebaví mě extravagantní pytle, které nikomu nesluší. Miluju eleganci, říká návrhář Osmany Laffita

16. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Biden dělal pro Ukrajinu správné věci, ale pozdě

Osobnost Plus: Klvaňa: Biden dělal pro Ukrajinu správné věci, ale pozdě

16. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

16. 12. 2024

47 min

Obrázek epizody Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

Hergot!: V tvorbě kapel Dukla a post-hudba hledám průniky s mojí vírou, říká teolog Tomáš Sixta

16. 12. 2024

47 min