Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zlatá láska: Vítězi Zlaté lásky 2024 se stali manželé Mikešovi. Shodli se na tom manželé Kostkovi s posluchači

Zlatá láska: Vítězi Zlaté lásky 2024 se stali manželé Mikešovi. Shodli se na tom manželé Kostkovi s posluchači

22. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Všude mi nosili pivo se zelenou. Za Jonákem jsem pravidelně jezdil do basy, vzpomíná Skamene

Všude mi nosili pivo se zelenou. Za Jonákem jsem pravidelně jezdil do basy, vzpomíná Skamene

22. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Raději sázet aleje ovocných stromů a ořechů než smrkové plantáže, říká geobotanik Jindřich Prach

Raději sázet aleje ovocných stromů a ořechů než smrkové plantáže, říká geobotanik Jindřich Prach

22. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Už jsme za vodou! Jak se daří zatopeným domovům pro seniory

Už jsme za vodou! Jak se daří zatopeným domovům pro seniory

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

Host Radiožurnálu: Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

22. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

22. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ovlivní útok v Magdeburku volby? Budou místa ve školkách? Tisíc hlasů adventu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ovlivní útok v Magdeburku volby? Budou místa ve školkách? Tisíc hlasů adventu

22. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

Až na dřeň: Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

Až na dřeň: Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

Téma zneužívání jsem musela zpracovat v hudbě. Je to forma dialogu, říká Klára Vytisková

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

Casablanca: Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

22. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

Casablanca: Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

22. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

Vánoce na cestách. Do Saúdské Arábie jsme museli stromeček propašovat, říká cestovatel Synek

22. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody NA VIANOČNÉ TRHY DO SÝRIE

NA VIANOČNÉ TRHY DO SÝRIE

22. 12. 2024

56 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Úsilí, které věnujeme klimatu, asi není dostačující, hodnotí klimatický diplomat

Leonardo Plus: Úsilí, které věnujeme klimatu, asi není dostačující, hodnotí klimatický diplomat

22. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Změnila střelba na FF UK jeho pohled na svět? Co se mu honilo hlavou? Odpovídá student Tomáš Hercík

Jak to vidí...: Změnila střelba na FF UK jeho pohled na svět? Co se mu honilo hlavou? Odpovídá student Tomáš Hercík

22. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Strašidla

Strašidla

22. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Polské skleněné ozdoby krášlí hlavně americké stromečky. V boji s konkurencí z Číny zatím neprohrály

Zápisník zahraničních zpravodajů: Polské skleněné ozdoby krášlí hlavně americké stromečky. V boji s konkurencí z Číny zatím neprohrály

22. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Polské skleněné ozdoby krášlí hlavně americké stromečky. V boji s konkurencí z Číny zatím neprohrály

Polské skleněné ozdoby krášlí hlavně americké stromečky. V boji s konkurencí z Číny zatím neprohrály

22. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

22. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

22. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

Jsem taková miss katastrofa, směje se Veronika Freimanová

22. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jana Hlaváčová podle Ivana Trojana

Úžasné životy: Jana Hlaváčová podle Ivana Trojana

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Vánoční speciál Vltavínu – z Pohádkové kovárny přes Radonickou tvrz až k požehnání lokomotivě

Vltavín: Vánoční speciál Vltavínu – z Pohádkové kovárny přes Radonickou tvrz až k požehnání lokomotivě

22. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu o významu Vánoc

Vertikála: Poslechněte si debatu o významu Vánoc

22. 12. 2024

25 min