Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tři příběhy odvahy a odhodlání

Vinohradská 12: Tři příběhy odvahy a odhodlání

23. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody #455 – Adam Frank: Alien Civilizations and the Search for Extraterrestrial Life

#455 – Adam Frank: Alien Civilizations and the Search for Extraterrestrial Life

22. 12. 2024

3 hod 39 min

Obrázek epizody #04 Petr Šmíd - Dřevo, design a začátek s Hoblhome

#04 Petr Šmíd - Dřevo, design a začátek s Hoblhome

22. 12. 2024

17 min

Obrázek epizody 12. Sara Curruchich - Žena v mayské tradici

12. Sara Curruchich - Žena v mayské tradici

22. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Knižní tipy pro dárky na poslední chvíli!

Knižní tipy pro dárky na poslední chvíli!

22. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Ježíšek je mrtvej a rodina mě sere

Ježíšek je mrtvej a rodina mě sere

22. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody #20 🐺 DUBAK: Inspirací nadupaný díl, o tetování malých i velkých prací, po kterém by v nejlepším případě měl následovat surfing

#20 🐺 DUBAK: Inspirací nadupaný díl, o tetování malých i velkých prací, po kterém by v nejlepším případě měl následovat surfing

22. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Odsouzený neuznává, že se dopustil trestného činu. A nemá pocit viny. Příběh vězně Jana Janků

Příběhy 20. století: Odsouzený neuznává, že se dopustil trestného činu. A nemá pocit viny. Příběh vězně Jana Janků

22. 12. 2024

47 min

Obrázek epizody Cukroví na gauči a Grinch: Jak (ne)řešíme Vánoce

Cukroví na gauči a Grinch: Jak (ne)řešíme Vánoce

22. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

Pochlap se: Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

22. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

Pochlap se: Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

22. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

Mám hudební „schízu“. Provází mě pocit, že nevím, kam patřím, říká Adam Mišík

22. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody #1 - místostarosta hlavního města Sudet: Jan Šišulák

#1 - místostarosta hlavního města Sudet: Jan Šišulák

22. 12. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Profesor Jan Pirk, jedna z nejvýraznějších osobností kardiologie

Moci bez nemoci: Profesor Jan Pirk, jedna z nejvýraznějších osobností kardiologie

22. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody #6 VÁNOČNÍ SPECIÁL - ODLETĚLA DO ANGLIE ZA RANDOM TÝPKEM, FÓBIE Z MYČEK AUT, SCHOVALA JSEM SE PŘED POLICII DO POPELNICE...

#6 VÁNOČNÍ SPECIÁL - ODLETĚLA DO ANGLIE ZA RANDOM TÝPKEM, FÓBIE Z MYČEK AUT, SCHOVALA JSEM SE PŘED POLICII DO POPELNICE...

22. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody #23 POVÍDÁNÍ: Hana Brádková o kouzlu rodinné fotky

#23 POVÍDÁNÍ: Hana Brádková o kouzlu rodinné fotky

22. 12. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Pavel Liška: Sám si pořád připadám nepatřičnej a opožděnej, to furt platí - Retroview podcast

Pavel Liška: Sám si pořád připadám nepatřičnej a opožděnej, to furt platí - Retroview podcast

22. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Hergot!: Ježíš a Marie mě provázejí životem, říká skladatelka a zpěvačka Markéta Irglová

Hergot!: Ježíš a Marie mě provázejí životem, říká skladatelka a zpěvačka Markéta Irglová

22. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Kavárna: Jaký byl rok 2024 pro sochaře a organizátora festivalu Umění ve městě Michala Trpáka

Kavárna: Jaký byl rok 2024 pro sochaře a organizátora festivalu Umění ve městě Michala Trpáka

22. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Vypadávají vlasy a tělo už není fit." Jak se z novinářů stali podnikatelé

Vypadávají vlasy a tělo už není fit." Jak se z novinářů stali podnikatelé

22. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Vítězi Zlaté lásky 2024 se stali manželé Mikešovi. Shodli se na tom manželé Kostkovi s posluchači

Zlatá láska: Vítězi Zlaté lásky 2024 se stali manželé Mikešovi. Shodli se na tom manželé Kostkovi s posluchači

22. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Všude mi nosili pivo se zelenou. Za Jonákem jsem pravidelně jezdil do basy, vzpomíná Skamene

Všude mi nosili pivo se zelenou. Za Jonákem jsem pravidelně jezdil do basy, vzpomíná Skamene

22. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Raději sázet aleje ovocných stromů a ořechů než smrkové plantáže, říká geobotanik Jindřich Prach

Raději sázet aleje ovocných stromů a ořechů než smrkové plantáže, říká geobotanik Jindřich Prach

22. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Už jsme za vodou! Jak se daří zatopeným domovům pro seniory

Už jsme za vodou! Jak se daří zatopeným domovům pro seniory

22. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

Host Radiožurnálu: Introverti věří, že jim druzí vidí do hlavy. Musíme hledat své cesty, jak se prosadit, říká herečka

22. 12. 2024

26 min