Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Škatulky jsou k ničemu, baví nás otevírat hosty. Pusťte si to nejlepší z rozhovorů Pochlap se

Škatulky jsou k ničemu, baví nás otevírat hosty. Pusťte si to nejlepší z rozhovorů Pochlap se

29. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Vít Němeček a Jiří Kokmotos ve vánočním speciálu

Zdarec jak sviňa: Vít Němeček a Jiří Kokmotos ve vánočním speciálu

29. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Nová cílená léčba vrací pacienty do kvalitního života

Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Nová cílená léčba vrací pacienty do kvalitního života

29. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody MICHAEL SVOBODA: Nejvýznamnější cínař ve Střední Evropě z Motyčína

MICHAEL SVOBODA: Nejvýznamnější cínař ve Střední Evropě z Motyčína

29. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody The Devil that we know

The Devil that we know

29. 12. 2024

8 min

Obrázek epizody Ep.07 ~ Dating Wrapped 2024: Naše příběhy, fuckupy a ponaučení

Ep.07 ~ Dating Wrapped 2024: Naše příběhy, fuckupy a ponaučení

29. 12. 2024

45 min

Obrázek epizody Úkolem duchovní není linkovat cestu. Ale naslouchat. Zrcadlo Sandry Silné

Úkolem duchovní není linkovat cestu. Ale naslouchat. Zrcadlo Sandry Silné

29. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Martin Bartkovský: Veřejný ohlas mě vždycky překvapí. Lidi si najdou něco, co ani obálkou nechceme říct - Retroview podcast

Martin Bartkovský: Veřejný ohlas mě vždycky překvapí. Lidi si najdou něco, co ani obálkou nechceme říct - Retroview podcast

29. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Kavárna: Stará malířka blbne na šrotovišti, ale mně to dává smysl, směje se své nové vášni Renata Štolbová

Kavárna: Stará malířka blbne na šrotovišti, ale mně to dává smysl, směje se své nové vášni Renata Štolbová

29. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Po splnění posledního přání lidé ze světa odcházejí snáz, říká zakladatelka Sanitky splněných snů Petra Homolová

Po splnění posledního přání lidé ze světa odcházejí snáz, říká zakladatelka Sanitky splněných snů Petra Homolová

29. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

Setkání u mikrofonu: Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

Liberecká zoo pomohla na Filipínách s odchovem kriticky ohroženého orla opičího

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sborový zpěv se stal osudem pedagoga a dirigenta Jiřího Slovíka

Odpolední interview: Sborový zpěv se stal osudem pedagoga a dirigenta Jiřího Slovíka

29. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody GS Talks #45 - Jan Moravčík: Podnikám od 6 let. Gentleman Store vznikl z naší vlastní potřeby.

GS Talks #45 - Jan Moravčík: Podnikám od 6 let. Gentleman Store vznikl z naší vlastní potřeby.

29. 12. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havárie letadla v Jižní Koreji. Jednotné nabíječky. Názor EU na volby v Gruzii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havárie letadla v Jižní Koreji. Jednotné nabíječky. Názor EU na volby v Gruzii

29. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

29. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

Východočeské výlety: Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody #8 Češi, neolizujte okapy, není to dobrý nápad!

#8 Češi, neolizujte okapy, není to dobrý nápad!

29. 12. 2024

1 hod

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

29. 12. 2024

28 min