Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody FINALISTKA ZRÁDCŮ Sarah Horáková - MOŽNOST VYLOUČENÍ ZE ZRÁDCŮ MI ZPŮSOBOVALA NOČNÍ MŮRY

FINALISTKA ZRÁDCŮ Sarah Horáková - MOŽNOST VYLOUČENÍ ZE ZRÁDCŮ MI ZPŮSOBOVALA NOČNÍ MŮRY

12. 1. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Tomáš Etzler - STABILITA V MÉM ŽIVOTĚ JE LEZENÍ, ZE SLOV JAKO HOTEL NEBO LETADLO MI BYLO ZLE

Tomáš Etzler - STABILITA V MÉM ŽIVOTĚ JE LEZENÍ, ZE SLOV JAKO HOTEL NEBO LETADLO MI BYLO ZLE

12. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

Až na dřeň: Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

12. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

Až na dřeň: Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

12. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

Přemýšlím, jestli mateřství bylo správné rozhodnutí, přiznává Annette Nesvadbová

12. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak se připravuje český tým kuchařů na mistrovství světa? Zeptali jsme se šéfkuchaře z Královky

Jak se připravuje český tým kuchařů na mistrovství světa? Zeptali jsme se šéfkuchaře z Královky

12. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Umělou inteligenci využívá přes 60 procent českých nemocnic. Patříme ke špičce, říká neurolog

Host Radiožurnálu: Umělou inteligenci využívá přes 60 procent českých nemocnic. Patříme ke špičce, říká neurolog

12. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Umělou inteligenci využívá přes 60 procent českých nemocnic. Patříme ke špičce, říká neurolog

Umělou inteligenci využívá přes 60 procent českých nemocnic. Patříme ke špičce, říká neurolog

12. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody #9 Slováci, pozor na nejmenovanou subkulturu!

#9 Slováci, pozor na nejmenovanou subkulturu!

12. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Sociolog: Mít děti už není norma ani povinnost

Leonardo Plus: Sociolog: Mít děti už není norma ani povinnost

12. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Záchlumí si zamiloval i herec Jaroslav Marvan

Východočeské výlety: Záchlumí si zamiloval i herec Jaroslav Marvan

12. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Záchlumí si zamiloval i herec Jaroslav Marvan

Záchlumí si zamiloval i herec Jaroslav Marvan

12. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak se připravuje český tým kuchařů na mistrovství světa? Zeptali jsme se šéfkuchaře z Královky

Vybrali jsme pro vás: Jak se připravuje český tým kuchařů na mistrovství světa? Zeptali jsme se šéfkuchaře z Královky

12. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody středo/věk/43

středo/věk/43

12. 1. 2025

2 hod 25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Má smysl restaurovat hřbitov, kde se už nepohřbívá? Odpoví historik Radim Vácha

Jak to vidí...: Má smysl restaurovat hřbitov, kde se už nepohřbívá? Odpoví historik Radim Vácha

12. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Mirek Voňka - Z HELL'S KITCHEN VYPLÝVÁ, ŽE JSME BANDA KUCHAŘŮ CO NIC NEUMÍ, KUBA MI NESEDL

Mirek Voňka - Z HELL'S KITCHEN VYPLÝVÁ, ŽE JSME BANDA KUCHAŘŮ CO NIC NEUMÍ, KUBA MI NESEDL

12. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Jonáš Čumrik - O MLADÝCH LIDECH V KORPORÁTECH, MILUJU BIZARNÍ MARKEŤÁKY, KAŽDÝ JSME INFLUENCER

Jonáš Čumrik - O MLADÝCH LIDECH V KORPORÁTECH, MILUJU BIZARNÍ MARKEŤÁKY, KAŽDÝ JSME INFLUENCER

12. 1. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody 102. Lázně Bochoř

102. Lázně Bochoř

12. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Každý dostává dle své zásluhy

Každý dostává dle své zásluhy

12. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

Zálety Aleny Zárybnické: Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

12. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

Zálety Aleny Zárybnické: Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

12. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

Zkoušení mám skoro radši než představení, říká Petra Janečková

12. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jan Kaplický podle Alana Záruby

Úžasné životy: Jan Kaplický podle Alana Záruby

12. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Vepřoknedlozelo si můžete dát jak v restauraci, tak na hvězdné obloze

Vltavín: Vepřoknedlozelo si můžete dát jak v restauraci, tak na hvězdné obloze

12. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 02: S novym godom, taváryščí!

Slovo do bitky LP 02: S novym godom, taváryščí!

12. 1. 2025

49 min